Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת מאי אני נוסע עם אבי לטיול באיטליה, כל מהלך הטיול שלנו מתוכנן על חוויות מוטוריות ונסיעה במקומות שמעניינים אותנו. חרשנו את חברות ההשכרה המוכרות לנו ולא מצאנו חברה שמשכירה רכבים לנהגים צעירים.

מי שמכיר חברות שמוכנות להשכיר לנהג בן 19 ועשרה חודשים, נשמח אם יפרסם את שם החברה בשרשור זה או בהודעה פרטית.

תודה לכל העוזרים

פורסם

דבר ראשון אתה צריך לקחת בחשבון שהרכבים שתוכל להשכיר - יהיו מוגבלים.

אם אתם מתכננים על משהו כמו BMW/מרצדס - אז תשכח מזה, אתה לא תוכל לנהוג.

אם אתם נוסעים לטיול המבוסס על חוויות מוטוריות אני מניח שמדובר על צפון איטליה.

לכן מה שאני ממליץ, במידה וזה אפשרי, לטוס דווקא למינכן.

להשכיר שם את הרכב ואז לנסוע לצפון איטליה.

1- המחירי השכרה בגרמניה נמוכים משמעותית ממחירי ההשכרה באיטליה.

2- אפשרויות ההשכרה בגרמניה גדולות פי כמה מאלו האפשריות באיטליה.

3- במידה ואתם משכירים משהו ממוצע (דבר שבעצם מנטרל את סעיף 2), בהשכרה בגרמניה אתה יכול לנהוג (החל מגיל 18) על מכוניות כמו פורד פוקוס, VW גולף ואפילו BMW סדרה 1.

4- השירות בגרמניה הרבה יותר טוב מהשירות באיטליה. וזה כמעט ולא משנה באיזו חברת השכרה בחרת.

תעשה חיים..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דווקא באיטליה יותר קל לנהגים צעירים / חדשים.

למישהו שאני מכיר (שהוא גם חבר פורום) הציעו באיטליה אלפא בררה למשל, אבל בקלות הוא יכל לשכור גם דברים מעניינים אחרים.

תעשה חיפוש באתרי האינטרנט של החברות הגדולות כמו - אויס, סיסקט', הרץ, יורפקאר, ולאחר מכן תחפש בגוגל - השכרות רכב באיטליה באופן כללי ותקבל גם את שאר החברות הקטנות והדילים המיוחדים.

בכל מקרה, כפי שכבר אמרו לך מכוניות בסיסיות תוכל תמיד לשכור.

דני G.

פורסם

אכן הטיול הוא בצפון איטליה, אבל להשכיר בגרמניה ולסוע לאיטליה לא בא בחשבון.

גם אני חשבתי שאני ייחפש בחברות ההשכרה וייעשה חיפוש בגוגל ויימצא חברה שמשכירה אבל לא כך הדבר.

מבקש המלצות ספציפיות לחברות שמשכירות.

תודה

פורסם
מצטער להידחף, אבל מה האפשרויות לנהג בן 21? אני נוסע לגרמניה ביולי...

בגדול זה מאוד משתנה מחברה לחברה.

מבחינת מכוניות סטנדרטיות בחברות הגדולות, בעלת ה"ראש הפתוח" ביותר היא SIXT שמאפשרת מגיל 21 השכרה של רכביםעד רמה של BMW5, מרצדס E CLASS, אודי A6 (סדאן או סטיישן, ידני או אוטומט).

מבחינת מכוניות ספורט/קבריו בחברות הגדולות, שוב, בעלת הראש הפתוח ביותר היא SXIT שמציעה רכבים כמו סמארט קבריו, פג'ו CC, מגאן CC וVW EOS.

מנסיוני האישי, החברות הגדולות האחרות לא ישכירו לך יותר מידי רכבים מתחת לגיל 24/25.

לגבי החברות הקטנות, המדיניות של הללו משתנה מחברה לחברה לפי החלטת הבעלים.

יש חברות בהן, עם הקשרים הנכונים והצבע הנכון של כרטיס האשראי, תוכל גם להשכיר F430 ספיידר תמורת המחיר המתאים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...