Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הזמנתי ניסן טידה 5 דלתות , לאחר בחינה של כל הפרמטרים ומצאתי שהיא הכי מתאימה לי .

רציתי לומר לכל מי שמתכוון לרכוש רכב חדש , יש עכשיו הרבה הנחות משמעותיות שלא מפורסמות בגלל שרכבים בקבוצה 3 נמכרים פחות מקבוצה 2 אז לא רוצים לעשות רעש ולעצבן את הליסינג , החוק החדש שהסוכנות חייבת להעביר יד לאחר 12 חודשים מלחיץ מאוד את הסוכניות , ואם הרכב בארץ 8 חודשים תקבלו הנחות מפליגות , אם זה רכב שאמור להגיע אזיי לא תהיה הנחה משמעותית

תמיד תתנו הרגשה שאתם לא מתלהבים מהרכב ושיש לכם אופציות שוות יותר ותבקרו יותר מפעם אחת בסוכנות שאתם מעוניים ברכב כי צריך להראות להם שאתם ריציניים ואז אם ישלפו את ההנחות ואח"כ לבקש עוד ועוד לא להיתבייש .

בקרתי ממש בכל סוכניות הרכב וערכתי המון נסיעות מבחן , ניסעת מבחן חשובה מאוד ואף מכרעת לבחירת הרכב המתאים לכל אחד ואחד בהתאם להתנהגות בכביש .

המועמדים הסופיים שלי היו קיה סיד יונדאי I30 וטידה .

קיה סיד - אין לי דבר רע לומר על הרכב , ונתונים ניראם בסדר בסך הכל , בסוכנות ניתן לומר שהיו הכי אדיבים ונידיבים במחיר , אבל התמידית שברה גם אותי , ומשיהו אמר לי קיה לא מוכרת מספיק ול 7 שנות אחריות יכול שלא להיות כיסוי , בכדי להתמודד עם התדמית הבאתי לסוכנות חברים ומשפחה וכולם טענו פה אחד שאותו לא ניראה טוב בכלל ועדיף ללכת על היונדאי , ומה לעשות עלי זה השפיע וגרם לי לספקות לגבי הרכב ולקנות משהוא שרק אני יתלהב ממנו זה קצת מבאס.

יונדאי I30 - כל כך רציתי את הרכב, בשבת האחרונה הייתי בנמל ת"א והייתה שם אחת כזאת בצבע בורודו מדהימה , אבל ביונדאי היו הכי לא נחמדים וההנחה הייתה קטנה מאוד , וגם השותף שלי הטיל ווטו על הצורה של הרכב , אם זה היה תלוי אך ורק בי היום היה לי I30

ניסן טידה - בהתחלה היא לא הייתה בקו המחשבה שלי אבל לאחר ניסעת המבחן המוצלחת למדיי נורא נהנתי גם בנסיעה השנייה ובסך הכל אוטו מיוחד ושונה מכל השאר , גם שינו קצת את האיבזור עם מערכת שמע מקורית ודיבורית , לקחתי גם מגנזיום ,מרימי שמשות ,חיישני רוורס וקודנית , יש 4 רמקולים אני יתקין עוד 2 ומגבר בהמשך , ויהיה אחלה .לבנתיים אין לי מה לומר על השירות ואני מקווה שקרסו השתפרו לבנתיים.

תודה לכולכם שעזרתם לי ויעצתם לי, הייתה החלטה קשה מאוד ומעייפת אך אני שלם עימה וזה מה שחשוב !

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמח לשמוע שאתה אוהב את הרכב, למרות שהקיה סיד היא לרוב תהיה המומלצת ביותר, מכיוון שזה אותו רכב בדיוק כמו היונדאי, רק עיצוב עדיף לדעת רוב האנשים ואחריות 7 שנים.

בכל אופן העיקר אתה אוהב את הטידה, בהצלחה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מזל טוב,

אבל אני לא מבין משהו, מגיע אדם העומד לשלם ממיטב כספו על מכונית ופוסל את שתי המכוניות הראשונות והעדיפות בהרבה על סמך מה? חוות דעת לא מבוססות וטעמם של הסובבים אותו. תגיד אתה רציני בכלל? לוותר על מכונית טובה לכל הדעות כדוגמת יונדאי i30 בגלל שלא היו נחמדים בסוכנות? אז נפלת על סוכנות של דבילים, עבור לאחת אחרת. לא לקחת קיה סיד כי היא לא מוכרת? וניסאן טידה האצ'בק היא הרי ממש מפורסמת לא?

