Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום לקחנו רכב מסוג פורד פוקוס 2005 לבדיקה.

בבדיקה התגלה כי הרכב עבר תאונה בה תוקן עמוד ומשקוף אחורי, הוחלפה כנף אחורית מולחמת, דלת אחורית ומכסה תא מטען.

אך אין פגיעה בשילדה של הרכב.

יש לציין כי המוכר אמר לנו שהרכב עבר תאונה לא בתקופתו עוד לפני הבדיקה.

הבוחן ציין בפנינו כי בעקבות התאונה לרכב יש ירידת ערך.

מה המשמעות של כך? בכמה ערכו של הרכב יורד? האם ניתן לברר זאת במוסך או רק לשלם לשמאי?

בהנחה שמגיעים למחיר מוסכם בעקבות ירידת הערך, האם כדאי לקנות רכב שעבר סוג כזה של תאונה?

שאר הבדיקה, מלבד רצועת טיימינג יצאה תקינה.

אשמח לעזרתכם...

פורסם

תיקון בעמוד ובמשקוף פירושם כן פגיעת שילדה.

לא ניתן לומר מכאן, בכמה ירד ערך הרכב. מאחר ומדובר בדגם המוני ונפוץ, אפשר להניח, שהרידה היא גדולה.

פורסם

את מוזמנת לצרף לכאן את טופס הבדיקה כדי שנוכל לנסות לתת לך חוות דעת טובה ומדויקת יותר.

נכון לרגע זה ועל סמך המעט שכתבת - זה לא נשמע טוב.

אגב, רצועת טיימינג לא נבדקת במכוני בדיקה, כך שהמשפט האחרון שכתבת ממש אינו ברור לי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם ואני מצטטת: "תיקון עמוד- ומשקוף אחורי, החלפה כנף אחורית מולחמת" זה פגיעה בשאסי??

האם פגיעה כזאת מסוכנת? מה ההשפעה שלה?

הבודק אומר שהשילדה נקיה. יכול להיות?

פורסם

להבדיל מכנף קידמית המוברגת עם ברגים האחורית הינה מרותכת , החלפתה דורשת חיתוך הפח וריתוכו מחדש ,דבר הפוגם בבטיחות הרכב וגורם לירידת ערך טכנית יחסית גבוה ,שלא לדבר על ירידת ערך מסחרית גבוהה יותר .

עמוד ומשקוף אשר תוקנו מצביעים על מכה חזקה יחסית ,שוב התיקון כלל בטח מתיחה של הפח/עמוד ריתוחים וחומר פחחים ליישור .

הרכב להערכתי עבר קצת יותר ממה שצויין וירידת הערך גבוהה , למכור את הרכב בעתיד יקשה ואין ספק כי חוזק החומר בכנף והעמודים המרותכים לא יהיה כמו שיצא מהיצרן .

שילדת הרכב כוללת :קורות אורך ,קורות רוחב,עמודים ,פח חזית המולחם לשילדה .

אני הייתי מוותר ומחפש פוקוס אחרת לא חסרים כאלו .

• תוכן חדש...