Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 306 חיפשתי באיביי שיפורים לרכב וראיתי את זה :

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-106-205-206-207-306-307-309-405-GTI-20-BHP_W0QQitemZ350193922562QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item350193922562&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

מה זה הדבר הזה ? מה הוא עושה ? אני בטו שזה לא עושה משהו באמת אבל זה מעניין אותי.

פורסם

זה חרטא

לא מוסיף ולא עושה כ-ל-ו-ם

המוצר הזה ודומיו הוא מממשפחת 'מוצרי-כאילו' שנימצאים באיבי ומחכים לאנשים תמימים וחסרי מושג שישימו כמה דולרים בכיסו של המוכר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מודול שלא עושה כלום. במקרה הטוב (או הרע..) מזייף את קריאות החיישנים בכדי ליצור תערובת "עשירה".

לא תקבל כלום חוץ מצריכת דלק גבוהה יותר, באחריות.

פורסם
חחח כמו שחשבתי XD

לא זה לא החלק 'חחח' ואני גם לא מכיר חלק שנקרא XD

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה סה"כ נגד, שמים אותו במקום חיישן מסויים, והוא "עובד" על המחשב שהמנוע עדיין "קר" והמחשב נותן תערובת עשירה יותר של דלק ( כמו שאמר adi_n).

ניסיתי. היתי תמים :oops:. לא עוזר ולא נותן, סתם שותה דלק ובזבוז כסף! (היה אפשר לקנות חבילת אורביט! :lol:)

פורסם

לפחות מגוונים הפעם, בעבר ניסו למכור רק סופרצ'ארג'ר חשמלי וטורבו אלקטרוני...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שאלה,

רואים שיש על המוכר 98% של פידבק חיובי, ובכל זאת הוא רמאי.

איך זה קורה?

המוכר פותח מלא יוזרים שנותנים לו פידבק חיובי?

- 306 XSI -

פורסם

הבנאדם שקנה את החלק, קנה אותו ב2 דולר בלחץ כולל משלוח.

המוכר עובד בשיטת "אני אחכה לתגובה שלך ואז אני אגיב", כדי למנוע מצב שבו המוכר יקבל תגובה רעה והקונה תגובה טובה, סוג של סחיטה.

אף אחד לא יגיב לרעה כי מי שקונה את המוצר הזה הוא בכל מקרה לא מבין כלום... מה שכן התוסף הפסיכולוגי הוא רב...

פורסם

המוכר הזה כנראה עשה המון כסף מהדבר הזה, ראיתי שיש לו הרבה פידבקים והוא מוכר רק את המוצר הזה פשש יפה לו. :evil:

פורסם

אז בעצם לכל קונה יש גם פידבק?

(לא הכי מבין איך EBAY עובד- הזמנתי משם רק פעם אחת).

ואז למשל מוכר יכול להחליט שהוא לא מוכר למישהו כי יש לו פידבק רע (אולי הוא רמאי או משהו)?

אז אין הרבה היגיון בזה, כי זה יעבוד בדיוק כמו שאמרת, כולם ירצו פידבקים טובים ויקבלו אותם.

אכן כך הדבר?

אם כן אז למעשה הפידבק שרשום לכל מוכר/קונה לא משנה בכלל, הוא לא אמין.

- 306 XSI -

• תוכן חדש...