Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

307SW 1600 מודל 2007 מחפש חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ל6-7 איש פגשתי ברכב 200 סמק שנת 2006 בעל קילומטרז' שך 116000 ק"מ + טיפול בראש מנוע והחלטתי לרדת מהרכב. כעת הציעו לי רכב שנת 2007 307SW 1600 סמ"ק. שמעתי דעות מנוגדות- מצד אחד אמרו לי שהמנוע חש מידי ומצד שני אמרו לי שדוקא בנפח של 2000 סמ"ק יש יותר בעיות במנוע. אשמח לשמוע חוות דעת לבעלי ניסיון, הרכב המוצע , אגב, בעל 65000 ק"מ.

בהקשר למחיר- חברות ליסינג מוכנות לרדת 6-7 % לכל היותר למרות שבמחירון ההפחתה היא 12% . לעומת זאת מוצגים ספרי טיפולים ותנאי מימון נוחים. בהנחה שהרכב אמור לשמש לטווח של 4-5 שנים כדאי או לחפש בכל זאת בשוק הפרטי?

פורסם

תיקח רק מנוע 2000 ה1600 כבד מי שאמר לך שיש בעיות במנוע 2000 צריך להרים אותו על ליפט כי הם עמידים וחזקים בהרבה מה1600.

פורסם

ידיד, המנוע 2000 הוא המנוע האולטימטיבי למכונית הזו, לנו יש את המנוע 2000 ואנחנו מרוצים ממנה עד הגג היא לא מתאמצת כמו ה 1600 והיא אמינה ביותר לנו יש אותה שנתיים וחוץ מטיפולים תקופתיים לא נכנסו למוסך כלל.

לדעתי אל תתקרב אל המנוע 1600 כי הוא לא יספק אותך תתאר לך שאתה מדליק מזגן בקיץ עם 6 אנשים באוטו ועולה את ירושלים אני רואה אותך מקלל את המכונית.

לדעתי רק המנוע 2000 .

• תוכן חדש...