Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במה נוסעים שוטרים בסין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרכב הזה צילמנו בעיירה זונג-דיאן (הידועה גם בשמה שנגרי-לה) במחוז יונאן במערב סין.

הדבר הזה, שפעם היה סיטרואן ZX, חנה מחוץ לתחנת משטרת התנועה המקומית ובתוכו ישב, כן נחשתם נכון, קצין משטרה.

אגב, זהו רכבו הפרטי.

בעיירה הזו יש הרבה שוטרים אבל אף אחד לא טורח לעצור באדום, לתת זכות קדימה במעבר חציה, או ליסוע בכיוון הנסיעה.

אני מנסה לדמיין את משטרת התנועה אצלנו, זו שנוהגת לביים תאונות דרכים על מנת לעצור אופנוענים בכביש 6, מצטיידת ברכבים דומים.

חידון קצר,

1. כמה סמלים לא שייכים יש למכונית הזו?

2. איזה סוג בלמים יש לה מאחור?

3. איזה מנוע מותקן בפנים?

web.jpg?ver=12398259900001

web.jpg?ver=12398260320001

web.jpg?ver=12398264820001

web.jpg?ver=12398264950001

web.jpg?ver=12398264950001

פורסם

האוטו הכי מגעילים שראיתי בחיים שלי :mm_eek:

מזל שאין אצלנו שוטרים כאלו:lol:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
אחלה צביעת תוף! :D

מה שבטוח - הרכב מושקע.

ד"א ספרתי 4 סמלים.

צדקת לגבי התוף :mm_yeah:

אבל פספסת עם הסמלים (רמז: הרבה יותר). בדוק בתמונות המוגדלות :lol:

פורסם

הייתי בטוח שהרכב צולם ביפו, איזה מנוע באמת?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הבלמים של ברלינגו והמנוע mi-16 כמו כל zx משפורת כהלכה, רק שזו לא אחת כזו.

בטח המנוע המקורי בצירוף בלמי תוף.

אני ספרתי 17 סמלים לא כולל מדבקות המיקי מאוס שלא קשורות, דרך אגב לסוזוקי כנראה היה חלק ברכב הזה וגם להונדה, ופרארי ואני בטוח שלעוד כמה.

• תוכן חדש...