Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

avk יש לי היי אנרג'י מוגברים בבי אמפינג אתה מוזמן לשמוע,אני יהיה בדהייטסו שרייד בצבע טורקיז זקנות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

די! לא נכון - יכלנו לעשות מפגש של רכבים בצבע טורקיז זקנה אם רק הייתי מגיע עם הרכב הפרטי... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני גם מגיע...

מצפה לישמוע עוד קומפוננטים של FOCAL ושל HERTZ...

אני מקווה שהאנשים שאמרו שהם באים לא ידפקו ברז..

פורסם
אם אגיע ב מוצ"ש, נגיד ב- 20:30, יהיו עוד אנשים?

יכול להיות שיהיו כמה... מצד שני יכול להיות שחלקם גם ירוצו בחניון עירומים ויצעקו "אני קיפוד, אני קיפוד" אחרי אלוהים יודע כמה שעות של מערכות סטריאו, בשר ובירה...

אני לא בטוח שאתה תרצה לראות זוועות שכאלו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעיון קצר ברשימה עולה שחסר ציידנית עם קרח (כזאת של "מיסטר אייס", בשביל השתייה), צריך עוד מישהו שיביא פיתות וחומוס לגיבוי ובשר אף פעם לא מזיק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מביא:

1. 2 מגשיות של סטייק עין [סה"כ 10 יח'].

2. 'צידנית' עם שקיות קרח.

3. פינוק נוסף.:wink:

צריך תבלינים, צריך שולחן פלסטיק. זה מבאס לזרוק הכל על הגדר/על הרצפה.

יש מספיק בשר? פעם שעברה הבאתי כהרגלי לא מעט דברים וכמעט נשארתי רעב. :-(

פורסם

צביקה

אני מסכים איתך שפעם שעברה לא היה מספיק בשר - אבל נראה שנשארתה רעב גם בגלל שאתה את רוב הזמן מבלה במכוניות ולא ליד השולחן :wink::lol:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

קיבלתי פס - אני מגיע !! (בלי הרכב הפעם.. )

מביא נקניקיות חריפות ושישיית בירה.

אם מישהו יבוא לאסוף אותי מהבית (חצי קילומטר מהמפגש) יהיה גם שולחן מתקפל גדול.

...CASKA for life

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...