Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים ניסו לפרוץ את הגולף שלי דרך הפלסטיק מתחת למגבים. הגנב הכניס מוט וניתק את כבל המחשב. הסוף טוב הוא לא הצליח במשימה, אולי מישהו הפריע לו.

המוסכניק שלי הציע לסגור את כרטיס המחשב ב"כספת".

האם משהוא יודע כמה זה יעיל?

האם יש דרכים אחרות להקשות על גניבה?

פאסאט 1800 2000 , מגאן2 2006 , פולו קלסיק 2001 ,

גולף 2001

מזדה 323F 2001

פורסם

לא מכיר את עניין הכספת

אבל הייתי מציע לחבר לרכב אזעקת ביפר + חיבור לצופר

ברגע שיגעו לך באוטו הצופר יעיר את כול השכונה

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

הדבר נדון רבות. רצוי שתערוך חיפוש בנושא.

בגדול, הכספת מעכבת גניבה, שכן, גנב שמגיע עם "סט התנעה" או מחשב פרוץ שמניע ללא קוד, יאלץ לפרוץ את הכספת כדי להגיע אל המחבר של המחשב לצורך החלפתו.

גנב שיגנוב לך את מפתח הרכב, לא יוכל להניע ולבצע מעקף קל ומהיר לניתוק, שהרי הוא מותקן בתוך הכספת, וכדי לנטרלו, יש להגיע פנימה.

ואולם, יש כאלה שמומחים בפריצתם המהירה יחסית.

בוודאי, שכספת, אזעקת ביפר, ושומר ראש, יעכבו עוד יותר את הגניבה. כפי שרשם קודמי, אם יתעקשו על האוטו שלך, הוא כבר לא יהיה שלך. כל העניין, כמה הם ירצו להתעקש, במקום לעבור לאוטו אחר, פחות מוגן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כל האזעקות השונות שעושות רעש לא עוזרת הרבה, אם לאף אחד מהשכנים זה לא אכפת ולא בודקים את מקור האזעקה. ולדוגמא אם יעבור מטוס מעל הראש שלי אני עדיין אשן טוב.

בכל אופן ניסיתי לבדוק איך ינתן להגן על כרטיס המחשב ויותר נכון איך ניתן למנוע פירוק המחבר.

קודם כל בגולף הכבל שהולך למחשב יוצא מאיזור הדשבורד לתוך המנוע מתחת למגב, באיזור זה יש חריץ שהגנב משחיל מוט עם וו ומושך את הכבל החוצה ואז מחבר מחשב משלו, בתהליך זה לא צריך כלל לפתוח את הרכב והאזעקה לא פועלת כלל.

פתרון הכספת לא ברור לי איך מגן, מה שעשיתי זה הכנסתי משטח קרמיקה עבה במיוחד באיזור שמעל הכבל כך שלא ניתן להחדיר מוט וו למשיכת הצמה. זה נראה חזק ובלתי חדיר, אלא אם הגנב יצליח לפתוח את מכסה המנוע וגם אז להתעסק עם החסימה הלא סטנדרטית.

דרך אגב כתוצאה מתהליך הגניבה שהיה לי הוינקרים הפסיקו לפעול, האם יכול להיות שפיוז התקצר? הם אולי ניסו לקצר את הפיוז של מערכת האזעקה.

מה שבטוח שבערכות אזעקה סטנדרטית הגנב לומד אותה קודם, מה דעתכם על מערכת שהיא שונה מרכב לרכב, כך שהגנב צריך קודם לפצח את ההגנה הבלתי ידועה? למשל ברז הפסקת דלק שנמצא במקום מסתור במצב סגור רק עם קוד הוא יפתח והדלק יזרום?

גולף 2001

מזדה 323F 2001

פורסם

אם הגנבים מפעילים את האזעקה תוך 5 שניות היא כבית...

הם פותחים מכסה מנוע ועוקרים באלימות לכל הרוחות את הרמקול של האזעקה,מניסיון של חברים.

אם שמעתם אזעקה פעולת באופן חשוד באמצע הלילה ולאחר מ"ס שניות לא מועטות כבית זה לא אומר שהכל בסדר.

בעל הרכב-תעשה ביטוח מקיף דחוף אם אין לך.

רוב הסיכויים שיהיה סיבוב שני מוצלח יותר.הייתי מציע לך גם לשנות את מיקום החניה של הרכב שלך.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כספת אלומיניום, כמו של "רב בריח" (משווקת ע"י UZEB) מונעת גישה למחשב ו/או עלוקה (אימובילייזר) ללא כלים מרעישים (דיסק וכו').

במחיר שלה, זה לדעתי פתרון מוצלח מאוד.

פורסם
ללא כלים מרעישים (דיסק וכו').

אנא הסבר

גולף 2001

מזדה 323F 2001

פורסם

כתבת גם קודם דיסק, אבל מה לעשות איתו ?

גולף 2001

מזדה 323F 2001

פורסם

לחתוך את הכספת.

ראה את ההסבר המפורט של דני. אין חיה כזו - מניעת גניבה. אפשר לעכב את הגנב ולהקשות עליו את החיים.

תן לגנב מקצועי מספיק זמן ושקט (הכוונה שקט מאנשים אחרים, לא לסביבה שקטה. נהפוך הוא) והוא יפרוץ כל דבר.

היה סמוך ובטוח שלפרוץ לחדר כספות של בנק הרבה יותר קשה מאשר לאוטו, אבל גם את זה עשו.

כל שנייה שתעכב את הגנב - היא סיכוי גדול יותר לרכב להישאר ברשותך.

פורסם

במידה והגנב רוצה את הרכב, שום דבר לא יעצור בעדו.

שבוע שעבר שכן שלי החנה את הקטנוע שלו עם כל המנעולים האפשריים, באמצע הלילה הוא שמע את האזעקה מצפצפת וירד לראות מה קורה, הוא ראה את הגנבים מתחילים לרוץ עם הקטנוע בעודו מצפצף והוא אחריהם, הגנבים שמו את הקטנוע על הג'ק (שמא ישרט) וברחו.

השכן היה רגוע והחזיר את הקטנוע למקום וקנה שרשראות ומנעולים חדשים...

לאחר שבוע בלבד, הקטנוע כבר לא היה אצלו.. הגנבים חזרו לקחת אותו.

אז בשבילך, לא משנה מה תעשה אל תנסה להתחכם יותר מידי עם הגנבים כי הם יתחכמו יותר, רק תבדוק את המקיף שלך ותקווה לטוב..

• תוכן חדש...