Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת אלפיין IDA-x100 עבדה אצלי 4 חודשים ללא בעיות, קניתי מעבד שמתאים לו PXA-h100 , אחרי חיבור המעבד יש רעשים (HISS) ברמקולים - בווליום גבוה - רעשים לא היו לפני חיבור המעבד - אם לחבר RCA ישירות למערכת. רמקולים HERTZ HSK165 מחוברים למגבר JBL 75.4 .אם לנתק RCA מהמעבד הרעש נעלם, אם להוריד גיין במגבר הרעש גם יורד, הרעש משתנה עם ווליום ככל שיותר יותר שומעים, בעוצמה שאני אוהב לשמוע שומעים חזק את הרעש במעבר בין הטראקים או ב-PAUSE

RCA איכותי, בדקתי אדמה - הכל בסדר. נראה כאילו המעבד עושה את הרעשים - חוץ מי זה אני מרוצה ממנו, אם להוריד את הרעשים יהיה בכלל פצצה. שיניתי SWITCH במערכת לחיבור מעבד חיצוני, במעבד ניסיתי 3-WAY או FRONT REAR SUB , ללא שינוי.

יש למישהו הצאות לפתרון בעית הרעש.

• תוכן חדש...