יקירי, אני לא רוצה לדמיין איך זה להזמין איתך אוכל במסעדה...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מאזדה 3 צפוי מחיר ממש מוזל, ותבדוק בליסנג עם 0 קילמוטר ב 107k , ובגלל המאזדה החדשה אני מאמין שניתן לקל הנחות משמעותיות אני פשוט לא רציתי מאזדה .

קודם כל אתם לא מכירים את כל העובדות הטידה נרכשה בהיזדמנות מקרסו עם 0 קילמומטר כאשר עברה לבעלות היבואן (החוק החדש), וחסכתי 22,000 ש"ח עם כל התוספות ככה שזה היה משמעותי, מחיר של חדשה אחרי הנחה הגיע ל 117,500+ רישוי .

דבר שני יש אנשים שלא מושפעים מהסביבה , אני כן זה לגיטמי . אחים שלי הביעו התנגדות וזה מוריד לך את כל החשק, לקחת את הקיה זה היה אסון מבחנתי אחרי שאחי טען "זה לא רכב זה צעצוע" ואחרי נסיעת מבחן לא היה מרוצה כלל .לגבי היונדאי השותף שלי לא רצה והוא שילים 90% מהרכב אז זה לא לעניין להתווכח. הטידה הייתה במיבצע וגם היה עליה קוצנזוס מבחינת המשפחה והחברים וזה היה לי כיף, לעומת זאת בנהיגת המבחן הטידה הייתה הכי נוחה לי והכי נהנתי ממנה לא הייתי קונה אותה אם זה לא היה ככה.

ואני לא מבין את כל ההתלהבות סביב הקיה רכב חדש שלא רואים בכלל על הכביש שטרם הוכיח את עצמו וזה באמת לקחת הימור וסיכון גדול , תראו את טבלת המכירות ותבינו , יש כאן סיכון מאוד גדול שלא יהיה מימוש לאחריות כל הסביבה שלך מתנגדת אתה לא ממש שלם עם הרכב אז תקנה בכוח בגלל שכמה פה חושבים שזה הרכב הכי טוב, נתראה בעוד כמה שנים, לא ניתן לומר זאת על יונדאי שהרכב על הכביש שנה וחצי ויש ביקורות טובות . יש גם אילוצים כספיים לדוגמא ה 308 עולה 114,000 אבל על הכביש 119,000 אני לא מתכוון להשתעבד להלוואה בשביל רכב אני לא ממש מתלהב מרכב ונוהג מעט , אז ככה לי התאים הטידה ואני לא טוען שזה הכי טוב בשבלי זה היה הדיל המושלם וזהו .

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה!!

הטידה בטוח תהיה אמינה מאד ואיכותית מאד, לחובתה ניתן לאמר כי היא יחסית צפויה, והעיצוב שנוי במחלוקת (אבל זה עניין של טעם).

לדעתי מה שמתכוון קודמי לאמר הוא כי נראה שמאד התלהבת מדגמים אחרים (לפחות מהיונדאי), שעל הנייר כנראה עולים בשקלול הפרמטרים (למעט מחיר אולי, לא יודע מה היה עולה לך שם)על הניסן, אך בחרת בה מה שנקרא "בלחץ הקהל".

בסופו של דבר רכב הוא גם קניה רגשית, ואם לצד זה זאת גם קניה הגיונית (ולא ברור לי מדוע שותפך לא רצה את היונדאי,

אין ספק שהיא טובה מהטידה) ,ובשביל חיישני רוורס, ומגנזיום לא בוחרים אוטו זה או אחר, מקסימום מוסיפים אח"כ בכמה שקלים,

באמת נראה כי יתכן שיש כאן פספוס מצדך.

כמו שאמרתי בכל מקרה, קנית רכב איכותי שישרת אותך נאמנה ללא ספק.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
מאזדה 3 צפוי מחיר ממש מוזל, ותבדוק בליסנג עם 0 קילמוטר ב 107k , ובגלל המאזדה החדשה אני מאמין שניתן לקל הנחות משמעותיות אני פשוט לא רציתי מאזדה .

קודם כל אתם לא מכירים את כל העובדות הטידה נרכשה בהיזדמנות מקרסו עם 0 קילמומטר כאשר עברה לבעלות היבואן (החוק החדש), וחסכתי 22,000 ש"ח עם כל התוספות ככה שזה היה משמעותי, מחיר של חדשה אחרי הנחה הגיע ל 117,500+ רישוי .

