Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שהוא עושה את התוכנית בשביל לעזור לאנושות. הוא עושה תחקירים על דברים שיביאו לו רייטינג.

emotion of motion

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי תיאוריה בעניין:

תוכנית תחקירים תמיד תתקוף את מי שאיננו מפרסם (או מפרסם פוטנציאלי) בערוץ.

המפרסמים הגדולים - חסינים.

התאוריה שלך לא ממש איתנה, בעיקר נוכח תחקיר הסיליקון בחלב של תנובה, הבשר שבשמש של מאמא עוף (שטראוס), פרשת החלפת מדבקות הפג תוקף בזוגלובק ועוד תחקירים וחשיפות של מחדלים בענקים אחרים (אה, גם דלק מוטורז ודלק בכלל היא לא ממש מפרסם קטן).

התאוריה היא הפוכה לחלוטין, מוישה מהמכולת שמכוון את המשקל לסטיה וגונב לך 20 גרם בגבינה צהובה זה לא אייטם, לא רייטינג ולא בטיח.

חברת דלק שמכיילת את המשאבות בשביל שיגנבו לך 10% דלק זה פצצת רייטינג לתוכנית ולערוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכב חדש זאת דרישה מוגזמת, בשביל זה יש אחריות ובמקרה דנן גם ניתן פיצוי (טיפולים חינם) ומניעת נזק עתידי כתוצאה מהתיקון הנ"ל (רכישה חוזרת של הרכב במחיר מחירון).

הבעיה היחידה היא סיגנון השירות ו"כפיית" הטיפול על הלקוח.

חוץ מזה הכל הוגן לחלוטין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אמנם לא היה ריקול אבל תמיד יזכרו שהיה בעיה במנוע ואף אחד לא יכול לדעת אם הבעיה הזו תווצר ב 1000 קמ או ב 50 אלף קמ. כי היה שם סדק במנוע לפי מה שהבנתי. זה לא נשמע טוב. כל קונה יחשוב - מה יהיה אחרי שתגמר האחריות?

חוץ מזה שרכב שהחליפו לו ראש הוא אף פעם אף לא יהיה כמו חדש מהמפעל. ראש אחר זה לא תאימות 100 אחוז ולא אותם לחצים ויכול להווצר בעיות לפי מה שהבנתי בגלל בלאי שונה של ראש ובלוק ביחוד אם הרכב נסע כבר לא מעט קמ. אולי ברכב חדש זה פחות קריטי. אבל מה יקרה אם הסדקים האלה יתגלו ברכבים אחרים בעוד שנתיים או שלוש? יש כאלה שנוסעים מעט ויש שנוסעים הרבה. יש שמאמצים את המנוע ויש שלא. אבל אם יש בעיה בראש ובחומר שלו אז הסדק יתרחב זו בעצם רק "שאלה של זמן" . ככה אני מבין ממה שאמר שם שירות הלקוחות לגבי שני המקרים, או שאני טועה ?

שאלה - אם הרכב באחריות אז למה לא החליפו מנוע שלם? הרי בשביל זה יש אחריות. אם יש תקלה ברכיב לא מפרקים אותו ומשפצים אלא צריך להחליף הכל. נראה שהבעיה שהחלפת מנוע תגרור רישום מספר מנוע חדש ואז באמת יהיה קשה להפטר מהרכב כי הכל מתועד במשרד התחבורה ומנגד - כשהם ירצו למכור אז הטיפול של החלפת הראש מנוע לא יהיה מתועד? לא נראה לי. בקיצור מוזר המקרה. ולמה היבואן לקח על עצמו ולא הפיל את הסיפור על היצרן הרי המנוע הורכב בחו"ל ולא בישראל ? מוזר.

ולמה הראו שם את המונדאו הישנה ? בכלל באיזה שנת מודל התקלה ? 2007 ?2008 ? 2009 ? מוזר.

פורסם

התאוריה היא הפוכה לחלוטין, מוישה מהמכולת שמכוון את המשקל לסטיה וגונב לך 20 גרם בגבינה צהובה זה לא אייטם, לא רייטינג ולא בטיח.

חברת דלק שמכיילת את המשאבות בשביל שיגנבו לך 10% דלק זה פצצת רייטינג לתוכנית ולערוץ.

נכון, אבל בכפוף לכך שלא מדובר במפרסם (מבחינת כמות הפרסומים, לא מבחינת רווחי החברה) יותר מידי גדול.

על 'טיב טעם' יהיה תחקיר, מגה כבר גדולים מכדי להרגיז אותם.

בקיצור, הטענה שכתבת משלימה את שכתבתי ובהחלט לא סותרת.

פורסם
אמנם לא היה ריקול אבל תמיד יזכרו שהיה בעיה במנוע ואף אחד לא יכול לדעת אם הבעיה הזו תווצר ב 1000 קמ או ב 50 אלף קמ. כי היה שם סדק במנוע לפי מה שהבנתי. זה לא נשמע טוב. כל קונה יחשוב - מה יהיה אחרי שתגמר האחריות?

חוץ מזה שרכב שהחליפו לו ראש הוא אף פעם אף לא יהיה כמו חדש מהמפעל. ראש אחר זה לא תאימות 100 אחוז ולא אותם לחצים ויכול להווצר בעיות לפי מה שהבנתי בגלל בלאי שונה של ראש ובלוק ביחוד אם הרכב נסע כבר לא מעט קמ. אולי ברכב חדש זה פחות קריטי. אבל מה יקרה אם הסדקים האלה יתגלו ברכבים אחרים בעוד שנתיים או שלוש? יש כאלה שנוסעים מעט ויש שנוסעים הרבה. יש שמאמצים את המנוע ויש שלא. אבל אם יש בעיה בראש ובחומר שלו אז הסדק יתרחב זו בעצם רק "שאלה של זמן" . ככה אני מבין ממה שאמר שם שירות הלקוחות לגבי שני המקרים, או שאני טועה ?

