Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילים עם כפל משמעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה,כרגע אני צריך עזרה עם מילים שרק מי שמיתמצע בעולם האנדרגראונד של המכוניות המשופרות,מרוצים וכדומה, לדוגמא :

רייסים - לחיצות/ אינדיקציות ,

גן חיות- רכב מושקע ומשופר מאד

אכל צינור/קיבל בעיטה בראש- מי שהפסיד בתחרות

קיבל עמוד- הכוונה הוביל בתחרות בהפרש מסוים.

צריך את זה לעבודה חשובה,תודה מראש ניר.

פורסם

קיבל רכבת\קיבל בריחות\אכל ניתוק\שלחתי אותו לקטוף תותים ביער (פטנט רשום ע'ש א') = הפסיד בתחרות בגדול

לך תכין חמוצים (אנדרגראונד רציני) = לך תשפר\תחזור יותר מאוחר כדי שיהיה לך סיכוי מולי

בדיקת יכולתינג (p.pending) = רייס

שוחט = נוסע חזק מאוד

אולי יש עוד חדשים אני פשוט הרבה זמן לא בברנג'ה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה לך gsi16v זה בדיוק המילים שאני צריך,אבל הבעיה היא שאני צריך ממש הרבה כאלה ,אם יש עוד אנשים מהתחום אשמח לקבל מילים חדשות וכמה שיותר:-).

פורסם

לך תדע, עם המשטרע של היום. מה הם תכננים לעשות לאזרח הקטן.

הם מחפשים את הכסף הקל. ולא את העבריין הכבד.

אז הם מכינים את מילון הסלנג' המוטורי הראשון. לתפוס את עברייני המרוצים החוקיים (שיהיו כבר, נווו ) שיהיו בארץ.

לך תכין חמוצים. לא מחייב מעולם להרכב. גם כאשר משהוא עשה פדיחות. יצא טמבל.

כנ'ל יצא חומוס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני צריך את זה לעבודת הגשה שביקשו במכללה,לי ייצא בנושא כלי רכב למישהו אחר ייצא עולם הפשע ונתנו לו כמה דוגמאות יפות(כיפה אדומה,או פיקסו שזה לחתוך את הפנים) בקיצור עם יש לכם מילים נוספות בנושא אני אשמח.

פורסם

תסביר להם במכללה שידעו מעכשיו שפחות מ 0.6 באר זה עדיין אטמוספרי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ופחות מGT30 אתה לא חופר שלישי :roll::lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...