Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה רבה לך בן!

יום ראשון אני אפרסם את התוצאות של הבדיקה המעודכנת ונראה מה יגידו שוב על הפגיעה שיש שם.

אשמח אם תציץ ותגיב

תודה מראש

פורסם

חשוב להגיד דבר אחד, על תיתפס על משהו שאני או אחרים אמרנו, כי בסופו של דבר אתה תעשה את ההחלטה, לא אנחנו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אין ספק שאני זה שמבצע את ההחלטה, אך אין פסול ואף מומלץ בלהיעזר באנשים שמבינים ממני בדברים מסויימים לצורך תמונה כללית ברורה יותר (:

ויש לך איזה מכון מומלץ שאתה מכיר שכדאי לעשות בו בדיקה? וכמה עולה בדיקה?

פורסם

פגיעה בשאסי (גם אם במשמעות נמוכה) ואתם מציעים לו לבקש 10% הנחה ממחיר מחירון? :nono::screwy:

אתם הייתם קונים רכב עם פגיעת שלדה ב 10% פחות? אני בחיים לא!

אם המשמעות היחידה של הפגיעה בשלדה היא מסחרית ולא בטיחותית - המינימום על רכב כזה הוא הורדה של 30%-40% מהמחירון. כשהוא ירצה למכור את הרכב תהיה לו בעיה קשה, ואתם יודעים את זה.

אם המוכר לא ירצה לרדת במחיר - שיחפש לעצמו קונה חדש. בסוף הוא ימכור את הרכב למגרש ב 20,000 ש"ח.

אני מדגיש שוב, במידה והפגיעה היא במידה נמוכה, ובמידה הוא ממש רוצה את הרכב - הרכב לא שווה יותר מ 28,000 - 30,000 שקלים.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

30-40%? על סמך מה? אם כתוב שזה רק פגיעה בחשיבות נמוכה?

את התשובה הזאת אתה אומר על סמך נסיון קודם?

מעניין אותי איך יש פה הבדל גדול בין התשובות שחלק אומרים 10% ואתם 40%, על סמך מה התשובה?

תודה

פורסם
פגיעה בשאסי (גם אם במשמעות נמוכה) ואתם מציעים לו לבקש 10% הנחה ממחיר מחירון? :nono::screwy:

אתם הייתם קונים רכב עם פגיעת שלדה ב 10% פחות? אני בחיים לא!

אם המשמעות היחידה של הפגיעה בשלדה היא מסחרית ולא בטיחותית - המינימום על רכב כזה הוא הורדה של 30%-40% מהמחירון. כשהוא ירצה למכור את הרכב תהיה לו בעיה קשה, ואתם יודעים את זה.

אם המוכר לא ירצה לרדת במחיר - שיחפש לעצמו קונה חדש. בסוף הוא ימכור את הרכב למגרש ב 20,000 ש"ח.

אני מדגיש שוב, במידה והפגיעה היא במידה נמוכה, ובמידה הוא ממש רוצה את הרכב - הרכב לא שווה יותר מ 28,000 - 30,000 שקלים.

יואב

טוב שאתה לא מגזים, בעצם אתה ממש מגזים, מה נסגר איתך? לחצי מהמכוניות בארץ יש משמעות נמוכה, לפי התאוריה שלך עדיף שיקנה חודשי חופשי של אגד

ואני אומר לך כן, אם הייתה משמעות נמוכה,וטובין ותקילין ממני היו אומרים שהכל תקין בטיחותית ואין שום סיכון כזה או אחר לי או לרכב, אז המשמעות היא מסחרית וגם לזה יש גבול

דבר נוסף, רוב השמאים על פגיעות קשות מורידים 10-12%, אז תה תבוא ותבקש 30%?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

יש לי כבר חופשי חודשי של אגד (: אבל אני אשמח להיפטר ממנו שיהיה לי אוטו חח

ועכשיו ברצינות אני עדיין מחכה לתשובה של discotds כי הורדה שמחיר של 30 אחוז זאת הורדה ממש ענקית..

שכן לי קנה רכב על פגיעה ממש רצינית בשאסי על אוטו שהבנתי שהיה בתאונה קטלנית ביותר והורידו לו ב 40 אחוז את המחיר משהו כזה..

פורסם

בסדר, כי יש מצב שהוא נוהג על 2 מכוניות שונות בעוד אנחנו מדברים:wink:

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

חחחח משהו בסגנון.. והעריכו לו על זה רק הורדה של 40% מהמחיר.

אז על פגיעה שכמו שיש באוטו שאני רוצה לקנות זה יהיה הרבה פחות.. יום ראשון נהיה יותר חכמים לאחר הבדיקה

דרך אגב הרכב של שכן שלי לא עושה בעיות, יציב ואמין (הונדה סיויק 2003 או 2002)

פורסם

כן אבל צפה שאם יש לו פגיעת שילדה קשה שהולחמה לדוג', בתאונה הוא נמצא בקבוצת סיכון מטורפת שיש להניח הוא ישלם עליה מחיר יקר

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אין ספק שזה סיכון שאני אישית לא מוכן לקחת..

יום ראשון אני אבדוק על מה בדיוק מדובר בפגיעה הזאת.. שהיא חשיבות נמוכה

פורסם

על סמך מה 30%-40% - על סיבה מסחרית.

98% מהמתקשרים על האוטו סוגרים את הטלפון ברגע ששומעים שיש פגיעת שלדה. למה? ככה!

אני לא נכנס ל"האם התנהגות השוק נכונה". זה המצב.

כעת, כשהוא ירצה למכור את הרכב, הוא יעמוד בפני אותו המצב בדיוק. האחוז שנקבתי הוא משמש עבורו גם "טווח ביטחון". כשהוא ימכור את האוטו "ישחטו" אותו במחיר. לפחות שהוא יקנה את הרכב בזול, וככה הפגיעה העתידית תהיה פחות כואבת.

מבחינת "הערכת השמאי" - שהשמאי יקנה את הרכב הזה לפי הערכתו.

תראו - זה מה שיפה בשוק של הרבה קונים והרבה מוכרים. לכל אחד יש את ההערכה שלו.

אני לא שם על רכב כזה יותר ממה שציינתי.

אני בטוח שאין למוכר הזה הרבה "קופצים" על המציאה. אני מוכן לשלם מחירון + על רכב ששווה את זה, אבל לא מוכן לגעת ברכב עם שילדה אלא אם מדובר במשמעות נמוכה מאוד, ובמחיר "שחיטה". זה אני. אתם תעשו את השיקולים שלכם.

י.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

30% ומעלה על פגיעת שלדה בעלת משמעות נמוכה, מוגזם. גם מעיכות מאבנים וכיו"ב נכללים בהגדרה של פגיעת שלדה בעלת משמעות נמוכה. הבנאדם בסופו של דבר רוצה לקנות רכב. איש לא ימכור לו בהפחתה כזו.צריך להיות ריאלי, לא היסטרי. תחשוב גם ש 10% היום, בשקלים זה עשוי להיות 30% ביום שהקונה ירצה למכור את הרכב וזה טווח הבטחון.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אז פחות או יותר לפי מה שאני מבין אם נגיד אני אצליח להוציא את האוטו הזה בסביבות 35 אלף זה יהיה יפה.. ושווה?

שבוע הבא אני אעלה לפה את הבדיקה ואת הערכת שמאי על הפגיעת שלדה

• תוכן חדש...