דבר שני יש אנשים שלא מושפעים מהסביבה , אני כן זה לגיטמי . אחים שלי הביעו התנגדות וזה מוריד לך את כל החשק, לקחת את הקיה זה היה אסון מבחנתי אחרי שאחי טען "זה לא רכב זה צעצוע" ואחרי נסיעת מבחן לא היה מרוצה כלל .לגבי היונדאי השותף שלי לא רצה והוא שילים 90% מהרכב אז זה לא לעניין להתווכח. הטידה הייתה במיבצע וגם היה עליה קוצנזוס מבחינת המשפחה והחברים וזה היה לי כיף, לעומת זאת בנהיגת המבחן הטידה הייתה הכי נוחה לי והכי נהנתי ממנה לא הייתי קונה אותה אם זה לא היה ככה.

ואני לא מבין את כל ההתלהבות סביב הקיה רכב חדש שלא רואים בכלל על הכביש שטרם הוכיח את עצמו וזה באמת לקחת הימור וסיכון גדול , תראו את טבלת המכירות ותבינו , יש כאן סיכון מאוד גדול שלא יהיה מימוש לאחריות כל הסביבה שלך מתנגדת אתה לא ממש שלם עם הרכב אז תקנה בכוח בגלל שכמה פה חושבים שזה הרכב הכי טוב, נתראה בעוד כמה שנים, לא ניתן לומר זאת על יונדאי שהרכב על הכביש שנה וחצי ויש ביקורות טובות . יש גם אילוצים כספיים לדוגמא ה 308 עולה 114,000 אבל על הכביש 119,000 אני לא מתכוון להשתעבד להלוואה בשביל רכב אני לא ממש מתלהב מרכב ונוהג מעט , אז ככה לי התאים הטידה ואני לא טוען שזה הכי טוב בשבלי זה היה הדיל המושלם וזהו .

בסביבת הבית שלי יש כ-6 קיה סיד חדשות לגמרי, 2 מהן בגרסאת פרו-סיד.

לא רואים אותן על הכביש ? טעות מרה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מור - ראשית, וזה אולי יהיה עבורך שוק, אבל קיה סיד היא מכונית מאוד מאוד דומה ליונדאי i30. הן בעצם אחיות. כך שאם אחת היא "צעצוע" גם השנייה, ואם אחת היא הימור אז גם האחרת, ואם יש אחריות ל-7 שנים אז יש אחריות ל-7 שנים (מזתומרת לא יהיה מימוש לאחריות?).

בנוגע לבחירה שלך - הטידה היא מכונית טובה בסך הכל. היא אמנם מכוערת ביותר (בגרסת 5 דלתות פחות) אבל מבצעת את רוב מטלות הנהיגה היטב. תתחדש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בסביבת הבית שלי יש כ-6 קיה סיד חדשות לגמרי, 2 מהן בגרסאת פרו-סיד.

לא רואים אותן על הכביש ? טעות מרה.

אני לא יודע איפה אתה גר?

אבל אני גר בת"א ובכרך הגדול לא רואים את הסיד ואם זה אי אפשר להתווכח

פורסם
מור - ראשית, וזה אולי יהיה עבורך שוק, אבל קיה סיד היא מכונית מאוד מאוד דומה ליונדאי i30. הן בעצם אחיות. כך שאם אחת היא "צעצוע" גם השנייה, ואם אחת היא הימור אז גם האחרת, ואם יש אחריות ל-7 שנים אז יש אחריות ל-7 שנים (מזתומרת לא יהיה מימוש לאחריות?).

בנוגע לבחירה שלך - הטידה היא מכונית טובה בסך הכל. היא אמנם מכוערת ביותר (בגרסת 5 דלתות פחות) אבל מבצעת את רוב מטלות הנהיגה היטב. תתחדש.

רוני

זה לא שוק עבורי, לי אישית היה ברור , שהסיד והקיה זה כמעט אותו רכב, סיד לא רואים ביכלל במשך החודשיים שחפשתי רכב , אתה כל הזמן מסתכל בכביש ומחפש מכוניות כי אולי יש עוד רכב שלא חשבת עליו יצא לי ליראות בשבת קיה אחת , והיום מונית סטיישן.

