Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי האישית אומרת שיש פה תגובות היוצאות מכל פרופורציה , הקביעות החד משמעיות של מגיבים אשר היו דורשות את החלפת הרכב פשוט אינם מגובות בשום מקום ועל פי חוק ותנאי האחריות .

התגלה פגם ברכב בתקופת האחריות , חובתו של היצרן \ יבואן לתקן את הפגם ולהחזיר את הרכב למצבו טרם התקלה.

היבואן פה אף התחייב לרכוש את הרכב בעתיד במחיר מחירון מלא, כך שהבעיה אינה של הלקוח, וכספו מובטח.

נכון, אפשר היה לצפות ליחס משופר של מנהל שירות הלקוחות, אך לצערי דלק מוטורס הם לא היחידים אשר מחזיקים מנהל שירות אשר מגיע לפגישה בהרגשה שהוא עושה טובה ללקוח, אותו יחס קיבלתי בצמפיון מוטורס עם הפולו לימון שהייתה ברשותי.

בנושא שירות הלקוחות לנו כישראלים יש עוד כברת דרך ארוכה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נא להזכר במקרה של בררה ואתם מיד תבינו את ההבדלים בשירות.

יש פגמים ביצור וזה קורה לכולם,אבל לדעתי לתקן זה לא במקום. המינימום,זה החלפת מנוע קומפלט ולא שיפוץ ראש. במיוחד, כאשר מדובר במקרה בודד.

Omnia mea mecum porto

פורסם

לדעתי הדבר שלא היה בסדר הוא היחס של מנהל השירות וזה שתיקנו ללקוח את התקלה בניגוד לבקשתו. רכב חדש? כסף בחזרה? בשביל מה יש אחריות?

emotion of motion

פורסם

אם הלקוח דרש לא לתקן והרכב כן תוקן - כבר יש בעיה, וכל מה שקרה אחר כך לא משנה לצורך העניין. זכותו של לקוח להחליט אם לתקן או לא, איפה לתקן, זכותו לקחת את הרכב למוסך אחר, לבחור אם לשפץ או להחליף מנוע (לא בהכרח במסגרת אחריות, אבל לפחות לבחור) או כל אופציה אחרת. הרכב הרי שלו, לא של המוסך.

מנהל השרות אמר לו שאם הוא לא מתקן את הרכב עליו להוציא אותו. אני יכול לשער שזה נתן למנהל השרות את הזכות לגרור את הרכב מחוץ לשטח המוסך או לפעול על פי כל דין כנגד "פולש / תופס חניה שאינה שלו", במידה ובעל הרכב פעל נגד בקשתו שלו - הרי שטח המוסך הוא שלו, כשם שהרכב של בעליו. אבל זה לא נתן לו את הזכות לתקן את הרכב בניגוד להוראת הלקוח.

בקיצור - השרות אולי היה טוב מבחינה מקצועית, אבל פגום מבחינה חוקית. אני מאמין שעו"ד טוב יכול לדאוג לבעל הרכב ל"הטבות" מקיפות יותר שיכסו נזקים עתידיים - לכל הפחות, הרחבת התחייבות לרכישה במחיר מחירון גם לשנתיים וחצי הראשונות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא ראיתי את הכתבה, אבל יש לי תחושה שמה שאנשים יזכרו ממנה זה כמה פורד מונדיאו היא מכונית גרועה, וימשיכו לקנות מאזדה בהמוניהם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה לפי דעתי היא לא הפתרון שהוצע ללקוחות אלא הדיבור המתנשא והחצוף של מנהל שירות הלקוחות.

בצנון כזה לא נתקלתי כבר הרבה זמן.

כשאתה אומר ללקוח "אני לא חייב לך כלום..."באופן אוטומטי אתה יוצר אנטגוניזם ומרמור ובמיוחד כשיושב מולך לקוח

מתוסכל שקנה רכב חדש במיטב כספו ולא חלם אפילו להתקע עם תקלה טכנית בחודשיים הראשונים.

יש דרך לומר את הדברים .נכון שהחוק לצד היבואן ואי אפשר לבוא בטענות כלפי ההצעה ההוגנת יחסית שהוצעה אבל הצורה

שבה הדברים הוצגו והתנהלו הם מתחת לכל ביקורת.

אפשר להיות יותר עדין עם הלקוח ולהסביר לו בצורה חברית ובגובה העיניים על האפשרויות העומדות לפניו ואז אני בטוח שכלבוטק

לא היו מעורבים כלל בסיפור.