אתה טועה. מה זה לא תאימות 100%? אתה חושב ששמו לו ראש מנוע מאוטו אחר?

שאלה - אם הרכב באחריות אז למה לא החליפו מנוע שלם? הרי בשביל זה יש אחריות. אם יש תקלה ברכיב לא מפרקים אותו ומשפצים אלא צריך להחליף הכל. נראה שהבעיה שהחלפת מנוע תגרור רישום מספר מנוע חדש ואז באמת יהיה קשה להפטר מהרכב כי הכל מתועד במשרד התחבורה ומנגד - כשהם ירצו למכור אז הטיפול של החלפת הראש מנוע לא יהיה מתועד? לא נראה לי. בקיצור מוזר המקרה. ולמה היבואן לקח על עצמו ולא הפיל את הסיפור על היצרן הרי המנוע הורכב בחו"ל ולא בישראל ? מוזר.

מחליפים את מה שצריך. לא מחליפים מנוע שלם סתם אם אין צורך בזה.

ולמה הראו שם את המונדאו הישנה ? בכלל באיזה שנת מודל התקלה ? 2007 ?2008 ? 2009 ? מוזר.

תגובתי באדום.

emotion of motion

פורסם

מי שתמים כאן הם אלה שחושבים שרכב חדש שעבר ראש מנוע , זה משהו שאפשר לעבור עליו לסדר היום.

(או במידה והמנוע עבר התחממות או רתיחה החלפת הראש בלבד תחזיר אותו למצב 0)

כי אני מקבל את הרושם שלפי התיאוריה של אלעד ורוני - עדיף להזמין את הרכב מהיצרן עם ראש מנוע תקול.

בחיים לא ראיתי אנשים שמוותרים כ"כ מהר על זכותם הצרכנית.

כולם גיבורים גדולים, אבל אני בטוח שאף אחד כאן לא היה מוכן לסבול תקלת ראש מנוע ברכב חדש שהוציא מהחברה לאחר שהשקיע בו את מיטב כספו אותו חסך במשך שנים.

כולנו יודעים שטיפולי החינם הם בדרך כלל טיפולים קטנים ש3 ביחד יחסכו כ1000 ש"ח לצרכן, וכחובבי רכב לא צריך לעניין אותנו מעמד המכירה אלא תפקוד הרכב במשך תקופת הבעלות שלטעמי עומד כאן בספק.

אני גם לא מבין למה אחרי יחס כזה משירות הלקוחות שעשו מה שבראש שלהם בניגוד להוראת הלקוח, לא מתעורר חשד שבמונדיאו החדשה הורכב במקום ראש מנוע חדש - ראש המנוע של הלקוח השני שעבר בינתיים שיפוץ (מילוי והשחזה) בלי שהלקוח השני יודע.

אגב סתם לצורך הדיון: אם הרכב היה חוטף מכה באונייה והייתם מקבלים אותו אחרי פחחות וצבע, זה גם דבר סביר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תיקון פחחות וצבע, לא משנה כמה הוא טוב, זה משהו שאפשר לראות. לא כולם ישימו לב, אבל חלק כן.

אם למשל היתה מכה במכסה מנוע ומחליפים את כל המכסה מנוע בחדש, אז זה בסדר.

החלפת חלק שהתקלקל בחלק חדש, במידה וזה נעשה כמו שצריך, מביאה את הרכב חזרה למצב טוב.

emotion of motion

פורסם

חובה על היבואן לדווח של פגיעה ברכב אשר מהווה מעל 3% מערך הרכב (אם אני לא טועה) , מתחת לכך אין חובת דיווח כלל וכלל.

אחריות על הרכב כשמה כן היא , אחריות אשר נועדה לכסות על תקלות ביצור אשר עלולות להיגרם בהליך של יצור המוני, ולהביא את המוצר למצבו הקודם לפני קרות הבעיה.

היבואן במקרה הזה עשה בדיוק את זה, אולי צורת הדיבור של מנהל השירות היא זו אשר מקוממת, אבל במבחן התוצאה הפיתרון של היבואן היה בדיוק על פי תנאי האחריות .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כולם גיבורים גדולים, אבל אני בטוח שאף אחד כאן לא היה מוכן לסבול תקלת ראש מנוע ברכב חדש שהוציא מהחברה לאחר שהשקיע בו את מיטב כספו אותו חסך במשך שנים.

זה לא שאלה של מוכן או לא מוכן- ישנה אחריות והבעיה טופלה.

בזמנו (98 ) רכשנו פיאט מריאה ולאחר 500 ק"מ מחשב רכב נדפק והוחלף- אז מה??

אני באמת לא מצפה שרכב יוחךף בגלל ראש מנוע, אם הרכב לימון ונדפק על ימין ועל שמאל זה כבר משהו אחר.

מכיר שני חברים עם טויוטות חדשות שהחליפו להם מנוע (לא שיפוץ ראש) ולא עלה בדעתם לבקש רכב חדש כי הם קיבלו שירות טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
חובה על היבואן לדווח של פגיעה ברכב אשר מהווה מעל 3% מערך הרכב (אם אני לא טועה) , מתחת לכך אין חובת דיווח כלל וכלל.

זה נכון, אבל אם תדרוש בזמן המסירה, הם חייבים להציע פירוט של תיקונים שנעשו או אישור שלא בוצע ברכב שום תיקון טרם מסירתו.

• תוכן חדש...