Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בירושלים עוד לא יצא לי לשמוע על מתקין מנוסה בנושא הזה
אני אחדד ואומר - שלא תעז להגיע לאיזשהו מתקין בירושלים לצורך כיוון ובכלל לצורך התקנות :wink:

הסתובבתי אצל רוב, אם לא כל, המתקינים בירושלים בחיפוש אחר כבלים מסויימים, סופיות ושאר ירקות.

יצא לי לשמוע חוסר ידע מדופלם ביותר, לראות התקנות שחאפריות היא מחמאה לעומתן ובכלל לקבל רושם שעדיף להדיר את רגלי ממקומות אלה (בפעם האחרונה רק המתנתי שיתפנו אלי ולאחר רבע שעה של הקשבה ל'הסברי' המתקין לקורבן התורן, הרמתי רגליים ונסתי בבהלה :shock2:)

במידה ויהיה לי זמן פנוי לאחר ההתקנה שלך, אני אשמח לעזור לך.

אבל - שים לב שגם בחיווט יש להקפיד שבעתיים כאשר מדובר בבי-אמפינג.

חשוב לסמן איזה חיווט מגיע לטוויטרים ואיזה מגיע למידבאסים. המהדרים ישתמשו בכבלים בצבעים שונים.

יש לסמן בברור גם את כבלי ה-RCA השונים לטוויטרים ולמידבאסים (ושוב, עדיף כבלים בצבע שונה למניעת בילבול) ולדאוג לחבר אותם ואת כבלי הרמקולים לערוצים המתאימים במגבר/ים.

אם אין לך כבלים בצבעים שונים, ניתן לסמן בקלות ע"י איזולירבנד/שרינק בצבעים שונים.

ד"א - אם אתה מעוניין בחיווט לרמקולים, אתה יכול לרכוש בכשיוף כבל 2.5 מ"מ ב-7 ש"ח למטר אאל"ט. שים לב שיש להם גלילים של 2.5 אמיתי וגלילים של כאילו 2.5. תזכור לבקש את החומר הטוב.

בהצלחה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...