Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.הרדיאטור הורכב רק בחורף האחרון והוא תקין.

רציתי לדעת האם יכול להגרם נזק לרדיאטור חימום אם אני אנתק אותו למשך הקיץ , אייבש אותו אם לחץ אויר ואסגור את הפתחים.

למה אני שואל כי קודם כל זה יכול להאריך את חייו מכייוון ש במשך איזה 8 חודש הוא לא היה בשימוש.

יכול גם להקל על המזגן מכיוון שהרי כאשר המנוע עובד הרדיאטור גם מתחמם ולמרות שאויר לא עובר דרכו הוא עדיין מחמם את היחידה שבה הוא יושב. ולכן אולי נרוויח עוד איזה מעלה או שתיים ביעילות המזגן.

האם לדעתכם כדאי או לא?

תודה.

פורסם

אין שום סיבה הגיונית ממה שציינת כאן לנתק את הרדיאטור חימום.

זאת עבודה יקרה וקצת מסובכת שדורשת לרוב פירוק של הדש בורד.

אומנם הוא פעיל שאתה מפעיל מזגן, אבל זה ממש לא ייתן לך יותר קור.

לא תאריך את חייו אם תנתק אותו, להפך אתה יכול להסב לו רק נזק.

זה כמו שתנתק את הפנסים ביום כדי כי אין לך בהם שימוש...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בסך הכל דיברתי על לנתק את הצנרת בתא מנוע לא יותר מזה והשאלה היתה איזה נזק יכול להגרם עקב כך לרדיאטור חימום . אני יוצא מנקודת הנחה שאם הרדיאטור אמור להחזיק כ 7-8 שנים אז אם שני שליש מהזמן הוא יהיה ללא מגע עם נוזל הוא יוכל להחזיק לפחות פי 2 שזה שולי מבחינתי מכיוון שהוא חדש והרכב מאוד ישן.

מה שכן מעניין אותי זה ההשפעה של הרדיאטור חימום על המיזוג ברכב, כלומר האם האויר יהיה יותר קר אם יחידת החימום תהיה מנותקת.

ומה המזגן קשור לזה כל הכוונה היתה לנתק כי החלק נמצא כל הזמו בשימוש ומזגן מקרר רק כאשר מופעל.

פורסם

אין קשר בכלל,

אני לא יודע אם יש לך ברכב תריס או ברז,

אבל בכל מקרה אם הכל תקין ואין לך בריחת אוויר חם וקר ונוצר מיקס עקב מדף שלא אוטם כמו שצריך , אז יש מקום לעשות קומבינות וניתוקים,

אבל אם הכל תקין אז עזוב, רד מהעניין , עדיף לא לפרק סתם צינורות .

דרך אגב הראדיאטור לא יתחיל להרקב אם תשתמש בנוזל קירור איכותי , אם תשתמש במי ברז אז זה יגרום לקורוזיה וחלודה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...