( לאחר שלוש שנות עבודה בדלק מוטורס אני יכול לומר בוודאות שכך דברים מתנהלים שם והשתן עלה לראש החל מאיש המכירות

ועד למנכ"ל .ממש חברה מגעילה ואם לא הייתי מבקש לצבור נסיון בתחום ובתפקיד שלי שם בתחילת הדרך אני בספק אם הייתי שורד שם יותר מזה.)

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
דעתי האישית אומרת שיש פה תגובות היוצאות מכל פרופורציה , הקביעות החד משמעיות של מגיבים אשר היו דורשות את החלפת הרכב פשוט אינם מגובות בשום מקום ועל פי חוק ותנאי האחריות .

התגלה פגם ברכב בתקופת האחריות , חובתו של היצרן \ יבואן לתקן את הפגם ולהחזיר את הרכב למצבו טרם התקלה.

היבואן פה אף התחייב לרכוש את הרכב בעתיד במחיר מחירון מלא, כך שהבעיה אינה של הלקוח, וכספו מובטח.

נכון, אפשר היה לצפות ליחס משופר של מנהל שירות הלקוחות, אך לצערי דלק מוטורס הם לא היחידים אשר מחזיקים מנהל שירות אשר מגיע לפגישה בהרגשה שהוא עושה טובה ללקוח, אותו יחס קיבלתי בצמפיון מוטורס עם הפולו לימון שהייתה ברשותי.

בנושא שירות הלקוחות לנו כישראלים יש עוד כברת דרך ארוכה.

תגיד, כשאתה יוצא עם בחורה וכבר בתחילת הקשר היא עושה לך את המוות ומוציאה לך את החשק לגבי כל הקשר , מה צריך לעשות?

להציע לה נישואין או להיפרד?

אתה רוצה לומר לי שהיית מעדיף להמשיך עם הפולו לימון, במקום אחת משתי האופציות המצויינות הבאות (עבורך):

א) החלפתה ברכב חדש - לא לימון.

ב) קבלת הכסף חזרה ושלום ולא להתראות לחברת צ'מפיון

עזוב אותך כרגע חוקים יבשים, כיום לתקשורת יש משקל ופניה לכמה תוכניות תחקירים וצרכנות יכולה לסדר החלפת רכב.

המדיניות שלי במקרים כאלה היא שמה שעשה בעיות מהותיות בהתחלה ימשיך ויעשה בעיות בהמשך ולכן צריך לחתוך את הסיפור כשהוא עוד צעיר.

מבחינתי ראש מנוע זאת בעיה מהותית - אנחנו לא מדברים כאן על החלפת מאוורר, אלא תיקון שבוצע בלב של הרכב.

לדעתי אם דלק מוטורס היו באמת רוצים לתת שירות טוב, היו יכולים לפנות ליצרן ולהגיע איתו להסדר על החלפת הרכבים ללקוחות כאשר היצרן הוא זה שסופג את העלות ובלבד על מנת לשמור על המוניטין של היצרן בארץ (וגם של היבואן)

רוני- אתה צודק אבל חלקית. אם אבא שלי נכון לאתמול בצהריים התלבט מה לבחור כמחליפה ל B4 בין מונדיאו ,מזדה 6 , היום המונדיאו וה6 ירדו מהרשימה (והוחלט לחכות לB4 החדשה ולהשוות אותה לפאסאט) ולו רק בגלל השירות והיחס של דלק מוטורס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
והיתי עומד על זכותי להחלפת הרכב

אתה יכול לעמוד, אבל זו לא זכותך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מעניין שבטויוטה הלכו מנועים בכמויות (אני בדבר על התקופה שהרכב ייוצר בתורכיה) ואף אחד לא ביקש רכב חדש או עשה כזה רעש,הרי זאת טויוטה הרכב "הכי אמין" ושם גם הלכו מנועים וקצת יותר משני מנועים,בנוסף בתוכנית גם ציינו שאלו שני המיקרים היחידים שידוע עלייהם גם בארץ וגם בחו"ל וזה עוד לאחר בדיקה של כולבוטק.

פורסם
לא ראיתי את הכתבה, אבל יש לי תחושה שמה שאנשים יזכרו ממנה זה כמה פורד מונדיאו היא מכונית גרועה, וימשיכו לקנות מאזדה בהמוניהם...

