Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה לבעלי נסיון. האם בקניית רכב מחברת טרייד-אין של יבואן (או מחב' ליסינג) הקונה צריך לשלם גם מע"מ על הרכב?

אם כן, זה הרי מייקר את העסקה לעומת קנייה מאדם פרטי.

והאם זה אומר, שאם יעלו מע"מ ב- 1%, כדאי לרוץ לקנות עכשיו לפני ההעלאה??

פורסם

המחיר המוצג כולל כבר את המע"מ, למעט במקרים ספציפיים של כלי רכב מסחריים בהם מצויין במפורש.

אין לך מה לרוץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

האם זה אומר שכאשר אני בודק מחיר מחירון אני אמור להוסיף מע"מ (הרי המחירון הוא בעיקרו על עסקאות בין אנשים פרטיים, בהן לא משולם מע"מ)?

פורסם

המחירון פרט למשאיות ומוניות כולל מע"מ (רשום את זה במחירון בגדול) זה שאדם פרטי לא משלם את המע"מ לממשלה לא אומר שהוא לא לוקח מע"מ.

פורסם

מה שכתוב במחירון - זה מה שאתה משלם. בכלי רכב פרטיים אין צורך להוסיף מע"מ למחיר.

האמת שעלית על משהו פנטסטי לסוחרי רכב...אתה מגיע למגרש, סוגר על מחיר, מכינים לך קבלה, ומוסיפים לה מע"מ. כשאתה שואל שאלות מגלגלים עיניים לשמים ואומרים "זה לא אני לוקח, זה המדינה לוקחת, אין מה לעשות".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מה שכתוב במחירון - זה מה שאתה משלם. בכלי רכב פרטיים אין צורך להוסיף מע"מ למחיר.

האמת שעלית על משהו פנטסטי לסוחרי רכב...אתה מגיע למגרש, סוגר על מחיר, מכינים לך קבלה, ומוסיפים לה מע"מ. כשאתה שואל שאלות מגלגלים עיניים לשמים ואומרים "זה לא אני לוקח, זה המדינה לוקחת, אין מה לעשות".

אכן מזה חששתי.

• תוכן חדש...