Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייקל ג'קסון מת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מייקל ג'קסון, פארה פוסט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פארה פוסט התאהבה במאבטח ישראלי על פי השמועות והיא היתה הראשונה למנף את שמה לפרסום מוצרים.

היתה נשואה ל"איש השווה מיליונים" זכורה בזכות המשפט:

If he's the six million dollar man, I'm the ten billion dollar woman

ומייקל? האחד והיחיד והשנוי כלכך במחלוקת

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

עצוב מאוד, חוץ מאלביס, זה הזמר שאני חושב היו לו הכי הרבה להיטים.

אורי גלר אמר ברדיו שהיפנט בעבר את מייקל ושכנראה לו היה פדופיל

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני מתקשה לקבל את זה.

ולא בגלל שאני מת על המוזיקה שלו (דווקא ממש לא) אלא בגל שהוא דמות מרכזית בעולם הפופ וממש אייקון.

אז יש כבר אישור שזה אמיתי?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עצוב?

למי אכפת , גם מי שאוהב את המוזיקה שלו , הוא כבר לא היה מוציא שום דבר טוב ( ואני לא חושב שאי פעם הוציא).

בן אדם שהשתמש במעמד שלו כדי לנצל ילדים מסכנים , אם החוק לא הרג אותו לפחות שהטבע יעשה את זה.

לא יחלתי למותו, אבל אני ממש לא עצוב .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי5, להגיד למי אכפת? ושהוא לא הוציא אף פעם משהו טוב? על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח, אבל להגיד דבר כזה? תגובה קצת הזויה על גבול הבורות :loco:

בכל זאת לא במקרה יש לו את האלבום הנמכר בכל הזמנים- thriller (ההשערות בין80-100 מיליון עותקים). ואני בטוח שאין בן אדם אחד שלא מכיר לפחות שיר אחד שלו.

בכל מקרה, לדעתי אחד זמרי הפופ הגדולים בכל הזמנים, עם להיטים שאני עדיין אוהב לשמוע (smooth criminal ,thriller, billie jean, beat it ויש עוד רבים).

עצוב לשמוע שהוא מת ורק בן 51.

עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

גם אני מתקשה להאמין :cry:.

בתקופה שלמדתי בתיכון ניסיתי ללמוד לרקוד כמוהו, הלך די טוב.

ההופעה האחרונה שלו:

http://www.youtube.com/watch?v=l74Y_p6or00 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
עצוב?

למי אכפת , גם מי שאוהב את המוזיקה שלו , הוא כבר לא היה מוציא שום דבר טוב ( ואני לא חושב שאי פעם הוציא).

בן אדם שהשתמש במעמד שלו כדי לנצל ילדים מסכנים , אם החוק לא הרג אותו לפחות שהטבע יעשה את זה.

לא יחלתי למותו, אבל אני ממש לא עצוב .

צודק, למעט העניין שהוא מעולם לא הוציא דבר טוב.

למרות שאני לא סובל את הבנאדם (אל תשכחו שבערוב ימיו הוא בכלל התאסלם ויצא נגד היהודים), היו לו לא מעט שירים שהם בגדר נכסי צאן ברזל של הפופ העולמי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לאל. הבן אדם כינה את היהודים "עלוקות", "מוצצי דם", אמר שהוא התייאש מאיתנו ושקשרנו קשר לרושש אותו. הוא גם כתב שיר הכוללי ביטויי שיטנה כלפי היהודים.

את מי מעניין שהוא הלך לעולמו, כמה גדול ומפורסם שלא יהיה, הדברים שהוא אמר לא יישכחו לעולם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...