Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה עוד 10 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 10 שנים...

(אפקט גלים. הברווז מדמיין את עצמו בעוד 10 שנים קורא באתר של חדשות רכב)

-כותרת: גם השנה רכב הליסינג הנחשק והנמכר ביותר באיחוד הישראלי היא מאזדה 6/2!

הכתבה: " המאזדה 6 חלקי 2 היא עדיין מכונית הליסינג הנמכרת ביותר, מאז שהוצגה ה-3 לראשונה אי שם לפני 20 שנה. אמנם השם שלה עבר תהפוכות, כמו 323, 3, 1+2, 4-1, 5+5-7 ועד לנוכחי, 6/2, אבל העיצוב העקרוני נותר זהה, והאבזור נותר ביפן, שכחו אותו בבית. עדיין אין תאורה מעל לנהג, ועל בורר מהירות ווישרים אין מה לדבר. אפילו ווישר אוטומטי, שהוא הסטנדרט כבר חצי עשור אפילו ביונדאי, לא נמצא פה. אבל, בסופו של דבר, המספרים מדברים בעד עצמם.

מאת אחמד בן-משה, חיפה"

כותרת: האקליפס החדשה של חברת העל יונדאי תגיע לארץ החל משנת 2027

כתבה: " חברת העל יונדאי אשר קיבלה את המעמד עקב מכירות בכמות עצומה של רכבים בשוק האיחוד הישראלי והכספים איפשרו לה לממן מכוניות-על כמו גם צבא פרטי, מודיעה היום (38/4/2024) כי האקליפס 3 תגיע לאיחוד באופן רשמי ותשווק ע"י היבואן הרשמי של יונדאי, בנז יונה מכוניות בע"מ. המחיר עדיין לא נקבע, אבל נראה שהרכב יעלה בערך שנקל, וכל שאר המליון הם מיסים.

מאת: איריס שוונץ"

כותרת: פיאט תשחרר במקביל את הווירון החדשה ואת היגואר XXXJ

הכבתה: " פיאט תשחרר את 2 הרכבים הנ"ל במקביל. ההחלטה התמוהה הוסברה ע"י מנכ"ל פיאט, בחורכ ארז, ואני מצוטט:

"אין פה באמת תחרות בין 2 הרכבים, שניהם ממריאים ל-100 רגל תוך 1.2 שניות, ומגיעים למהירות שיא של 2908572936719376789634897619009713897461972356 קמ"ש תוך 8 שניות נוספות. אז מה אם הווירון הוציא אצלכם באיחוד תדמית של רכב ליסינג? זה לא אומר שהוא שונה מהיגואר בשום צורה שהיא מבחינת ביצועים, נוחות ובטיחות. נכון, אנחנו עדיין לא מגרדים את יונדאי מלמטה, אבל עדיין הרכבים שלנו נהדרים."

מאת: סמדר נאהספימהפטלון.

(אפקט גלים. הברווז יוצא מהטראנס.)

שיט, נהייתי נביא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נושא מעניין.

אני מאמין שתהיה כניסה מאסיבית של יצרנים סינים (לא רק לארץ,אלא גם לאירופה וארה"ב) שיביאו מגוון רחב של חיקויים,מה שיאפשר לאנשים לקנות "מרצדס" או "אינפיניטי" כשהם לא יכולים להרשות לעצמם את הדבר האמיתי.

תווצר שכבה חדשה של זבל מוטורי שכולי תקווה שללקוח הישראלי יהיה מספיק שכל להמנע ממנו.

לגבי מה שאמרו פה (העלאת מהירות מותרת,מסלולים,ספורט מוטורי חוקי) לדאבוני הרב אני יכול רק להגיד - פחחח :roll:

אנחנו עדיין נשאר רמה מתחת למדינות כמו ירדן וערב הסעודית.

מה שכן יקרה לדעתי זה:הכוונה להציב מאות מצלמות מהירות חדשות אכן תתממש.אבל היי...אולי המס הכנסה ירד.(ואת ההפרש יגבו מאיתנו בכבישים :?)

V5

פורסם

אני לא חושב שתהיה כניסה מסיבית של מכוניות מתוצרת סין.

אם מסתכלים על השוק הדו-גלגלי, יש שם כמה יצרניות סיניות עכשיו ואני לא רואה שהן שינו את השוק באופן משמעותי.

emotion of motion

פורסם

בכלי רכב סטנדרטיים - סין קוריאה הודו יפן ישלטו.

בכלי רכב יוקרתיים - היצרנים של היום במחירים יותר רגועים.

רכבי על - מה שהיה הוא שיהיה.

בבטיחות כמעט גמורה המכונית של היום לא תדמה למכונית בעוד 10 שנים.

