Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש עכשיו פולקסווגן פולו 2003 1.4 דגם קומפורטליין

ראיתי היום רכב כזה שנראה טוב מאוד מבפנים ומבחוץ עם 93 אלף בקילומטראז' שזה לא הרבה

אבל יש לו פגיעה קלה בשאסי, פגיעה בצד

המוכר אוטו אמר לי את זה ישר ששאלתי אותו על תאונות או פגיעות והוסיף שיש לו את הבדיקה של השמאי בעניין הזה והשמאי אמר שזאת פגיעה יחסית קטנה

מה אתם חושבים?

שווה לקחת סיכון על פגיעה כזאת על חשבון זה שאני מוריד לו את המחיר ?

המחירון שלה 45 אלף.. האם שווה לקחת את הסיכון ואם כן אז בכמה כסף צריך להוריד אותו?

אשמח מאוד לתשובות, זה ממש מעניין אותי..

פורסם

בדוק מה כותב בודק רכב על הטופס של הבדיקה , כלומר בדוק במכון בדיקה מה דעתם על הפגיעה ומה הם רושמים בטופס, זה מה שחשוב ולא מה אומר שמאי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

עליך לנסות לברר מה המשמעות הבטיחותית של הפגיעה (אם נעשה למשל ריתוך/מתיחה של השלדה-היא אף פעם

לא תהיה בטוחה כמו של רכב שלא נפגע בשלדה).

כפי שנאמר-שמאי אינו הכתובת לשאלה זו, אלא מכון בדיקות/בעל מקצוע מוסמך.

alfa 156 2.5.

פורסם

במכון לבדיקה אמרו שזה פגיעה בחשיבות נמוכה... מזה אומר?

והסיכון זה שהרכב יעשה לי מלא בעיות וזה לא שווה את הכסף שאני יוריד לו במחיר..

פורסם

שלום,

אני לא מבין גדול בנושאים אלו - גדולים ממני יספקו לך תשובות.

מה שכן מעניין אותי זה הבנת הנקרא...

מצד 1 אמרו לך "חשיבות נמוכה"

מצד 2 אמרו לך "יעשה מלא בעיות , תוריד במחיר"

אם הרכב יעשה בעיות,מה שווה הורדה במחיר?

מעניין...

Gn'f'R

פורסם

נראה לי שאתה צריך שיעור בהבנת הנקרא (:

תקרא שוב..

שאלתי מזה אומר חשיבות נמוכה בקשר של פגיעה באיזור שדיברתי עליו?

האם זה שווה לקחת את הסיכון ? כי אני לא יודע עם הפגיעה הזאת נחשבת רצינית או לא..

כי יכול להיות שחשיבות נמוכה באיזור הזה זה משהו שעדיין עדיף לא להתעסק איתו ולא שווה שוב הורדה במחיר או שבכל זאת שווה לקנות את הרכב עם הורדת מחיר רצינית.

פורסם

עזוב הבנת הנקרא, חובת העברת המסר על המעביר וגם לי היה קשה להבין אותך

חשיבות נמוכה, משמעותה שהפגיעה לא רצינית ובטח ובטח לא פוגעת בטיחותית ברכב כי אזהיא היתה בחשיבות גבוהה

אני לא מבין מה זהיעשה בעיות, ביחס לנושא השלדה?

בהנחה שהשאר יצא תקין, מכון הבדיקה אישר את זה ואפילו ראית את טופס השמאי, אני אישית לא רואה מידי בעיה.

יש לזה ערך שכירותי ואתה יכול לבקש הנחה

יתרה מזאת, היינו הרבה יותר חכמים אם היינו ראוים בדיוק מהי המשמעות הנמוכה ומה נכתב בדיוק, עצה נוספת בקש לראות ספר טיפולים והסטוריה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אוו.. סופסוף! חיכיתי לתגובה כזאת (:

תודה רבה רבה אני מעריך את זה, תשובה עניינית כמו שאני אוהב

ואני מצטער על איך שהסברתי כי קצת קשה לי אני לא הכי מבין בזה.

