Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי הרבה חיפושים, למזלי הרב אני מקווה הגעתי לפה.

אני ואבא שלי מעוניינים לקנות רכב שטח-כביש [4X4].

לא יד שניה, חדש בלבד.

האופציות שהכי הרבה נראו לנו הם המיצובישי אווטלנדר החדשה - לימיטד.

אני לא כלכך בטוח לגבי זה.

השיקולים הם :

נוחות 60%

ביצועים 40%

וממש ממש עדיף 7 מקומות.

הוא מוכן לקחת בחשבון יבוא אישי.

רק מדילר אמין :-)

התקציב המקסימלי הוא 250,000 ש"ח.

תודה מראש לכל מי שיכול לתת הכוונה לגבי דגם \ חברה מסויימת.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

לא הבנתי מה זה בשבילך רכב שטח? אחד שזורק מומנט בהחלקה של גלגלים, או נעילת דיפרנציאל (שלא לדבר על הילוך כוח). האופציות הכי זולות לרכב שטח הן לנד קוזר בגרסה הכי זולה, רקסטון או סורנטו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לדעתי יונדאי סנטה פה ישרת אתכם יופי. נוח מאוד, 7 מקומות, מנוע חזק. ולדעתי עדיף בהרבה מהסובארו שהיא נחשבת למ שגושמת מדי ולא מספקת את הסחורה בשטח. אאוטלנדר גם אחלה אופציה, תבדוק פורד אקספלורר ביבוא אישי לדעתי יש לו גם 7 מקומות ישיבה ולמרות המשקל הוא יהיה טוב לשטח. לסיכום: לא דחוף לכם שטח טוב קחו סנטה פה, רוצים טיולים בשטח כמו שצריך, קחו אקספלורר שגם ייצא יותר זול מהאאוטלנדר בייבוא אישי אני חושב.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
לא הבנתי מה זה בשבילך רכב שטח?

אתה יכול להבין מהדוגמא...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השבי לא בדיוק רכב שטח. זה קרוסאובר\מיניוואן ויש אפשרות לקנות אותו עם הנעה 4 על 4.

השבי בסגנון הביואיק רנדוו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אוקי, אז ההנעת 4X4 גם היא שימושית :)

פשוט תהיתי לגבי המחיר שלה ביבוא אישי :idea:

פורסם

בכל אופן השברולט טראברס נניח ביבוא אישי - מה המס שמוטל על מכונית כזו ?

פורסם

הטראברס הוא רכב ע-נ-ק, אם אתם לא חייבים את ה7 מקומות תפוסים כל הזמן עדיף לכם כיוון אחר, למצוא חניה עם דבר כזה זה טירוף ובכלל לתמרן איתו זה די קשה. אם אין לך בעיה עם הגודל שלו אז בכיף אבל אם כבר ייבוא אישי יש לך גראנד צ'רוקי בלי 7 מקומות, ג'יפ קומנדר שלו כן יש 7 מקומות והוא טוב לשטח גם, הטראברס זה פשוט מיניוואן מוגבה, זה דור ההמשך לאפלנדר ויש לו יכולות די דומות.לדעתי בייבוא אישי עדיף או ג'יפ קומנדר או פורד אקספלורר... אגב יכול להיות שיש את הלנדקרוזר V8 בייבוא אישי והוא יכול להגיע במחיר סביר.

פורסם
הטראברס הוא רכב ע-נ-ק, אם אתם לא חייבים את ה7 מקומות תפוסים כל הזמן עדיף לכם כיוון אחר, למצוא חניה עם דבר כזה זה טירוף ובכלל לתמרן איתו זה די קשה. אם אין לך בעיה עם הגודל שלו אז בכיף אבל אם כבר ייבוא אישי יש לך גראנד צ'רוקי בלי 7 מקומות, ג'יפ קומנדר שלו כן יש 7 מקומות והוא טוב לשטח גם, הטראברס זה פשוט מיניוואן מוגבה, זה דור ההמשך לאפלנדר ויש לו יכולות די דומות.לדעתי בייבוא אישי עדיף או ג'יפ קומנדר או פורד אקספלורר... אגב יכול להיות שיש את הלנדקרוזר V8 בייבוא אישי והוא יכול להגיע במחיר סביר.

אנחנו שישה אנשים במשפחה, שנוסעים דיי הרבה בסופי שבוע לטייל בארץ עם הקרובים.

הרכב הזה מאוד אטרקטיבי בשבילי.

גם מיניואן מוגבה עם 4X4 זה טוב, כי לא ציפיתי לביצועים יותר טובים מהאאוטלנדר החדשה, או הטרייבקה.

מה גם ההספק של הטראברס הרבה יותר חזק.

פורסם

אז אם אתה מעוניין בטראוורס אני ממליץ שתראה את הביואיק אנקלייב שזה אח תאום מפואר שלו, לגבי החלקי חילוף לא נראה לי שתהיה בעיה כי אני חושב שהם זהים מבחינה מכנית, מה גם שבדקתי ביד2 והאנקלייב עולה בדיוק כמו הטראוורס בייבוא אישי:? אז אם כבר אתה יכול אז קח משהו מפואר ומפנק לא?

• תוכן חדש...