הפריט היחידי שיראה אותו הדבר יהיה המצאה עתיקת יומין והיא הגלגל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שלא יהיה תמיד תראו סובארו DL עושות חיל בכבישים.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
אני לא חושב שתהיה כניסה מסיבית של מכוניות מתוצרת סין.

אם מסתכלים על השוק הדו-גלגלי, יש שם כמה יצרניות סיניות עכשיו ואני לא רואה שהן שינו את השוק באופן משמעותי.

בשוק הדו"ג היצרנים הסינים עדיין לא מציעים שום דבר באמת קורץ.

ברגע שיביאו משהו שנראה כמו R1,עולה חצי ממנו ונוסע כמו רבע ממנו יהיו הרבה אהבלים שירוצו לקנות.

בכלי רכב סטנדרטיים - סין קוריאה הודו יפן ישלטו.

בכלי רכב יוקרתיים - היצרנים של היום במחירים יותר רגועים.

רכבי על - מה שהיה הוא שיהיה.

בבטיחות כמעט גמורה המכונית של היום לא תדמה למכונית בעוד 10 שנים.

הפריט היחידי שיראה אותו הדבר יהיה המצאה עתיקת יומין והיא הגלגל

אני די מסכים איתך לגבי שינויים דרסטיים,אני חושב שעם הזמן העיצובים (גם פנים וגם חוץ) יהפכו למוזרים ו"חלליים" יותר.

בתחום הבטיחות,דברים שכיום הם נחלתן של מכוניות יוקרה\פאר בלבד יהפכו להיות נחלת הכלל (כמו שתמיד קורה)

מערכות בקרת משיכה\אחיזה\שמירת מרחק ככל הנראה יהפכו שתלטניות יותר ויתערבו בכל הזדמנות בכדי לחסל כל קמצוץ של סיכוי לתאונה.

בתחום ההנעה,הנעה חשמליות ו\או גפ"מ יהפכו להיות הרבה יותר נפוצות במכוניות מן השורה,במכוניות ספורט\על אני מאמין (ומקווה) שמנועי בנזין גדולים ישארו... there's no replacement for displacement :lol:

V5

פורסם
הכל יהיה בערך כמו עכשיו.

+1

הכל יהיה כמו עכשיו בתוספת מאזדה 3 דור 4 (שהיא מתיחת פנים לדור 3 שהיא מתיחת פנים לדור 2 שהיא מתיחת פנים לדור 1).

:)

פורסם

אם מדברים על רכבים ספורטיביים ועל איכויות שילדה, יש לי איזה תובנה בעניין.

כשאתה נוהג היום ברכבים בעלי בקרת אחיזה+משיכה באמת איכותיות אתה מבין שכמעט כל רכב עם נטיה לספורטיביות עוד 10 שנים יפגין אחיזת כביש שעושה צחוק מכל 106 רע-לי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוד 10 שנים

סובארו DL הופכת לרכב אספנות מבוקש - חגיגות אצל הבדואים והפלסטינאים ששמרו אותם.

לאחר לקסוס ואינפיניטי היפניות וג'נסיס הקוראנית, גם לסינים יש מותג יוקרה בארץ.

בייבוא אישי של אספנות, כבר לא מייבאים אמריקאיות, הלהיטים החדשים הם: לנצ'יה דלתא אינטגרלה, פיג'ו 205 GTI, רנו 5 טורבו...מוקם מועדון של רכבי ספורט אירופאים קלאסיים שנותן תחרות עזה ל-FUEL SLUT.

מזל טוב המיאטה הראשונה הופכת לרכב אספנות...לנמל אשדוד מגיעה מיאטה שנת 89 ומקבלת את הלוחית הנכספת.

בשרשור של "ענתיקות בדרכים ובחצרות מופיעים הסיפורים הבאים

"נצפתה אצל פלוני אלמוני מאזדה 323F הדגם עם הפנסים המתרוממים".

"מיצובישי לנסר במצב רקבון מתקדם".

כמו כן בתגובה למועדון סובארו קלאסיק מוקמים גם "מועדון מאזדה קלאסיק" ו"מועדון טויוטה קלאסיק" ובו חברות לנטיסים וקורולות משופצות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עוד עשר שנים, הדלק יהיה כל כך יקר וטכנולוגיה כל כך תקדם והאירגונים הירוקים כל כך יצליחו עד כדי כך שכולנו נסע ברכבי ביו-דיזל שעושים 1-165172572 ק"מ לליטר, ממש מעניין.

אני לא באמת מאמין שיהיה שינוי משמעותי בארץ לגבי המוטוריקה, אני לא רואה את עצמי עוד עשר שנים במוצ"ש הולך לראות מירוץ אספלט חוקי, או שהליסינג יקרוס או משהו בסגנון.

