Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה גרנד לאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כנראה שבימים הבאים אני עומד להתחדש בגרנד לאונה 95 1600 ידנית.[עד עכשיו פיג'ו 205 ידנית 97 1400]

רציתי לשאול מה כדאי לי לבדוק באוטו, אם יש לאוטו "מחלות" שצריך לבדוק במיוחד או דברים שבשנתון האלה כדאי לבדוק ברכבים.

אני יודע שסובארו נחשב רכב אמין אך עדיין אני לא רוצה להתחיל להתרוצץ במוסכים.

תודה לעוזרים.:wink:

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

רכב מצוין אמין חזק חסכוני בדלק במיוחד בגירסה הידנית.

בדוק מתי בוצע טיימינג וטיפול אחרון וכמובן מים ירוקים. אם תרצה עוד פרטים, יש לי אחת כזאת כבר שנה ואני מבסוט מאד, 0 תקלות. צור איתי קשר בפרטי.

בהצלחה ויום טוב.:wink:

imprza new age

פורסם

בהחלט רכב אמין , בדוק מערכת קירור , נזילות ממשאבת המים או אפילו סמני דליפה , בדוק דליפות מבית תרמוסטט. אלה נקודות תורפה שיש לבדוק ותקן אם צריך.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני בערך 5 שנים בעלים מאושרים של אימפרזה 95 אוטומטית, חוץ מצריכת הדלק בגיר האוטומט הרכב מפגין אמינות מופלאה כמו שמדברים עליו.

מציע לך לחפש את דגם הgl שמגיע בתוספת 4 ח"ח ספויילר מקורי והטמבונים בצבע הרכב.

פורסם

כאחד שנסע 5 שנים על אימפרזה ידנית(94)בעבר,

ולפני כן נסע על ליאונה 1600 ידנית אז.....

האימפרזה היוותה קפיצת מדרגה לסוברו.

האוטו נוח יחסית,חסכוני, מהיר , אמין ,ונותן תמורה טובה לכסף.

ובכל זאת היו לו כמה בעיות ב100K ק"מ שעשיתי עליו:

חיישנים: הלכו לי שני חיישנים-חיישן חום מנוע(נדלקת נורה בלוח שעוניםCHECK ENGINE )

וחיישן גל ארכובה.שניהם במוסך מורשה כ900 ש"ח.

מדחס מזגן: סוברו יודעים ליצר מדחסים רגישים יחסית, וב130K הלך המדחס-הרכבתי משומש

ב1000 ש"ח כולל הכל(משופץ 2500).

אלו היו כל התיקונים ב100 אלף ק"מ, (מעבר לבלאי טבעי מצבר צמיגים)-אם הרכב שקנית שמור אזי תהנה ממנו.

לרכב 90 כ"ס מהמנוע והאוטומטי נחשב ל"עגלה" יחסית למכוניות אותו דור-לאנטיס וקורולה

(110כ"ס לכל אחד),אבל הילוכים זו אופרה אחרת...רק אל תצפה לSTI....:-)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...