Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנו הייתה בעיה דומה עם VW

רכשו פאסאט HIGHLINE ( אם אני לא טועה 250 אלף ש"ח )

ולאחר 500K, כל הרכב התחיל לרקוד בנסיעה.

לקחנו לטיפול, כמובן שרצינו שיחליפו רכב ( שילמנו ממיטב כספנו על הרכב ואחרי 500 ק"מ כבר יש בעיות? ), וכמובן שהתעלמו מהבקשה הזו.

מפה לשם הם הציעו עסקה דומה, כמה טיפולים עליהם ובעוד 3 שנים לקבל מחירון על הרכב.

לא זוכר בדיוק מה הייתה הבעיה, אבל מה שאני כן זוכר זה שהמוסכניק לאבא שלי אמר שהבעיות הן X, Y, Z ובדף תיקון רשם X, A, B, כלומר לא רשם תקלות זהות.

אפשר להבין את הכעס של בעל הרכב, זה מתסכל לקנות סוף סוף רכב חדש ועל ההתחלה הוא עושה בעיות

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים , עושים עניין מכלום , אז מה , שומו שמים החליפו ראש מנוע חדש , מה פה לא תקין , למה אנו מנפחים עניינים ללא שום פרופורציה , חוגגים על מה ? .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

על מה חוגגים? על להיראות "גבר" ולהגיד "הייתי עושה XYZ אם הייתי במקומו" וזאת מבלי שיהיה להם כל מושג מה באמת ניתן או צריך לעשות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נ.ב. חבל שבאילוסטרציה החובבנית שלהם היתה מונדיאו מהשנתונים של 2004-2005... :)

מצפיית התכנית אפשר להבין כי זהו רכב חלופי שניתן לבעל המונדיאו מטעם היבואן עד שרכבו יתוקן. אני משאר כי הוא רצה להמשיך להשתמש ברכב החלופי כל עוד מכוניתו עומדת במוסך, אלא שהוא לא רצה לתקן אותה.

היבואן בהחלט הסתיר את התקלה מבעל הרכב ע''י כך שהורא למוסך לתקן את הרכב. בשל כך נמנע מבעל הרכב בדיקת התקלה ע''י גורם חיצוני מוסמך. זהו רכושו, ולא הייתה סמכות ליבואן לתת הוראה לתיקון הרכב.

כמו כן נשמע בלתי סביר כי ידוע רק על 2 מקרים כאלה בעולם (דברי היצרן) ודווקה שתי מכוניות האלה נפגשו באותו מוסך בעיר חולון במדינת ישראל. הסיכוי לכך הוא בערך 0.0001%

אציין, כי ביצור המוני לא ניתן לייצר שני מנועים זהים לחלוטין, לכן הבעיה היא בהחלט ברכיב מסוים ולא במנוע עצמו. לפי דעתי ניתן לצפות לתקלות מסוג זה במספרים גדולים גם בעתיד הקרוב והרחוק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

התקלה תוקנה בלי התערבות. זה הדבר הראשון שמוסך רצה לעשות ובסופו של דבר עשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא ראיתי את הכתבה, אבל יש לי תחושה שמה שאנשים יזכרו ממנה זה כמה פורד מונדיאו היא מכונית גרועה, וימשיכו לקנות מאזדה בהמוניהם...

מבחינת דלק מוטורס מדובר ב-WIN WIN situation בכל מקרה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
התקלה תוקנה בלי התערבות. זה הדבר הראשון שמוסך רצה לעשות ובסופו של דבר עשה.

ללא הסכמה של בעל הרכב.:|

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

ב "מדינת מגיע לי" זכותו של הלקוח לקבל רכב חדש אם המצת סיגריות ברכב לא קופץ אחרי 2 שניות אלא רק אחרי 4 שניות..

כמובן שעל בעיה כזו אקוטית, במדינת מגיע לי עושים כתבת תחקיר מקיפה, עם 4 מצלמות נסתרות, צילומי לויין של פס הייצור, וחמישה בלשים פרטיים שחקרו והגיעו למסקנה שמדובר בפגם שהתגלה בשלוש מכוניות בכל העולם, ....

וואלה משעשע...

פורסם

"מהומה רבה על מאומה".

דלק מוטורס פעלו במהירות כדי למזער נזקים (בלי קשר למעורבות של כלבוטק). הם אמנם פעלו בניגוד להנחיית הלקוח אך לא בהכרח בניגוד לטובתו.סה"כ הלקוח קיבל פיצוי סביר לאור הנסיבות. יש לו עכשיו "פוליסת ביטוח" במקרה שיתעוררו ברכב בעיות נוספות.

