Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנת 92 שעמד כ-7 שנים ללא שימוש ורשיונותיו לא הופקדו, מה בדיוק הפרוצדורה שעליי לעבור ע"מ להשמיש את הרכב ע"מ שיוכל להעלות שוב לכביש?

ברשותכם כמה שאלות:

1. הרכב צריך לעבור בדיקת מעבדה מוסמכת/מכון התקנים? אם כן, היכן ומה העלות של בדיקה כזאת?

2. עליי קודם לשלם את כל האגרות אחורה על כל השנים שהרכב היה ללא טסט ורק אח"כ להוציא רשיון רכב מעודכן חדש ואיתו לגשת לטסט?

3. בהגיעי למכון טסטים עליי לדאוג גם לאישורים נוספים( בלמים וכו)?

אשמח לכל מיידע נוסף בעניין ע"מ שאוכל להעריך את העלויות שצפויות לי ע"מ להחזיר את הרכב לכביש.

תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.

פורסם

עלייך לשלם את כל הטסטים שלא שולמו.

עלייך להביא אישור בלמים משום שהכב בן יותר מ15 שנה.

אתה לא צריך לעבור בדיקת מכון תקנים, לרכב אין 20 שנה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

ניתן לשלם את האגרות שהצטברו בתשלומים ,נכון?

סתם ליידע כללי, מה העלות המעודכנת נכון להיום/לתקופה האחרונה של בדיקת מעבדה מוסמכת?

פורסם

לא יודע לגבי תשלומים.

אתה לא צריך לעבור בדיקת מעבדה מוסמכת כרגע.

אם אין לך רכב באמת יקר מהשנתון הזה אולי לא כדאי להשמיש אותו מכיוון שתשלום 7 טסטים עלול להיות יקר.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

ביררתי כרגע במשרד הרישוי ונאמר לי שניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 23 תשלומים עם קרדיט.

הרכב (קמארו) אומנם לא מאוד יקר, אך דיי "מיוחד" ונדיר בארצינו שיובא בעבר בייבוא אישי ,והאמת שמצבו המכני והקוסמטי טוב מאוד ושמור יחסית לשנתו(92) ולכן אני מתכוון בכל זאת להחזיר אותו לכביש ביום מן הימים.

פורסם

ביקשתי דרך המענה הטלפוני של משרד הרישוי שישלחו לי את רשיונות הרכב כדיי לחדשם ואכן כעבור מספר ימים הם הגיעו בדואר, כאמור הרשיונות לא הופקדו מספר שנים ובינתיים צברו חובות ,הנקודה היא שהרכב בין 17 (כמעט 18 ) ולכן למיטב הבנתי אני צריך להצטייד באישור בלמים ממוסך מורשה בטרם הגעתי לטסט, וברשיונות החדשים שקיבלתי לא מצויין שעליי להביא אישור בלמים או כל דבר אחר, האם שורה זו היתה אמורה להופיע ברשיונות ע"מ להזכיר או ליידע את בעל הרכב במידה ולא שמה על כך מעולם?

במצב כזה אני יכול לגשת לטסט ללא האישור ולהסתמך על זה שהבוחן לא יידרוש אותו, או שחבל על הטירטור המיותר ועדיף להצטייד באישור בכל מקרה?

פורסם

אישור בלמים זה ברכב מעל 15 שנה אם אני זוכר נכון.

לפני כשנה העברתי טסט רכב משנת יצור 92 וביקשו אישור על תקינות בלמים.

 

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

יוני, את זה אני כבר יודע, השאלה האם ברשיונות החדשים צריך/חייב להופיע " עליך להצטייד באישור על תקינות הבלמים ממוסך מורשה" ? כי אצלי כאמור לא מצויין שום דבר ברשיונות והרכב גם שנת 92 .

פורסם

רק באספנות מופיעה השורה הבאה-

"לטסט- אישור מוסך מורשה"

לא נתקלתי ברכבים אחרים שכתוב להם משהו בשורה של הערות מתחת לאביזרי הנוחות או אבזור.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אז איך למעשה אדם שרכבו הגיע לשנתו ה-15 ואינו יודע/מכיר את החוק/תקנה המחייבת הצגת אישור בלמים ממוסך מורשה בטרם הגעתו לטסט אמור לדעת שעליו להצטייד באישור כזה מראש אם הדבר לא מצויין ברשיונות או בכל מקום אחר?

אגב, מה העלות של הוצאת אישור כזה ?

פורסם

על גב רשיונות הרכב כתובה הודעה המתייחסת לכלל בעלי הרכב ולא אל בעל הרכב הספציפי

בין היתר כתוב שם:

"בעל/ת רכב, כאשר לריכבך מלאו 15 שנים לאחר שנת יצורו (ושאינו רכב מיושן) - בבואך למכון הרישוי, עליך להציג אישור מוסך מורשה על תקינות מערכת הבלמים".

 

צריך פשוט לקרוא את הכתוב ברישיון ולא רק את סכום התשלום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אוקיי הבנתי, למרות שאני דיי משוכנע שהרבה אנשים לא טורחים לקרוא את הכתוב גם בגב הרישיונות פרט לסכום התשלום, לא היה עדיף לציין שורה זו בעמוד הקדמי של הרשיונות ע"מ שאף אחד לא יפספס זאת ואח"כ יטען שלא ידע ,ובכך גם יחסוך לעצמו את הטירטור המיותר?

פורסם

אישור רכב מיושן עולה 150 שקל .(זה מה שאני משלם כבר כמה שנים )

בדיקת בלמים בטח תעלה לך 100-150 שקל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

bosss,

 

יש הגיון במה שאתה אומר וזה לא מסובך לעשות זאת, אבל אם כך, למה לעצור רק בעידכון הזה.

 

איך אתה יודע שלפני טסט צריך לבדוק צמיגים, הגה, פנסים, בלמים, גזים, אפוד זוהר, מיכל אשפה וכו', ומתקן ומכין את הרכב שיהיה כשיר, הרי אף אחד לא כתב לך ברישיון הרכב מה נדרש? וכאן שכותבים בפירוש מה ידרש מכל רכב בהגיעו לגיל 15 או 19, אתה טוען שלא קוראים זאת.

מה היית עושה אם רכבך היה מגיע לגיל 19 ולא קורא את הרישיון ומגלה שהטסט רק לחצי שנה? מדבריך עולה שהיית ממשיך לנסוע ברכב ללא טסט כי פשוט לא ידעת (בהנחה שהודעת החידוש לא הגיע בדואר).

 

בנוסף, אולי זה כתוב על כל רישיון ורישיון בכדי שלפני שתקנה רכב בן 14, תהיה מודע לכך שעומדת להיות לך עוד משימה לפני הטסט ואולי תחליט לא לרכוש רכב כזה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כאמור הרשיונות לא הופקדו מספר שנים ובינתיים הרכב צבר חובות (9-10K ש"ח) אך לצערי אני עדיין לא מוצא את הזמן והתקציב הנחוץ ע"מ להשמישו ולהחזירו כרגע לכביש, השאלה היא האם אני יכול עכשיו לגשת למישרד הרישוי ולהפקיד את הרשיונות מבלי לשלם/לסגור עדיין את כל האגרות שלא שולמו עד כה ע"מ שהרכב לא ימשיך לצבור חובות, או שאני חייב קודם כל לשלם את כל האגרות עד היום כתנאי להפקדה?

×
×
  • תוכן חדש...