Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתלבט כבר זמן מה בין מס' ג'יפים. מטרות הנסיעה שלי העיקריות מסתכמות ב 160-200 ק"מ לערך שבועית שמשלבות חצי נסיעה פנימית וחצי נסיעה חיצונית. (בערך.)

ההתלבטות ההתחלתית הייתה בין ג'מיני לויטרה עד שראיתי את הטריוס, קטן מבחוץ ויחסית לג'מיני-גדול מבפנים משמעותית.

יש לי כמה קריטריונים להעדפת הרכב שלי ואת זה אני אשאיר למבינים שבניכם:

(טריוס שנת 98,אוט',1300 סמ"ק)

1.רמת אמינות.

2.צריכת דלק

תודה.שי

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

הטריוס אמין וחסכוני אם טופל ונשמר כראוי.

לדעתי ביכולות השטח הוא נופל מהויטרה והג'ימיני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הטריוס, במיוחד בגרסאות ה1300 סמ"ק הישנות, איטי, לא חסכוני במיוחד, לא נוח על הכביש וכבונוס מגיע גם עם יכולות שטח שהם מתחת לבינוניות.

ג'ימיני יהיה לא פחות חסכוני אם לא יותר, לא פחות אמין אם לא יותר והרבה יותר עביר בשטח.

לגבי נוחות נסיעה - שתיהם לא מצטיינים בסעיף הזה, אבל לפחות הג'ימיני מפצה על זה ביכולות שטח טובות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמה אנשים מתוכננים לנסוע ברכב באופן תדיר? האם אתה נשוי עם ילד/ים או רווק הולל (עם מישהי שמתכננת להפוך אותך לנשוי עם ילדים?)

בקיצור - אם זה רק עבורך + בן/בת זוג - הגימני מספיק.

אם מדובר ביותר מ 2 אנשים - אל תנסה אפילו את הג'ימני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...