Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה לך מה קרה שם?? , אולי היה כתם שמן על הכביש?, ואולי קפץ מולו גמל?, ואולי היתה אבן על הכביש? , ואולי ואולי ואולי..

ואם זה היה אזרח מן השורה?

אתה לא באמת יכול לדעת מה קרה שם, בטח לא לפי 2 וחצי תמונות שלא מתארות כלום.

שבת שלום,

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

עם כל הצער על הטרגדיה הנוראה שקרתה.

סביר להניח שהם לא נסעו שם בדיוק על 91 וחצי קמ"ש, אותה מהירות ששוטרי מתנ"א דורשים מכל הנהגים בכביש הזה, ומקפידים מאד למרר את החיים, לאלו העוברים אפילו במעט את המהירות הזאת.

פורסם
http://www.hnn.co.il/gallery7368.html

השוטרים האלו שגובים מס הם שנואי לבי לא אסתיר זאת.

בסוף הם אלה שגורמים צרות לעצמם.

ירון

ההתבטאות הזו ממש לא במקום. מתחת למדים האלה יש בן-אדם כמוך וכמוני, ואותו אדם כבר לא בין החיים.

פורסם

הדברים נאמרים מהלב ללא צביעות.

כמובן שאני בטוח שאותו אדם הוא אדם ואינני לועג למותו אני לועג לדרך עבודתם.

עדיין אינני מכבד את עבודתם ואת היותם גובי מס וכיסוי עלה תאנה.

את התואר המפוקפק הזה הם הביאו על עצמם.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ירון, אני נאלץ לא להסכים איתך.

את המדיניות של המשטרה לא אותו שוטר הנהיג.

אסור לשמוח על רצח של מישהו, כל שכן כש"כל ישראל חברים".

גם אותו בן-אדם חושב שנסיעה על 91 קמ"ש היא מעשה מטורף.

פורסם

ירון, עם כל השנאה שבך כלפי השוטרים

ההבדל הקטן כאן שיעשה לך את ההבדל- הוא הידיעה כי הנהג היה מתנדב.

מה גם שזו לא דרך עבודתו ("אינני מכבד את עבודתם" ) .

זה שהנהג נהג בחוסר זהירות או דבר אחר שגרם לתאונה ולמותו , לא צריך לקומם בך שנאה על כך שגרם צרה לעצמו.

שבת שלום ,

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם
לזירת התאונה חשו כוחות הצלה בהם מסוק צבאי, צוותי מד"א 'נגב', כוחות משטרה, צוותי כיבוי אש וכונני 'איחוד הצלה' שניסו להציל את חייו של השוטר הפצוע

ואם זה היה אזרח מן השורה?

כעבור 5 שעות היה מגיע אמבולנס עם אנשי צער בעלי חיים להציע לנשרים שאוכלים את הגופה כוס מים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

השוטרים האלו שגובים מס הם שנואי לבי לא אסתיר זאת.

בסוף הם אלה שגורמים צרות לעצמם.

שוטרים לא גובים מס.

אני לא יודע אם יש לך הכרות עם המנוח והפצוע האלו, ולמה שנאת אותם.

לא קראתי (ואני משער שגם אתה לא) את דו"ח חוקר התאונות ואת הסיבה בגללה נגרמה התאונה. אולי הם לא גרמו צרה לעצמם, אולי קרה להם תקר בגלגל אחורי, מבלי שתכננו זאת ?

כעבור 5 שעות היה מגיע אמבולנס עם אנשי צער בעלי חיים להציע לנשרים שאוכלים את הגופה כוס מים.

בדקת ? זאת מדיניות רשמית להפלות בין שוטרים לבין אזרחים אחרים ? או שאתה שוב רק משמיץ בלי בסיס ?

במקרה אחר הייתי מוחק את השרשור המיותר הזה, אבל כיוון שאנשים השקיעו והגיבו, אני רק נועל אותו.

השמחה לאיד, מקומה לא פה,

ואני רק מאחל החלמה ושיקום מהירים לפצוע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...