Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני יש לי רעיון יותר טוב למה שכל הציודופילים יעשו גמילה במפגש צפרכז ויחלקו לכולם את הציוד שלהם.:lol:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה מברגה ואיזה קטר אני בא עם ג'קסון ומסור דיסק תכין את ה 2 VRX-ים עוד מעט יהיה 4.:borg:

חברה רגע של רצינות עוד לא יצא לי לשמוע הי אנרג'י שמוציא באס טוב,רוני אולי תעשה לי איזה השמעה במפגש הבא?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

בטוח, אתה מוזמן לשמוע...

כמו כולם, אני רק מקווה לסיים כבר הכל (כבר חודשיים אני עובד על זה)

אני גם רוצה לשמוע את המערכת, מה שכן למפגש הבא אני יביא לפטופ ואז נוכל לכוון יחדיו את המערכת .

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני, המערכת אצלך עוד לפני הכיוונים נשמעה ממש טוב, אשמח מאוד לשמוע אחרי הכיוונים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

גם אניייי!!!

מת כבר שהכל יהיה מורכב ואני אוכל כבר לשבת ולכוון!!!

אבל תודה על הפירגון

רוני נ.

מרגיש כמו בקבוצת תמיכה...:lol:

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

שמעתי היי אנרג'י, נשמע טוב. ה-3 חלקים נשמע כבר הרבה יותר טוב.

הקלארוס בהחלט (לאוזן שלי לפחות) רמה אחרת מההיי אנרג'י.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפותח השרשור, ההתלבטות שלך היא בין 2 סטים טובים מאוד וכפי שאתה רואה יש פה לא מעט חברי פורום שחושבים שהקלארוס יותר טוב, לא שמעתי ולכן לא אוכל להגיב, אך מה שכן יש לקחת בחשבון שהתמחור של 2 הסטים הוא שונה והקלארוס יותר יקר, הכי טוב, תבוא למפגש תשמע, ואז תוכל להחליט האם הקלארוס שווה את ההשקעה הנוספת, בכל אופן ההחלטה שלך תהיה מבוססת על פי ניסיון שלך וביקורת שלך על הסט, כי כל אחד וטעמו האישי והכי חשוב גם תרוויח להכיר אחלה חברי פורום פה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

על הכבוד אין להשוות בין קלראוס למילה לעולם! ליגות שונות לגמרי, בתור אחד שהיה לו את המילה המדובר לדעתי זה אולי המידבאס הטוב ביותר ששמעתי בחיי ושמעתי לא מעט סטים טובים מעולים ופחות טובים ואפילו מתעלה על הBRAX MATRIX שגם אותו שמעתי וזה מידבאס באמת מדהים ובחינתי גם קסום.

פורסם

ההיי אנרג'י סט מעולה אך רגיש מאוד להגברה וכיוונים , הגברה לא נכונה או כיוון לא נכון הורסים את הסט וזה מה ששמעתי לרוב בהתקנות של הסט.

יש מקום להשוואה בין הסטים , סה"כ שני סטים שהולכים לכיוונים שונים בעל סגנון שונה על זה הוסבר כבר בחלק מההודעות.

אחת התגובות הכי לא ענייניות שראיתי :

אני לא חושב שיש מקום להשוואה

הקלארוס יקר כמעט פי 2, וטוב כמעט פי 200

חלקכם אומרים שאין פה השוואה בגלל שהקלארוס יקר יותר ואז משווים אותו למילה ? , קצת מצחיק.

המילה מס' רמות מעל לסט.

ממליץ לך מאוד לבדוק סטים של RAINBOW מסדרת PROFI.

סטים מעולים , מפורטים מאוד, מידבאס שיורד נמוך .

פורסם

הסטים של פרופי יעלו פי 2 מהCLARUS והיי אנרג"י,אם לא יותר

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

זה לא נכון עד כמה שאני יודע...

המחירים הם די עממים.

מחירים לא נמוכים אבל ממש לא גבוהים.

אל תשכח שאיכות עולה כסף.

אבל במקרה שלנו לא הרבה כול כך:-P

פורסם

אני יודע את זה טוב מאוד על האיכות. אבל סטים של פרופי בגרמניה עולים 550 איורו ויותר!

ואין ספק שזה סט איכותי וטוב,פשות לא נכנס לבחור בתקציב.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...