למרות זאת, אם הייתי בעלים של מונדיאו הייתי מאד מודאג. ככל הנראה יש תקלה בייצור ראשי המנוע שחמקה דרך בקרת האיכות של פורד. מה יקרה לאותם ראשים כאשר תפוג תקופת האחריות? האם הם יזדרזו לתקן אותם ללא תמורה או שיתנערו מאחריות?

פורסם

אני רוצה להוסיף עוד נקודה לסיפור:

כמה חברים כבר כתבו כאן על היחס שנתן מנהל השירות ללקוח (שאכן נראה מגעיל למדי), האם מישהו הביא בחשבון שהכתבה ערוכה?

הרי יתכן שהלקוח ניהל שיחה של שעה עם מנהל השירות עד שלאחרון "קפצו הפיוזים" הוא פלט משפט תוקפני ורק את המשפט הזה שידרו.

כשהתקשורת רוצה לייצר רושם מסויים - אין קל מזה, תמיד ישדרו את משפט הקיצון שתומך במסר שאותו הם רוצים לשדר, המשפט הזה ייתפס כאמת לאמיתה (כי הוא מצולם) למרות שמדובר למעשה בשקר (המשפט הנדוש "דברי הוצאו מהקשרם" נשמע מוכר?).

סתם חומר למחשבה.

פורסם

אני מבין אותם, לי אחרי שנתיים עם הרכב הלך הגוזון של הגלגל. אמרתי להם - חצופה. רק החלפתי גלגלים פעמיים בחודש וכבר הלך גוזון :!: דרשתי את זכותי להחליף את הרכב בחדש. דלק מוטורס התנצלו, הביאו לי RX8 חדשה עם אחריות לכל החיים.

ואז התעוררתי...

בקיצור אין מה להוסיף, המגיע לי הישראלי. בשביל שרכב יחשב לא תקין צריך קצת יותר מתקלה אחת - גם אם זו תקלה חמורה של ראש מנוע.

זה לא הגיוני מציד דלק מוטורס להפסיד 20 אלף שקל בגלל תקלת לקוח, ואם לקוח ידרוש החלפה על תקלה קטנה יותר, או על כל תקלה? הרי אחריות זה לתקן רכב - לא להחליף.

ההתנהגות של דלק מוטורס הייתה מצויינת. אני בטוח שאם הלקוח היה מתעקש הוא היה מקבל גם טרייד אין במחירון לפני השנתיים וחצי.

מעבר למקרה הזה - אני בעצמי בעל רכב מזדה. הלך לי ברכב חלק פלסטיק שעלותו 1000 ש"ח לאחר תקופת האחריות. באופן מפתיע קיבלתי הודעה ממנהל המוסך כי היבואן מוכן לתת את החלק חינם כאות רצון טוב - רק בגלל שעברתי את תקופת האחריות במעט זמן.

בקיצור יבואן לעניין.

פורסם

מענין מה אומרים כתבי הרכב שקפצו מיד וקבעו שהמונדיאו היא מלכת המשפחתיות הגדולות.

אי אפשר לקבוע לפני שיש צבירה של כמה מיליוני ק"מ אצל לקוחות.אמינות, מחלות ורמת שירות הם חלק חשוב מהשיקלול.

אפשר להניח שאם היה קורה גם ב C5,407,סופרב,מליבו,פאסאט,סונאטה,B4 - היו מציינים בכתבה.

פורסם

אם רפי גינת מפרסם אייטמים כדוגמת האייטם הזה, סימן שהתוכנית שלו פשטה את הרגל יחד עם הקריירה שלו.

מה קרה, נגמרו לו החומוסיות, שהוא עובר לסיקור תחומים שלא קשורים לאוכל? :roll:

הטיעון של הלקוח, לפיו הכשל שקרה יוביל לירידת ערך, הוא מטופש לחלוטין וחסר אחיזה במציאות. קשה לי לחשוב על בימ"ש כלשהו שהיה מקבל אותו.

אם הייתי צריך לרכוש רכב והייתי מצמצם את הרשימה לשני מועמדים סופיים שאחד מהם עבר החלפה של חלק מהותי במהלך תקופת האחריות, אני בפה מלא יכול לומר שאותו רכב היה זוכה אצלי לנקודות זכות. צדק מנהל השירות כשהרגיע את הלקוח בכך שאמר שעכשיו, כשיש לו חלק חדש, יש לו דאגה אחת פחות.

למעט עניין התיקון שנעשה ללא אישור הלקוח, אני חושב שהמקרה הזה יכול בהחלט לשמש דוגמה ומופת לאיך להוציא לקוח עם טעם טוב בפה גם אחרי חוויה לא נעימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...