Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית צבע ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום לקחתי את הרכב ( בחתימה ) לשטיפה, כרגיל.

ניגש אלי זה ששטף לי את הרכב, ואמר לי שהמצב של הצבע על הפנים ושצריך לעשות דחוף פלסטלינה.

מה שניראה לי דיי תמוהה, זה שהוא אמר לי

"לעשות פלסטלינה עולה 400 שקל, אני יעשה לך ב 350"

עכשיו מה תמוהה בזה?

שבדיוק בקיר מאחוריו רשום:

"טיפול פלסטלינה לצבע הרכב - 200 ש"ח"

הוא אמר לי שאם אני לא אטפל בצבע, יום אחד בשמש ויתחילו להיות לי נקודות לבנות על הצבע, שאת זה אי אפשר להוריד.

אז חזרתי הביתה, פתאום קלטתי על המכסה מנוע נקודה לבנה בעייתית, ניסיתי בעדינות להוריד, לא הלך.

אז מה שהוא אמר בהחלט הלחיץ אותי שחזרתי, והחלטתי שביום רביעי אני אקח את הרכב לפחח שיגיד מה דעתו ( בכל זאת, למרות שהעבודה שלו זה לשטוף רכבים, אני לא בטוח עד כמה יש לו עין מקצועית לגבי זה... ).

בכל מקרה עד יום רביעי יש זמן, רציתי לדעת מה דתעכם על העניין?

הצחיק אותיה עניין עם המחיר, שהוא אמר לי X ומאחוריו היה רשום Y, אבל כשחזרתי וראיתי את הנקודה הלבנה על המכסה מנוע התחלתי לחשוב שאולי בכל זאת הוא צודק |:

פורסם

הצבע שלך מטאלי או רגיל?

בכל מקרה פלסטלינה אתה לא ממש צריך אם אתה לא מחפש איזה ברק מיוחד, צריך רק ווקס, ואתה יכול לקנות ווקס ב20 שקל ולמרוח על כל האוטו לבד.

התיאור שלך מתאים לצבע מטאלי - למטאלי יש שכבת לקה מעל הצבע האמיתי ואחרי הרבה שעות שמש היא נהרסת. בהתחלה הלקה הופכת ללבנה בכל מני נקודות בגג ובמכסה מנוע ואז היא מתחילה להתקלף לגמריי לאט לאט בכל הגג ואז גם הצבע מתחת יורד ואתה נשאר בלי כלום, ואז זה ממשיך לכל חלק אחר באוטו שעומד ישירות מול השמש, וזה מנסיון באוטו הקודם של אמא שלי שעמד 9 שנים בשמש ונשאר בלי צבע בגג... הווקס מגן על השכבת לקה ורצוי לעשות פעם בחודש אם אתה רוצה שהצבע ישאר יפה לתמיד.

בצבע לא מטאלי - אם הצבע דוהה אז פשוט עושים פוליש ומעל זה ווקס ואז הצבע חוזר להיות חדש, ככה עשיתי באוטו שלי שהיה וורוד מרוב דהייה, עכשיו הוא אדום מבריק.. אבל זה רק בצבע רגיל ולא במטאלי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אכן מדובר בצבע שחור מטאלי.

עכשיו אמרתי גם לאבא שלי מה הוא אמר, ואבא שלי אמר שהוא אומר את זה לכל אחד.

ואני חושב שהוא ניסה יותר לעקוץ ( רואה ילד בן 18 עם מאזדה 3 חדשה וגם מקבל מפתח ממשפחה של הונדה אקורד חדשה, חיפש את מי לעקוץ ), בעיקר בגלל הקטע שאמרתי עם המחיר.

אני מתכנן לקנות ווקס של דופונט.

הבעיה שבאוטו דיפו בראשון לא מצאתי את הווקס בבקבוק ספריי כזה ( קראתי כמה המלצות כאן ), ואני רוצה שהעניין יהיה כמה שיותר קל ( כלומר הווקס יהיה קל למריחה והורדה ).

מישהו יודע אולי באיזה סניף באיזור אפשר להשיג? ( אם הוא קנה משם ויודע בוודאות שלפחות היה שם.... )

• תוכן חדש...