בעניין הבעיות- אמרו לי פשוט שפגיעות בשאסי גוררות חוסר יציבות של האוטו, איזון וכו' אבל אני לא יודע אם זה תקף גם לפגיעה בחשיבות נמוכה

יום ראשון אני אעלה את טופס הבדיקה של הפגיעה ואבדוק ספר טיפולים

מבחינת הנחה אם המחירון 45 אלף כמה אפשר להוריד אותו לדעתך?

פורסם

פגיעה בחשיבות נמוכה, אומר שהרכב לא מהווה סיכון בטיחותי. יחד עם זה, לא אומר שום דבר לגבי סחירות הרכב. אם כל הפרמטרים האחרים ברכב בסדר ויש לרכב היסטורית טיפולים. לא הייתי משלם על רכב כזה מחיר מחירון.לדעתי יש להוריד לפחות 10% מהמחירון וזאת עקב קשיים וירידות שתסבול אתה במכירה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא מהווה סיכון בטיחותי..אוקיי.

אז במה זה כן מהווה בעיה? יציבות? איזון? האוטו יכול להיתקע ?

אני ממש לא מבין בזה אז מצטער מראש אם זה הנחות שלא קשורות בכלל.

אני לא רוצה לקנות אוטו בלי לדעת מה הבעיות שיוכלו להיווצר לי עקב הבעיה הזאת.

פורסם

אין כמעט קשר בין פגיעה בשלדה ובין בעיות מכניות.

אם תקנו את האוטו כמו שצריך אז גם הקטע של האיזון לא נפגע בצורה קשה

(אבל עדיין נפגע)

אתה צריך לדעתי לקחת את הרכב דווקא לפחח שיש לו כלים מקצועיים להגיד לך אם השלדה ישרה או לא.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

במכון לבדיקה לא יכולה לבדוק לי את זה? אם השלדה ישרה או לא?

לי כרגע יש רק את הבדיקה של הפגיעה בשאסי ואת הבדיקה שנעשתה לפני שנתיים שהבן אדם קנה את האוטו

אני בכל זאת אעשה בדיקה במכון, השאלה שלי היא האם אני צריך ללכת גם לפחח כי הוא מבין יותר?

ועוד שאלה קטנה, כמה עולה בדיקה במכון? ואיפה הכי מומלץ?

פורסם

בדיקה במכון בדיקה מומלצת תמיד, כדי לקבל תמונה כללית.

מנסיוני הדל גם פחחים נוטים לדבר שטויות לפעמים ולא תמיד נוגעים לבעיה עצמה, חוץ מהעיניים שלהם אין להם שום כלי אחר

קצה שלדה, הוא אומנם מושג ישראלי, אך בתמציתו אומר הנגיעה, הקלה שבלות אפילו ללא השפע בכלל והמשמעות של הנושא הזה היא בעיקר שכירותית

מדבריך, אני מבין שהרכב יצא תקין בכל הפרמטרים בסה"כ, והבעיהה אקוטית היחידה שנותרה היא המשמעות הנמוכה עקב התאונה שהייתה

10% ללא סיבה אמיתית וללא ששמאי קבע זאת ברמה הפרקטית היא איזשהו משהו באויר

השלדה לא יוצאת כל כך מהר מאיזון מכל פגיעה שיש ברכב,ואם אכן המשמעות כל כך נמוכה אז בכלל לא בטוח את כמה היא נפגעה, אין סוף לדברים הללו.

כל עוד הבדיקה היא מטעמך, במכון שאתה בחרת ללא תלות במוכר, לא אמורה להיות שום בעיה של חוסר אמון לגבי המוכר שגם פרס זאת ישירות בפניך

אני חושב כי כן מגיעה לך פה איזושהיא הנחה אם אכן הדברים כך, מחיר של 42K יהיה הוגן לדעתי

לסיכום כרגע, רק על סמך עצותינו יהיה לך קשה להגיע להחלטה מאחר ואתה רואה שיש דעות רבות

בסופו של דבר ההחלטה היא שלך

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...