Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במינכן יש את הגן הציבורי (האנגלי ) הכי טבעי ומהגדולים בתוך עיר גדולה,עם יובלי הנהר איסר מתפתלים בו .אפשר לשוטט בו הרבה שעות בכיף.

לא לשכוח את המוזיאון הטכני על האי באיסאר

חוץ מזה לעשות את המדרחוב מתחנת הרכבת ,שטאקוס,בית העיריה הנהדר, עד כנסית גגות הבצל . הפינקוטק והארמון עם הגנים הבוטניים.

גם המבורג עיר יפהפיה, מין ונציה שונה, בייחד בערב- סט פאולי. הרובע היהודי הישן באלטונה יפה.

פורסם

תלוי במוקדי העניין שלך, אתה יכול ללכת במינכן למוזיאון BMW המדהים (אני רק מקווה שסיימו לשפץ אותו), אתה יכול סתם לשוטט ברחובות היפים ואתה יכול ללכת לגן החיות המעולה של מינכן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תעשה סיבוב בפירוקיות.אני צריך הגה של R32.תודה :wink:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
תלוי במוקדי העניין שלך, אתה יכול ללכת במינכן למוזיאון BMW המדהים (אני רק מקווה שסיימו לשפץ אותו), אתה יכול סתם לשוטט ברחובות היפים ואתה יכול ללכת לגן החיות המעולה של מינכן.

מישהו יודע איך לברר האם השיפוץ הסתיים? זה אומר שהוא סגור לקהל?

תכננתי להגיע בשישי הקרוב.

פורסם

במינכן, מוזיאון BMW מהמרכז ברכבת התחתי קו 6 עם אני זוכר נכון... (מומלץ להגיע עם כלי עבודה, סתם סתם :lol: )

ואחרי המוזיאון של BMW עם אתה בקטע של קניות ותיהיה במרכז העיר מומלץ לעשות סיבוב על רחוב Maximilianstraße, שזה רחוב בסיגנון "כיכר המדינה" רק עם מכוניות הרבה יותר מעניינות... 8)

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...