הכוונה לאי מימוש האחריות - המצב במשק קשה וקיה לא מצליחה במכירות זאת עובדה יש טבלה רשמית, ואם הם יכשלו ואני מאוד מקווה בשבילם שיצלחו כי אחלה אנשים, אזיי קיה תפשוט רגל משמעות הלכה האחריות! לעומת היונדאי שזו חברה במקום השני במכירות אחרי מאזדה ועם הצלחתה קשה להתווכח . ובגלל זה הם לא מוכנים ביונדאי להוריד הרבה בערך 113K על הכביש עם התוספות החיוניות ורישוי , לעומת קיה 111,000 כולל רישוי , אבל לדעתי קיה הייתה צריכה לשווק את הסיד ב 90,000 לליסינג ו 98,000 לדגם המפואר בכדי להיכנס לשוק . זה שאתה הולך ליקנות כל דבר ובחוץ אומרים לך שזה חרה אתה לא חייב לשמוע אבל זה מאכזב . ולי אישית הטידה מעולה !

פורסם

עד כמה שידוע לי האחריות של 7 שנים ניתנת על גיר ומנוע, ואולי על עוד איזה חלק. אין לזלזל בדבר. לאישתי למשל יש יונדאי גטס מליסינג שבינתיים לא מחליפים אותו בגלל המיתון. אז לפני כי חודשיים הלך לו המנוע. כרגע ישנם גם הרעשים כמדומני מכיוון הגיר, כך שאינני יודע כמה זמן יחזיק עוד.

לערכתי החששות שהאחריות לא תכובד הם חששות סרק. לא זכור לי דבר כזה. למשל כאשר הרובר פשטה את הרגל, היבואן כיבד את האחריות. וקיה בטח שלא תפשוט רגל בגלל מכירותיה בישראל, אשר אגב אינן נמוכות כלל.

ובכל אופן לדעתי טידה 5 דלתות היא רכב מעולה, לטעמי מאוד יפה ושימושי, גם כן הייתי בוחר בה. נשארת רק השאלה מי יהיה יד 1. אם זה היבואן, ז"א יד 1 חברה, מצב המחירון (גם מבחינת הביטוח) לא יהיה משהו. ב-גלובס לא מזמן סופר על כך כי ניתן לפתור את הבעייה על ידי רישום של אחד העובדים בסוכנות כי יד 1 פרטית. אולי שווה לברר זאת.

פורסם

מור,

קודם כל תתחדש!

אינני מבין את ההנחה שקיבלת,הרכב עם כל התוספות עולה 123,000 ש"ח לדגם המפואר ביותר (אם זה הדגם שרכשת)! פחות 22,000 ש"ח הנחה ואז התוצאה היא:

א. המחיר 101,000 ש"ח לדגם הנ"ל

ב. מחר בבוקר אני מחכה ליד הסוכנות של ניסאן וקונה אחת על המקום...לא משנה הצבע...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תיראה אני נהלתי מלחמה קשה והגעתי ל *** כולל מגנזיום, חיישני רוורס, מרימי שמשות וקודנית . אני לא יכול לפרט כי עדיין לא קבלתי את הרכב אבל בוא נגיד ב 103,500 ש"ח הייתה ההצעה מבחינתם אבל לא מבחנתי .

לגבי היד הכן יד ראשונה חברת קרסו אבל לוי יצחק וגם מחירון יד 2 פתחו רכיב שנקרה רכב בבעלות היבואן 5% ולא כמקובל בחברה . מצורף מכתב מקרסו המאשר כי הרכב נמסר ב 0 קילומטר.

תבינו היום הפיאסטה שלי 95 עם 118,000 קילומטר שמורה מאוד , מי שירצה לקנות טידה ישמח ליקנות ממני אני מבטיח לך, ומי שמתעקש להבין אז זו תהיה בעיה שלו .

פורסם

מאוד ישראלי לבחור אוטו על סמך המתנות שאתה מקבל.

אז יש לך את ה"אחות הקטנה" מבין השלושה, תתחדש.

לטעמי היא מכוערת להפליא אבל נהנית מייתרון משמעותי - פנים הרכב בהיר, וזה דבר שעבורי הוא כמו חלון גג או עוד 20 כ"ס למנוע.

עד שלא נוסעים תקופה ברכב עם פנים בהיר ולא שחור \אפור \ קודר לא מבינים איזה הבדל זה עושה בהנאה מהשימוש ברכב.

אז לא ברורה לי ההסתייגות מהקיה סיד [עד כדי כך היית בדיסוננס שהיית צריך לקרוא לחברים שיגידו לך שהיא מכוערת?] או ההעדפה של הI30 [שזה פרקטיקלי אותו כלי רכב רק עם סמל שונה ופחות שנות אחריות] אבל בכל מקרה -

תתחדש ותחזור לכתוב התרשמות אובייקטיבית בעוד כמה חודשים - יהיה מענין לקרוא

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...