המצב הכלכלי יחמיר, מי שלא יעבור לקטנוע ירכוש יפנית ממודל ישן שזה יהיה הדור הבא לdl והם הקורולה וה323 לאנטיס, שלא נדבר על כך שהאוכלוסיה מתרחבת, בקיצור יהיה בעיה להחזיק רכב.

דוגמאות לעתיד לגבי קארספורום :

"מחפש רכב זול לתחזוקה משפחתי אוטומטי ב10K"

"אני מציע שתבדוק את הלאנטיס 05 או לחילופין קורולה 06 או שתלך על סופר מיני כמו הסוויפט האגדית"

לא משנה מה יהיה עוד עשר השנים העיקר שיהיה טוב:-)

פורסם

אם הכל יתקדם לאן שזה מתקדם היום, בעוד 10 שנה כולם יחיו על העצים, יאכלו בננות ופרעושים בראש אחד של השני.

לא יהיה צריך מכוניות, אלקטרוניקה, גאדג'טים, ליבוש - כלום. רק עצים עם בננות.

זה במקרה הטוב. במקרה הרע רק תיקנים יישרדו ויהיו הציביליזצייה הבאה.

אם ברצינות, אני חושב שמה שיהיה, זה זיהום אויר הרבה יותר גדול, אוכלוסייה תגדל משמעותית, כל המוצרים מאוד ייתייקרו, מיסים יגדלו, דלק יעלה המון, אבטלה תגדל, כרגיל ניהיה בין מלחמות, שכבת בניניים כימעט תיעלם לחלוטין - יהיו עשירים מאוד ועניים מאוד, פשיעה תיהיה הרבה יותר רצינית מהיום, בערב יהיה מסוכן לצאת החוצה לאדם נורמטיבי. תחבורע ציבורית לא תשתפר לאומת מה שיש היום - להיפך הצפיפות וזמני המתנה רק ייגדלו, פקקים יהיו מטורפים, יהיה הרבה מאוד חסרי בית. יהיו הרבה יותר הרוגים בתאונות דרכים מהיום, אלה שיהיה מספיק ברי מזל שתיהיה להם מכונית, זו לרוב תיהיה מכונית ישנה בת 10~15 שנה, רק עשירים יוכלו לרכוש לעצמם מכונית חדשה. רחובות יהיו מלאים זבל. מי שיצליח לברוח מהארץ לאחת ממדינות אירופה, ארה"ב וכו', זה יהיו אותם ברי מזל שהצליחו להסתדר בחיים ורובם יצליחו לחיות חיים רגילים של מעמד הביניים.

שחיטות בממשלה כמובן תגדל, הבחירות ה"דמוקרטיות" יהיו למעשה בחירות של קרטלים, כי מועמדים יהיו שייכים למאפיות בלבד.

ממשלה תשתמש באמצעים מאוד מתקדמים (DEW - DIRECT ENERGY WEAPON) כדי לדכא אזרחים לא נוחים למדינה, כל מיני פעילים חברתיים שהם לא חברי קרטלים וכד'. תרבות מוטורית? בטלויזיה יראו מירוצים, רוב האזרחים לא יוכלו להרשות לעצמם רכב רציני, מקסימום משהו עם 4 גלגלים שאיך שהוא נוסע.

במילים אחרות, יהיה מה שיש היום, רק זה יצבור עד אז תנופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טויוטה פריוס והונדה אינסייט ייזרקו בהמוניהן לזבל, כשהמצברים שלהן ימותו לאחר תום האחריות, ויתחילו גם תקלות חשמל רבות ומשונות. כמו סיטרואן BX בשנות התשעים.

tzvipper, מקודם עוד איכשהו התלבטתי אם לקנות ג'יפ יפני ישן עם מנוע דיזל (טראנו), אחרי ההודעה שלך אני בטוח שצריך 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מקווה שמישהו יקפיץ את השירשור הזה בעוד 10 שנים .

בעוד 10 שנים מי שיקפיץ שרשור ישן ייחסם אוטומטית מהפורום, ינותק לו האינטרנט, ביתו יאטם והוא יגורש מהארץ בהליך מזורז...

אם מדברים על רכבים ספורטיביים ועל איכויות שילדה, יש לי איזה תובנה בעניין. כשאתה נוהג היום ברכבים בעלי בקרת אחיזה+משיכה באמת איכותיות אתה מבין שכמעט כל רכב עם נטיה לספורטיביות עוד 10 שנים יפגין אחיזת כביש שעושה צחוק מכל 106 רע-לי.

זה קורה כבר היום וזה לא עושה צחוק, זה עושה בכי.

אני צופה שהשליטה של הנהג ברכב תמשיך להצטמצם עד למצב בו בכבישים מהירים המכונית לא תנהג ע"י הנהג אלא ע"י מערכת מסונכרנת עם שאר התנועה. הסוף לתאונות באוטוסטרדה. במקביל תיכחד מכונית הספורט, להוציא מסלולים ייעודיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...