Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו דיסק למישהו שהדבר הכי חשוב לו שיהיה במכשיר הוא כניסה לכרטיס זיכרון SD.

כמובן של חברה מוכרת ולא משהו זבל. אין דרישות מיוחדות חוץ מזה ויציאת RCA אחת מספיקה. בגדול שהמכשיר יהיה ברמה טובה.

ראיתי את המכשיר הזה של פיוניר:

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=620&catid=11&subcatid=45

למישהו יש נסיון איתו או עם דגם מסוים אחר?

תודה

פורסם

מה הסיבה שחייב חיבור לכרטיס SD ?

מה רע בחיבור USB שאפשר לחבר אליו DISK ON KEY ?

מכשירים עם חיבור USB ,לא חסר .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

ברור...ממש לא חסר עם USB.

אל תשאל אותי למה...זה מה שהוא רוצה. מכשיר שאפשר לדחוף לו כרטיס זיכרון :)

מישהו יודע?

פורסם

אינני מכיר ספציפית את המכשיר הנ"ל, אך כפי שציינת, אכן רוב המכשירים בעלי הפיצ'ר הזה הינם מכשירים נחותים ועלומים, כך שלמעשה לקחת את הפיוניר הזה יהיה הימור בטוח, בייחוד אם אין דרישות נוספות ואחרות שאין למכשיר הזה להציע.

פורסם

אני הייתי בודק אם אפשר להשתמש בקורא כרטיסים usb ( הסטיק ) , יכול מאוד להיות שזה יעבוד

ואז זה יפתח לך את כל המכשירים שתומכים בusb שזה מספיק..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מתעלק על השרשור,

קיים מכשיר שקורא כרטיסי זיכרון לדוגמא משהו כמו זה:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25158

שבצד השני במקום חיבור USB, יהיה חיבור RCA?

יש לי ברדיודיסק כניסת RCA מקדימה לחיבור נגן אמפי3 חיצוני או משהו דומה.

מה שאני בעצם מחפש זה סוג של נגן אמפי3 שקורא כרטיסי זיכרון שבעצם אני יוכל לחבר אותו לרדיו דיסק שלי עם כבל RCA פשוט.

קיים?

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...