Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה גמרנו עם ההתלבטויות.

המתחרות של הרומסטר היו:

• פאביה ספורט 1.6 ידנית
  • סיאט איביזה 1.6 DSG
  • קורולה GLI רובוטית

את הסיאט פסלנו די מייד, תא הנוסעים פשוט מזעזע. עדיף שלא היו שמים כסאות אחוריים בכלל מאשר לשים כסאות שאי אפשר לשבת בהם. והיתרון היחיד למעשה שראינו של הרכב הוא ה DSG.

הטויוטה נפסלה מתוך נסיעת מבחן של כ 500 ק"מ בהם פשוט לא הצלחתי להתרגל לתיבה שלה. בנוסף, זה שהיא 4 דלתות ולא 5 הופך את הרכב לפחות שימושי.

הפאביה חמודה מאוד והיא הייתה ההתלבטות העיקרית שלנו. הכסאות שלה נוחים יותר ובמראה החיצוני אהבנו אותה יותר.

הפאביה די שימושית בשביל סופר מיני אבל בסעיף השימושיות הרומסטר לקחה אותה בנוק אאוט.

הדלת האחורית הרחבה מאוד בשילוב עם כיסאות אחוריים על מסילות מאפשרים ברומסטר הושבה / הוצאה של תינוק מהרכב בצורה נוחה, הבגז' עצום ואם מקפלים את הכסאות, הרכב מאפשר הובלה של כמעט הכל (אני יודע שהכלבה שלנו תיהנה ממנו). אני אדם לא קטן 1.87 מ' ולאחר שכיוונתי את כיסא הנהג לתנוחת הישיבה שלי, התיישבתי מאחורי כסא הנהג והיו לי עוד כ 10 ס"מ בין הברכיים לכסא הקדמי. בנוסף, בגלל הגג הגבוה, הרכב לא נותן תחושה קלסטרופובית לנוסעים גבוהים.

לאחר שהזמנו את הרומסטר (שבשבילה גם כך טיפסנו בתקציב מעבר למה שתיכננו) התלבטנו אם ללכת אולי על דגם ה Scout אבל פסלנו אותו בגלל המחיר הגבוה.

פורסם

תתחדשו, הרומסטר היא משפחתית עם יכולת פרקטית נאה מאוד וקנייה טובה לצרכים שלך, כך נראה. אגב, באיזה מובן תא הנוסעים של האיביזה מזעזע? והאם הבעיה שלך עם הכסאות האחוריים הייתה המרווח או הנוחות של המושב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא, המושבים היו בסדר, לפחות כמה שהספקתי להרגיש מהנסיעת מבחן. אבל המרווח מאחור היה אפסי - אשתי בגובה 165 ואני 187 ופשוט לא הצלחתי לשבת מאחוריה כשהיא נהגה. אמנם אצלנו מאחורה יהיה כסא תינוק אבל להכניס ולהוציא את התינוק כשהכסא הקדמי כל כך קרוב לאחורי זה פשוט לא נוח.

מהתרשמות ראשונית גם איכות החומרים נראתה לי פחות איכותי משל הסקודה.

פורסם

נראה לי שאשתך נוסעת הרבה יותר מדי רחוק מההגה. אני 178 ואני יכול לשבת מאחוריי באיביזה, אם כי בקושי. אחת הבעיות בדגם החדש היא שלא שיפרו את המרווח מאחור, וחבל. בנוגע לאיכות החומרים - בערך אותו הדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההתלבטות שלי עכשיו היא לגבי השחרת חלון מאחור (בדלתות). לרומסטר חלונות אחוריים די גדולים אז חשבתי או להשחיר אותם בצורה עדינה או לשים וילונות - מה אתם אומרים?

כמה השחרה יכולה לעלות? איזה שיטה עדיפה מבחינת אורך חיים (שלא יווצרו בועות ופגמים לאורך זמן)?

פורסם
תתחדש אבל האיכות באיביזה לא נופלת מזו של הרומסטר.

האיכות בהחלט שופרה לעומת האיביזה היוצאת, אבל עדיין לא מבריקה ומעט פחות טובה משל הפביה/רומסטר.

רכב ההדגמה (איביזה 1.4, ידנית) זמזמם מכל מקום, בעיקר מהמגש האחורי.

האיביזה "ספורט" שלי (1.6 - מהדגם היוצא) התחיל לזמזם ולקרקש בצורה מעיקה (אפילו מאוד) עם הזמן.

אני מאמין שב"ספורט" החדשה (שגם היא נועלת מידת צמיגים עם חתוך זעיר) המצב אפילו פחות טוב, בעיקר אחרי תקופה מסויימת על כבישי ארצנו ה"משובחים".

ולפותח הת'רד - תתחדש ותהנה.

אני החלטתי להמתין ליטי החדשה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש. לגבי השחרה- חפש חבר'ה שעושים השחמה בלייזר.גם עובר טסט,גם לא דוהה וגם-יפהפה!

חבר,אתה חופר

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

תתחדש. אני רכשתי את הסקאוט ולה החלונות כבר מושחרים. אכן, האוטו, העיצוב, הנוחות ושאר המכלולים, לדעתי, עולים על כל המכוניות בעלות אותו תג מחיר.

• תוכן חדש...