Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לגבי מאזדה 3 שנת ייצור לא כל כך רלוונטי.

בכל מקרה, להחליף נורה ראשית זה בדר"כ לפתוח מכסה מנוע ופשוט לגשת אל עבר הפנס ולהוציא את הנורה ולשים אחת חדשה במקום.

ממש פשוט אין צורך במוסך, אני בטוח שאפשר למצוא את התשובה לזה בספר רכב או באינטרנט.

Polo 2012

פורסם

Best Answer - Chosen by Voters

For the 01-05 just need to:

1. open the hood.

2. locate the back of the headlight assembly.

3. turn the connector of the bulb your trying to replace counter clockwise and pull straight out of headlight assembly.

4. pull bad bulb straight out of socket and push new bulb in socket.

5. put socket with new bulb back into the headlight assembly and turn it clock wise.

6. turn on lights to make sure they work.

7. if work, close hood.

7. done!

Source(s):

personal experience.

Polo 2012

פורסם
קודם כל לגבי מאזדה 3 שנת ייצור לא כל כך רלוונטי.

בכל מקרה, להחליף נורה ראשית זה בדר"כ לפתוח מכסה מנוע ופשוט לגשת אל עבר הפנס ולהוציא את הנורה ולשים אחת חדשה במקום.

ממש פשוט אין צורך במוסך, אני בטוח שאפשר למצוא את התשובה לזה בספר רכב או באינטרנט.

תלוי איזה צד הפנס. לא תמיד זה כזה פשוט למרות שזה נישמע כך.

ציון. שאתה עומד מול הרכב באיזה צד הפנס, לאחר שתיכתוב לי אני אצלם מהספר ואשלח לך ,אם מצד ימין שלך אז צריך לפרק כל מיני דברים להגיע למנורה , הסבר בהמשך .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

רק אל תישקח שהמנורה H7 שאתה קונה לא מגיע עם הפלסטיק השחור שאליו מחוברת המנורה הישנה

החלפה כצת לא נוחה תעזר עם מברג שטוח, לפעמים כשה לשחרר את הקפיץ שמחזיק את המנורה לפנס

פורסם

ראשית תודה לכל העונים.

הנורה היא מצד שמאל כשעומדים מול מכסה המנוע.

הרכב שנת 2006 .אגב מה דגם המנורה ?

• תוכן חדש...