Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח הגה מאנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רכבי עדיין לא אספנות, אבל אני יודע שיש פה הרבה אנשים שמזמינים חלקים בחול ובגלל זה אני מפרסם כאן.

ההגה אצלי לא אהב את השמש הישראלית והתקלף כולו. מצאתי הגה עור כמו שלי באנגליה במחיר מצחיק ובמצב מצויין.

הבעיה היא שמחיר המשלוח היא 78 פאונד דרך רויאל מאיל ו 110 פאונד דרך UPS.

ההגה שוקל 4 קילו, אבל כנראה בגלל הגודל המחיר כל כך גבוה.

האם מישהו יודע על תחלופות יותר זולות (לא איכפת לי שיקח לו להגיע גם 3 חודש).

תודה.

פורסם

יש מאות ישראלים באנגליה בגלל הכדורגל אין מצב שאתה מכיר מישהוא שמכיר מישהוא שנמצא שם זה הכי זול.

הגה זה לא דבר גדול.

פורסם
יש מאות ישראלים באנגליה בגלל הכדורגל אין מצב שאתה מכיר מישהוא שמכיר מישהוא שנמצא שם זה הכי זול.

מה??? לא הבנתי מי זה המישהו שמכיר מישהו שהוא הכי זול.

עודד

פורסם

אלקמינו תודה על הרעיון.

אבל האפשרות הזאת לא בא בחשבון (לך תידע איפה גר המוכר, וגם אין לי כוח לבקש טובות).

למישהו יש עוד רעיונות?

פורסם

אני מאמין שיש דרך יותר זולה אם תבקש ממנו לשלוח בדואר ימי, אבל המלצה שלי לשלם יותר ולקבל בפחות זמן, לפעמים עוברים חודשים עד שהחלק מגיע דרך הים ואתה לא יכול לדעת אם הוא בכלל הלך לאיבוד.

ורק לידיעה,

במידה וההגה משומש משרד התחבורה לא יאשרו לך להכניס אותו, אם הוא חדש אני חושב שזה בסדר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הדרך הכי טובה זה לחפש ישראלי שיחזור משם עם ההגה במזוודה, כי אם הוא משומש לא תוכל להכניס אותו בכלל דרך הדואר.

בנמל התעופה זה לא מעניין אותם חלקי רכב.

בקיצור, תמצא מישהו שחוזר מאנגליה. זה הפתרון האידיאלי.

• תוכן חדש...