Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כתבו על דברים די דומים ובכל זאת - רציתי לשמוע חוות דעת של הגולשים.

בבדיקת שמן שגרתית, נשברה ידית המדיד שמן של המנוע (דייהטסו גראן מוב מנוע 1500). הידית עשויה גומי או פלסטיק.

את המדיד מתכת עצמו ניתן להוציא עם שפיץ-פלייר. האם ניתן להשאיר זאת כך? האם יש סכנה כלשהי בנסיעה עם מדיד כזה?

ראוי לציין, מדיד מקורי עולה כ-231 ש"ח (כולל מע"מ) ולא ממש מתאים לי להוציא עכשיו כסף...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם אתה מתכוון לבדוק שמן, ע"י הוצאת המדיד כל פעם עם פלאייר - אשרייך.

אני מקווה שיש משהו שעדיין מחזיק את המדיד, שלא ייפול יותר עמוק...

alfa 156 2.5.

פורסם

ראשית כל, לאחר הנחה, המוסך המרכזי דורש 179 ש"ח כולל מע"מ למדיד חדש. מצד שני, בפירוקיה דורשים 100 ש"ח. המחיר של זה המשומש נראה סביר - אני צריך לבדוק אם זה המדיד המתאים לי.

פורסם

אם זה אותו מנוע המדיד מתאים.

אתה רוצה להיות בטוח יותר תמדוד את האורך שלו ותשווה בין הישן לחדש...

עם מדיד שבור לא תוכל למדוד בדיוק את כמות השמן, כי אם אתה מכניס עמוק מידי את הברזל אז יראה שיש הרבה שמן, ואם תכניס קצת אז יראה שחסר..

פורסם

OK הסתיים הסיפור!

קפצתי לפירוקיה "בירגר" בנס ציונה.

מדיד השמן-מנוע של הגראן מוב זהה לחלוטין לזה של דגם האפלאואז.

בקיצור, קניתי מדיד של רכב מפירוק, ב-100 שקל.

כמעט חצי ממחיר מדיד שמן חדש, בסופו של דבר.

• תוכן חדש...