Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההמלצה היחידה טובה שאפשר לתת לך זה - צא מהקיבעון שלך , אל תחפש רק אלפיין . תשמע סטים כאלו ואחרים ואז תחליט.

פורסם

חפש ביד שניה של הפורום.מישהו מוכר סט טוב של dls של 3 חלקים וגם של 2 חלקים.

אני לא מכיר את הסאונד שלהם אבל יש ביקורות טובות.מאד חשוב שתשמע סטים אחרים חוץ מהאלפיין.זה יתן לך כיוון וגם בחינה מדוקדקת לתקציב שלך עד כמה ועל מה אתה מוכן להשקיע.

בהצלחה

פורסם

אם כבר מעבר לסט שלושה חלקים אז הייתי הולך יותר לכוון הלגטייה של HAT ולא הקלארוס.

אם המידבאסים 6 אינטש (כמעט 7 בפועל) שלהם מעלים תהיות לגבי הצורך בסאב - השמיניות שלהם (כמעט תשיעיות...) די מתגברות על הצורך לתהות בכלל...

סט שלושה חלקים של F1 סטאטוס זה אחד הסטים הטובים ביותר שיש לפי דיעות של הרבה אנשים - אבל אם לא שמעת? למה אתה קונה? נכון, הימור מאוד בטוח - השאלה היא אם אתה בכלל יודע איזה צוויון צליל אתה אוהב או לא - אולי פוקל בריליום יהיה עדיף עבורך?

מה לגבי סטים שלושה חלקים של CDT?

אודיסון תסיסס?

ג'נסיס אבסולוט?

אולי מוראל סופרימו בתוספת CDM? או DYNAUDIO?

בקיצור... אני מקווה שהבנת אותי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משמיעה אצל רועי שהיה לו SS 3 חלקים שהוא מקביל של האבסולוט ושל הF1 סטסטוס הם באמת סטים מדהימים, העניין הוא תקציב כמובן.

פורסם

שמעתי סטים של פוקל שמעתי את הסופרימו שמעתי את ה JBL שמעתי סטים של הרץ

אבל האלפיין קלעו בול לטעם שלי

ומצאתי מיד ריינג' חדשים של F1 במחיר מצחיק אני הולך ליבדוק אותם השבוע בתקווה שהם לא נמכרו

ומשם אני ימשיך

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...