Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי הרבה לעבוד עם הלפטופ מהמיטה. זה נוח בזמן צפיה בטלוויזיה למשל.

אני נמנע מלהניח אותו על הברכיים מכמה סיבות.

1. עניין החום קיים תמיד. מה גם שחסימת פתחי איוורור כאלה ואחרים היא לא אופציה טובה, וזה גם מונע ממני להניח אותו ישירות על המיטה.
  2. משום מה קיימת לי בראש מחשבה שאמרו לי פעם שתקשורת אלחוטית באיזור הברכיים אינה דבר בריא (עבור כל מיני איברים רגישים כאלה ואחרים :)).

כיום אני פשוט מניח את המחשב על קלסר קשיח לידי, וזה מדמה משטח ישר שלא מפריע לזרימה האוויר. זה עושה את העבודה, אבל לא מי יודע מה נוח.

עד כמה משטחי עבודה כמו זה שבתמונה יעילים? הוא לא יקר בכלל, ועושה רושם טוב.

האם זה נכון העניין לגבי הבריאות עם תקשורת הWIFI ושאר הירקות? האם ישנם משטחים מבודדים?

האם גם אתם משתמשים במשהו דומה?

תודה !

lapfront.gif

!AWDSOME

פורסם

הבעייה אינה עם השידור האלחוטי, אלא עם חימום הביצים. לא סתם הן נמצאות בין הרגליים, זה המקום הכי קריר בגוף (חום משפיע לרעה על תאי הזרע).

כדאי באמת לקחת מעמד כזה - אם אתה עובד הרבה מהמיטה (אם כי מומלץ למצוא בת זוג, אופציה עדיפה. דא עקא - אם אין בת זוג - מה אכפת לך מאיכות הזרע ? :-D).

פורסם

גם אני משתמש בשיטת הקלסר כשהמחשב עלי.

לחילופין, אני מנסה לשלוח אותו כמה שיותר קדימה אל עבר הברכיים כדי להרחיק את מקורות החום ממקורות הילודה.

השאלתי מעמד כזה לכמה ימים מחבר. אמנם הוא לא היה מהסוג האיכותי אבל לדעתי גם לא שווה את הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני שם כרית על הברכיים ועליה את הלפטופ.

אני כבר כמה שנים יושב ככה במשך שעות כל יום, דבר שלא הפריע לי לקיים מצוות פרו ורבו :-P

פורסם

תיזהר, אני חושב שמהסיבה הזו בדיוק יש לי רק בנות. אחחחח מחיר הקידמה.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...