Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני סוחב את הבעייה הזו כבר הרבה זמן. במצב עמידה בשילוב להילוך ראשון כאשר המצמד לחוץ, לאחר כ-15 שניות הרכב מתחיל לזוז קדימה. המוסכניק שאצלו אני מטפל טוען שיש בעיית איבוד לחץ ממשאבת הקלאץ'.(המצמד עצמו תקין ואינו מחליק)

הוא מציע לללכת מן הקל אל הכבד , זאת אומרת לפרק משאבת קלאץ' עליונה לשפץ אם אפשר או להזמין חדשה. במידה והבעייה לא תיפטר אז יש לפרק גיר ולהחליף משאבת קלאץ' תחתונה.

עלות משאבה עליונה כ-600 ש"ח, ותחתונה+ צינור שמתחבר אליה כ-1200 ש"ח.(מקורי אצל "חזי דאלאל").

העלויות חלפים+עבודה יכולות להסתכם בכ +- 3000 ש"ח.

מה לעשות האם המוסכניק צודק או אפשר אחרת?

מישהו היציע לי לנסות להחליף את השמן גיר/ברקס לשמן בעל צמיגות גבוהה יותר,האם כדאי לנסות?

פורסם

לא הבנתי את החישוב שלך נגיד שהחלפים 1200 ש"ח מה שלא בטוח שצריך להחליף את שניהם ,אבל בוא נניח .איך הגעת ל3000 ש"ח 1800 ש"ח עבודה?!

חוץ מזה הקלאצ' ההידרואלי הזה אני לא מבין למה הוא טוב. פשוט בזבוז כסף

פורסם

קבל הצעות נוספות נשמע יקר.ולפי מה שאני זוכר המשאבה מגיע על המיסב לחץ.ככה שאם אתה פותח תשקול טוב מאוד להחליף קלאצ'.ערכת קלאצ (דיסק קלאצק ודיסק לחץ) עולה לא יותר מ800 למשהו טוב.כשאני בדקתי בזמנו. המיסב עם המשאבה עולה עוד800 אם הוא אכן צריך החלפה זה רואים כשפותחים.

ועבודה דובר על 500 ש"ח בערך.ככה שהסכום שקבלת גבוה מידי.

• תוכן חדש...