Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי הוא שנת 2005, הדגם S40 מנוע 2.4 בנזין בעל 5 צילנדרים.

מביקור במוסך(מורשה) נאמר לי שהבית פילטר שמן סדוק ובגלל זה יש לי נזילה פה ושם, המוסכניק אמר לי שאין לו חלק כזה במלאי ושיש להזמין אותו וזה עולה 1400 שקל ללא עבודה.

ביקשתי ממנו את המספר הסידורי וחיפשתי את החלק, הדבר היחיד שמצאתי זה זה:

http://www.ipdusa.com/version.asp?strPageHistory=category&numSearchStartRecord=0&strParents=82,426&P_ID=3959&CAT_ID=426&V_ID=9686

המספר הסידורי מתאים, אבל רשום פה שזה לVolvo דגם S40 לשנים 2000-2004 ולמנוע בעל 4 צילנדרים, האם זה משנה?

כי האמת שאין לי מושג אם זה משפיע או לא..אשמח לעזרה.

נ.ב

החלק עולה 20 דולר וזה כולל הפילטר וגומיה, אז איך 1400 שקל?

תודה רבה.

פורסם

אם זה לא תואם, זה לא תואם.

תנסה למצוא משהו אחר באתר שמתאים, זה נראה לי אתר מקצועי מספיק בשביל שיהיה גם את החלק שלך במלאי.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה.

דבר שני, חיפשתי באתר הזה ובעוד בסביבות ה10-15 אתרים שמוכרים חלקים לרכבים, לא מצאתי שום דבר שתואם למספר שהביאו לי במוסך, רק את מה שהבאתי פה.

האם באמת אין את החלק הזה בשום מקום ואני צריך לשלם למוסך 1400 שקל בלי עבודה רק על החלק? זה אפילו לא נשמע הגיוני שחלק כזה בלי שום אלקטרוניקה או מיחשוב או משהו מתוחכם בתוכו יעלה 1400 שקל :?

אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה לעשות, תודה רבה.

פורסם

לפני יומיים החלפתי פילטר והבית מתאים לתמונה שאתה מציג

בכל מקרה עדיף לנסות מאשר לשלם 1400 שקל

בהצלחה

• תוכן חדש...