Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנור בישול מקצר - לזרוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התנור תוצרת דלונגי בערך 7 שנים אצלי והוא מקצר , להעיף? או לנסות לסדר?

האם זה יכול להיות משהו קל לסידור/החלפה?

פורסם

גוף חימום שהתקלקל. סיפור זול ופשוט להחלפה.

גופי החימום הם פחות או יותר סטנדרטיים, גם הטורבו, וחברות רבות משתמשות בסוגים דומים אז חלקים יש בשפע.

קרא לטכנאי, יעלה מאות בודדים, תנור חדש עולה הרבה יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תנור מעולה וספק רב אם החדש שתקנה יהיה אמין כמוהו.

קרוב לוודאי שמדובר בגוף חימום .

אם בכל זאת אתה זורק אותו .אני פה .

בברכה

מוטי

פורסם

אוי, כבר עברתי את הסיפור הזה עם תנור בן 16 שלא השתמשו בו אפילו פעם אחת. עוד יש ריח של חדש.

כאשר העברתי את התנור למצב של חימום בו הוא הפעיל את גוף החימום הוא קיצר. החלפת הגוף לא עזרה.

מה שכן עזר, היה ניתוק ההארקה (כן כן.) והדלקת התנור כל יום למשך כ-20 דקות עם גוף חימום. נכון, זה דבר מסוכן. העובדה היא שהבעיה הייתה לחות שהצטברה במשך הזמן. לאחר שהתנור ייבש את עצמו היה ניתן לחבר את ההארקה והוא עבד מעולה. לדעתי עד היום הוא עובד. (זה היה לפני חצי שנה, ומאז אני שוב לא משתמש בו. השתמשנו בו רק פעם אחת ב16 השנים אחרונות :-))

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

+1 על עניין הלחות .

אותו הסיפור היה לי עם תנור שקיבלתי אחרי שלא עבד כמה שנים . שווה לבדוק את העניין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הסיפור עם ההארקה קצת מפחיד. לא עדיף לשים בפנים כמה צנצנות מלח פתוחות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל עוד אין מישהו מספיק טיפש שיגע בתנור או מתכת כלשהי בקרבתו, אני לא רואה סיבה לדאגה.

אתה חושב בכלל על הזמן שיקח לצנצנות מלח האלו להשפיע ? (אם בכלל.)

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תנתק את הארקה. ותכתוב לידו לא לגעת. ובזה זה נגמר.

לחבר מפזר חום ולכוון לתוך התנור. לתת לעבוד כמה שעות. ולבדוק שוב.

לבדוק כבלים מוגני חום (כבלים קרמיים) שלא התבלו. והם עכשיו מקצרים.

להחליף זה כמה שקלים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אתה מנתק את ההארקה אין צורך להשתמש בגוף חימום חיצוני לייבוש התנור. אחרי הכל, אתה מדליק אותו וזה עניין של שעה וחצי - יום עד שהוא יבש לחלוטין.

פורסם

השאלה היא האם התנור מקצר או שהוא מקפיץ את ממסר הפחת, אלה לא אותם המקרים.

אם ממסר הפחת קופץ, אז קודמי תיארו דרך לטיפול בבעיה.

אם קופץ פיוז, אז ככול הנראה שאחד החוטים שבתנור התבלה והוא מקצר.

בכל מקרה הטיפול אמור להיות פשוט למדי.

פורסם

דורקי, השיטה שתיארת לחיתוך התקלה לא ממש מדויקת ויש מקרים בהם חוט מקצר יגרום להקפצה של הפחת - למשל במקרה בו חוט אפס נוגע בהארקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...