אין קשר בין מאזדה או פורד, זה פאק בייצור יכול לקרות לכול ייצרן הביקורת כאן היא כלפי היבואן לא היצרן.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
מעניין שבטויוטה הלכו מנועים בכמויות (אני בדבר על התקופה שהרכב ייוצר בתורכיה) ואף אחד לא ביקש רכב חדש או עשה כזה רעש,הרי זאת טויוטה הרכב "הכי אמין" ושם גם הלכו מנועים וקצת יותר משני מנועים,בנוסף בתוכנית גם ציינו שאלו שני המיקרים היחידים שידוע עלייהם גם בארץ וגם בחו"ל וזה עוד לאחר בדיקה של כולבוטק.

זה בגלל שישר החליפו להם למנוע חדש בלי לחייב על עבודה. מה גם שזה קרה לרכבים בני שנתיים בערך, ככה שהשירות של היבואן יותר נראה יותר טוב והולך לקראת הלקוח.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא ראיתי את התוכנית, אבל מתיאור המקרה אני לא מבין על מה המהומה.

אם התיקון בוצע והרכב נוסע היטב אז הכל בסדר. מה אכפת ללקוח אם הוחלף ראש, מנוע שלם

או האלמנט? מה שקובע הוא מבחן התוצאה- הרכב תקין או לא תקין. המוסך הוא האחראי להביא את הרכב למצב תקין, ומכאן שתפקידו להחליט, ע"פ הבנתו המקצועית, אילו חלקים יש להחליף.

ואין ללקוח מה לדאוג לגבי ירידת הערך או רתיעת קונים בעתיד מלקנות את הרכב כיד שניה, כי היבואן התחייב לרכוש אותו במחיר מחירון.

פורסם

בטויוטה זה לא קרה אחרי יומיים על הכביש וגם לא אחרי חצי שנה.

הבעיות בטויוטות משנת ייצור 2003-2004 נתגלו ברוב המקרים אחרי סוף תקופת האחריות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הלקוח שילם 156 אלף שקל! בשביל לקבל רכב ושרות כזה?

יתכן והיבואן עיגן את זכויותיו בחוק,והוא לא חייב להחליף רכב,

אבל זה שרות? וביננו אם התקשורת לא היתה מעורבת...בטוח

שגם חבילת ההטבות היתה דלה ועניה יותר.

ושלא תהיה לכם טעות,זה לא רק בדלק מוטורס,לכל יצרן\יבואן

יתכן ויהיו תקלות,אבל ההבדל הוא איך היחס והשרות של היבואן\היצרן

ללקוח.

אם באחת ממדינות ארופה היתה קוראת תקלה כזאת,(וזה קורה)

האם לדעתכם היו מדברים ומתיחסים בצורה כזאת ללקוח?

ואל תשכחו שרכב בישראל גבוה פי 2 ויותר מארצות ארופה כי המיסוי בארץ גבוה,

ולכן כשלקוח שם יהבו על יצרן רכב הוא למעשה נתן בה אמון,כולל שרות התיקונים והיחס האישי,

ומה עושות היבואניות?מזלזלות בצורה בוטה בלקוחות...

מה שבטוח-פורד מונדאו?לא אקח סיכון לקנות,לא חדש ולא משומש.

אני זוכר שלפני כמה שנים טובות גם בתוכנית של כולבוטק היה בעיה במחשב של הרכב הזה,

ואז רפי גינת תיאר את הסכנה שבה המנוע היה נכבה באמצע נסיעה,לא זוכר מה ולמה זה קרה

אבל מי צריך את הכאב ראש הזה?גם היבואן לא נותן שרות טוב וגם הרכב על הפנים...

פורסם

בתחילה חשבתי שמדובר בעוד אירוע של רכב "לימון", אך לאחר שצפיתי בכתבה אני לא מבין את כל הרעש והטררם.

בשום מקום בעולם, כולל במדינות המתוקנות שבהן חוקק חוק המגדיר רכב "לימון" (מספר תקלות לא סביר בפרק זמן, וכו'), לא היו מחליפים ללקוח רכב בגלל פגם בראש מנוע (או כל חלק אחר). זאת הסיבה שיש אחריות - התגלה פגם בייצור, מחליפים את החלק הפגום וזהו.

בנוסף היבואן התחייב לרכישה של הרכב (לאחר פנייה של הלקוח שצילם במצלמה נסתרת עבור התוכנית, ולא כתוצאה מהתערבות המערכת) ו-3 טיפולים על חשבונו. שוב, אני לא מבין מה אתם רוצים :roll:

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...