Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ביטוח רכב-שאלה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה פג'ו 206 יד שניה. רכב ראשון שלי. סגרתי בטלפון עם חברת ביטוח על מחיר יחסית זול, אך אחד הפרמטרים שנשאלתי הוא האם יש לי תביעות קודמות או משהו כזה. עניתי שנהגתי ברכב של ההורים ולא היו לי תביעות קודמות ב-3 שנים האחרונות. הוא אמר בסדר, רק תשלח לי אישור כזה מהחברת ביטוח שלהם.

העניין הוא שבביטוח של ההורים שלי רשומים רק 2 נהגים, ההורים בלבד. האם זה מהווה בעיה? האם צריך להודיע על כך ולהעלות את התעריף של הביטוח שהתחייבתי אליו או שדברים כאלה מגלים חלילה רק כשמאוחר מדי?

פורסם

איזה מין שאלה ברור שאתה חייב לדאוג לכך.:roll:

אם רק 2 הוריך מופיעים בביטוח סימן שאינך מבוטח ולכן אתה צריך לפנות לחברת הביטוח ולעלות את התעריף מכיוון שנוסף עוד נהג.

ALFA ROMEO MITO 1.4

 

פורסם

אני בכלל ממליץ לך לפנות לסוכן ביטוח פרטי ולקבל ממנו הרבה יותר תשובות לשאלות שלך.

מה עוד שבדרך כלל אממה שאני יודע אצל סוכן המחיר ייצא יותר זול.

×
×
  • תוכן חדש...