Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכונן לנסוע לאילת עוד כחודש, אני מירושלים רציתי לדעת כמה דברים:

1. השוטרים שבכביש הערבה מאיזה מהירות מתחילים לאכוף?

2. יש דרכים אחרות שאתם ממליצים עליהם שכדאי לנסוע דרכם ?

טנקס:wink:

פורסם

על הערבה לא מומלץ, כביש משעמם לחלוטין ועוצרים החל מ100 או 105 תלוי במוזה שלהם.

אני נוסע רק דרך מצפה רמון.

פורסם
איך אני מתחבר למצפה רמון?

יוצא מירושלים על כביש מספר 1 לכיוון המרכז.

יורד במחלף לטרון לכיוון דרום (שמאלה ברמזור).

ממשיך על הכביש עד הירידה לכביש 6 - דרום.

בכביש 6 אתה נוסע דרומה. בשלב מסויים נגמר כביש 6 והוא מתחבר עם כביש 40 (אין מחלף פשוט ממשיכים לנסוע).

בצומת גורל (הצומת שאחרי צומת להבים) אתה פונה שמאלה ועוקף את באר שבע. בצומת הבאה אתה פונה ימינה ומייד שמאלה בצומת שאחריה. למעשה אתה כל הזמן על כביש 40 ואיתו אתה ממשיך עד מצפה רמון וגם הלאה עד צומת שיזפון (נאות סמדר).

ורק בשבילך, היום בזול - המסלול במפות של גוגל

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

זה אכן יותר ארוך, אבל מהנה פי כמה.

אם המטרה היא רק להגיע לאילת אז סע דרך ים המלח והערבה. אם אתה רוצה גם להנות מהדרך אז תסע דרך מצפה רמון.

אני עושה את הדרך הזאת (ירושלים - אילת) אחת לחודש במסגרת עבודתי ותמיד מעדיף לנסוע דרך מצפה רמון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
בשלב מסויים נגמר כביש 6 והוא מתחבר עם כביש 40 (אין מחלף פשוט ממשיכים לנסוע).

לא לשכוח שבסוף כביש 6 (היכן שהמהירות יורדת מ-110 ל- שבעים או שמונים קמ"ש) מחכים שוטרינו האמיצים בתקווה לאסוף עוד כמה מעות עברו קופת המדינה המידלדלת.

אגב, מי-ם לכביש הערבה אפשר גם לרדת לים המלח (צומת הגבעה הצרפתית ימינה ומזרחה), דרומה לאורך כל ים המלח, ואחרי עין בוקק ימינה ומייד שמאלה לכיוון אילת.

פורסם
לא לשכוח שבסוף כביש 6 (היכן שהמהירות יורדת מ-110 ל- שבעים או שמונים קמ"ש) מחכים שוטרינו האמיצים בתקווה לאסוף עוד כמה מעות עברו קופת המדינה המידלדלת.

90 קמ"ש בחיבור של כביש 6 לכביש 40.

וכן, עומדת שם ניידת עם ממל"ז באופן כמעט קבוע. אני עובר שם פעם-פעמיים בשבוע, ולמעט נסיעות ליליות, כמעט תמיד לוזרים עלי.

עוד מיקום אהוב - דרומית לבית קמה, קצת לפני צומת דבירה. קצת פחות מאוכלס ובכל זאת נושך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...