Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול (באחד באפריל) חבר מתקשר אלי בערב ושואל איפה הרכב שלי (חבר טוב שגר איתי באותו בניין). אני האמנתי לו כי הוא נשמע נורא רציני וגם כי קודם צפצפה אזעקה (רבע שעה לפני שהוא התקשר הייתה אזעקה ולא התייחסתי כי אני רגיל שכל הזמן האוטו מצפצף בגלל חתולים). איך שראיתי שהרכב במקום הוא חטף ממני לא מעט קללות ונפרדנו לשלום:lol:.

היום בבוקר אני מתעורר וב7 טלפון ממנו שוב. הפעם הוא אומר שגנבו לי חלקים מהקטנוע. אני עוד בגיחוך אומר לו שאת הקטעים האלה עושים לא בשני באפריל אלא רק בראשון...ואז כשהוא אומר שהוא רציני הפעם אני יורד למטה ורואה את זה:

photo0036k.jpg

קטנוע חדש מלפני יומיים, עוד לא עבר 200 ק"מ וכבר נזק של מעל 1000 ש"ח.:evil:

בהחלט לא הרגשה נעימה על הבוקר...:-(

פורסם

לחבר בניטים. אם החלק היה משומש/שרוט/שבור בטוח לא היו נוגעים בו.

פשוט אבסורד שאי אפשר להחזיק בארץ כלים יפים/מיוחדים/חדשים מבלי שמישהו יעשה להם נזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבאס,פעם לאחי גנבו רגלית הילוכים!!!

נכון זה לא הכי נוח(כל פעם להוציא,להכניס,להוציא,להכניס)אבל,

אם יש לך איזה מקלט/מחסן בשכונה/בניין זה פתרון כמעט מושלם,להחנות את הקטנוע בלילות.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
מה אפשר לעשות כדי להתמגן מזה?

את המסכה החדשה אני מתכוון לשרוט בכוונה בכמה מקומות. שריטות בצורה מסוימת, שאני אוכל לזהות בקלות על קטנוע אחר במקרה ויגנב שוב.

אכן ניטים הצילו את המצבר מגנבה (מעל מכסה המצבר יש פס מתכת שחוסם אותו שמחובר עם ניטים) כי השטיח היה מורם טיפה והגנבים לא רצו לעשות רעש כי השכונה היא נורא שקטה. לשבור את הניטים היה מעיר מישהו אולי (ואולי אפילו אותי:evil:).

בקשר למחסן, לצערי אין לי ואם היה הייתי נועל אותו שם עוד לפני המקרה. את האמת חשבתי היום על להעלות אותו לקומה השניה. למה אני דוחק בחדש כושר 140-150 קילו ולא משתמש בזה בחיים האמיתיים למשהו מועיל,כמו למשל לסחוב אותו פשוט לקומה שלי?!

בנתיים ירדתי מזה אבל במידה וזה יחזור על עצמו אני ברצינות אעשה את זה.

פורסם

הכי קל, במידה ויש לך זווית טובה לרכב שלך + לקטנוע.

תמקם מצלמה שתחובר למחשב. ותקליט ברגע שיש שם תנועה.

ואז תגלה מי עושה לך את זה. ותוכל להמשיך הלאה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
צרת רבים - נחמת...

שאני אספר לך מה נגנב לי מהקטנוע?

צריך לעקור לאנשים האלה את הידיים.

אם שנינו נעלה תמונות ש מה שגנבו לנו מהקטנועים יפול השרת.

עברתי לאופנוע ערום,לפחות פלסטיקים לא יגנבו.

אייל

פורסם

לדעתי,

תפעיל קשרים. תברר איזה קטנועים יש כמו שלך ועם מסכה כמו שלך, אם יש חשד לאחד שהוא הגנב, תנסה לחקור את זה בדרך מתוחכמת, כמו "אחי, אתה יכול להשיג לי חלקים לאופנוע?"

ואם זה הוא, אתה כבר תסתדר משם הלאה, אני מאמין.

אני לא הייתי מוותר מהר כ"כ, במיוחד שהמסכה במצב חדש לגמרי - לא יהיה קשה לעלות על קטנוע חבול ומסכה דנדשה.

אביחי

פורסם

אני בשליחויות כבר 4 שנים ככה שאני מכיר בהמון מקומות די הרבה שליחים. עברתי באותו היום אצל כולם וביקשתי שאם ישמעו משהו שיגידו...

אני מאמין שהגנב לא טיפש ויחכה כמה זמן עד ש"השטח יתקרר".למרות שאני פסימי ניראה מה יהיה.

בכל מקרה את המסכה החדשה אני אדאג לסמן עם כמה שריטות יחודיות.

• תוכן חדש...