Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי (20vt) הפילטר מורכב בדיוק כמו אצלך רק שיש גם מגן חום מנירוסטה בין הפילטר לרדיאטור.

אין שום הבדל מורגש עם או בלי המגן.

פורסם

אממ לא זוכר להגיד לך את האמת, מה שכן יש שינוי קל בין הפילטר הפתוח לאינבוקס שהיה לי של Fk בסוגיה שבלילה הרכב מגיב יותר מהר אני יסביר הכי פשוט - בלילה אני מלטף את הדוושת גז לא לוחץ ממש מלטף והאוטו כבר מתחיל לעלות מהירות אבל ביום בשמש מרגיש כאילו הרכב פחות סוחב

פורסם

קטנטנים, אתה מרגיש הוטו בלילה סוחב לך טוב יותר כי ביום הוא יונק עוד יותר חום

תהיה בטוח שאין ממש הבדל בלילה בין עם הפילטר הפתוח לבין עם הפלטר המקורי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב חוץ מזה שביאסתם לי את התח* אתם צודקים כנראה, אז אני ישאיר את הפילטר הפתוח כבר קניתי אותו וזהו ואני יסע עד שנגיע לאיביזה טורבו או רנו קליאו ספורט בכל מקרה הדרך ארוכה וצריך קודם להתשחרר אז תודה לעוזרים

פורסם
מה לגבי הבדל מורגש עם הפילטר הפתוח ובלי הפילטר הפתוח (עם המקורי)? :)

משמעותי מאוד, העליה בסל"ד הרבה יותר איטית והרכב מרגיש מאוד חנוק עם הפילטר המקורי.

באיביזה הפילטר המקורי גם מאוד קטן וממש לא מתאים לה, בייחוד אם גודשים מעל הסטאנדרט.

פורסם

האמת היא שרציתי לשאול כאן בפורום מה יגידו בנושא של פילטר אויר שהוא בנוי בצורת אינטרקולר כי נושא מיקום הפילטר מרבה לחזור כאן בפורום ,אז מצאתי פיטרון שיכול להיות יעיל מאוד ודיי בטוח שאפילו לשפר

תמונה לדוגמה

http://img185.imageshack.us/img185/8407/airfiltery.jpgaifilter.jpg"][/url]

מה אתם אומרים אנשים תרצו אחד כזה באוטו ?:lol:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

איזה רעיון מעולה זה ^^

מישהו מתנדב להיות שפן ניסיונות ? 8)

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

אבל אחיי היקרים אנחנו מגיעים לאותה נקודה חוזרת , כל עוד יש לך רכב אטמוספרי עם מנוע לא גדול שלא מספק הרבה כוח סוס וכמות יניקת האוויר שלו מההתחלה איננה גדולה , לא יעזור גם אם תשימו מקפיא בתוך תא המנוע וצינור שמוחבר אליו(טוב אולי מקפיא יעזור במקצת אבל לא באופן משמעותי)

הפילטר פתוח למכוניות ללא טורבו זה רק בשביל להשלות חבר'ה צעירים כמונו שאין לנו כסף למכוניות עם טורבו ועדיין אנחנו יכולים לרכוש שיפורים עבור הרכב .

תכלס אם באמת רוצים לשפר מכוניות שההספק שלהם הוא 100+- סוסים שהמנוע שלהם לא מיועד לגדישה והוא לא בסיס טוב למהירות, אז לפי דעתי השיפורים שאנחנו כן יכולים לעשות לרכב כזה זה : צמיגים ! אחיזה ! להנות מהרכב בפניות לדעת לקחת אותם כמו שצריך (אני לפעמים שאין מכוניות אני מתאמן בחנייה של הסינמה סיטי בהרצליה שם למעלה בסוף של החנייה) כי בשביל פנייה טובה ומהנה לא צריך שיהיה לך 210 סוסים, גם ה100 יעשו את העבודה

זאת דעתי בנושא

• תוכן חדש...