Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תדר ערבי כל שהו שמשתלט על הרדיו דיסק וזה קורה לא רק שאני שומע גלגלצ אלה גם שהמערכת על מצב של cd אפילו רוב הפעמים שזה קורה זה מתי שאני שומע דיסק מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה אולי בגלל שיש לי שלט למערכת זה קורה אני לא יודע,זה התחיל לפני שבועיים מי שיודע מה אפשר לעשות שיגיב בבקשה תודה מראש

נ.ב מערכת של Kenwood KDC- W3041

פורסם

יכול להיות שהמערכת מכוונת על מצב של traffic (מצב שמחפש דיווחי תנועה, אצלי שהוא מופעל הוא עבר לתחנה ערבית כל הזמן). אם יש סימן של IT זו הבעיה, הכפתור שמבטל/מפעיל נמצא בצד ימין למעלה, לפחות אצלי (דגם טיפה שונה)

אייל

פורסם

עכשיו לא תדע מה מצב הפקקים באום אל פאחם.:lol:

אצלי, ברדיו הסיני שקניתי ב250 ש' הכפתור קיים (אפילו יש לו חיווי בתצוגה "TA") אבל כנראה רק לקישוט. הוא לא עובר לדווחים ולא משנה מה ניסיתי לפי חוברת ההוראות.

קיצור, מה שרציתי להוסיף לת'רד- זו דווקא פונקציה בכלל לא רעה, אם היא פועלת בתדר נורמלי (גלגל"צ/מוקד התנועה של קול ישראל) אולי שווה לך לחפש מניואל לאיך לאפס אותו לתדרים הנ"ל בלבד.

אם כבר...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...