Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני החלטתי לא לשים סאב באוטו שלי ( מאזדה לאנטיס 2001 )

ובתמורה אני אשקיע בסט קומפוננט שיעלה לי 900 שיקל ( עדיין לא קניתי ) RMC 70 אם אני לא טועה

עכשיו יש לי מגבר 800 ואט GTA4 Blaupunkt

השאלה היא האם המגבר הזה טוב ? ואם יכול להחזיק את הרמקולים

ובמקביל אני רוצה רמקולים אחוריים 6*9 טובים מספיק שיפצו אותי במידה מסויימת על הסאב

אני מוכן לשלם עד 1000 שיקל

הם הציעו לי את KFCM6950A Kenwood

ואת KFCM7145IE Kenwood

מה אתם אומרים ?

פורסם

רמקולים נחמדים, אבל יש אופציות יותר טובות לפי דעתי, אם מישהו חושב שאני טועה שיתקן אותי, jbl אחלה 6*9 יש להם פיוניר גם טובים ושלא תחשוב קנווד מצוינים חלילה אני לא מוציא מילה רעה על קנווד אבל יש עוד כיוונים לחשוב עליהם.

פורסם
רמקולים נחמדים, אבל יש אופציות יותר טובות לפי דעתי, אם מישהו חושב שאני טועה שיתקן אותי, jbl אחלה 6*9 יש להם פיוניר גם טובים ושלא תחשוב קנווד מצוינים חלילה אני לא מוציא מילה רעה על קנווד אבל יש עוד כיוונים לחשוב עליהם.

אני מעניין לשמוע איזה יותר טוב

בקשר לפיוניר אף אחד לא המליץ לי ולא יודע למה אמרו לי שקנווד ו jbl יותר טובים :S

ואני בסך הכל משהוא טוב

יש הצעות ?

פורסם
המגבר שלך טוב 55RMSX4 ויגביר בלי בעיות קומפוננט קידמי +6X9

אני הייתי ממליץ על מורל TEMPO גם קומפוננט וגם 6X9

יש לי שאלה כל ש WAY יותר גבוה זה יותר טוב

למשל המורל הם 2 WAY והקנווד הם 5 WAY ?

פורסם

מניסין שלי עם 6X9, אל תצפה שפיוניר ידהימו בבאסים, ממש לא.

הJBL והKENWOOD טובים יותר. לי יש JBL עכשיו אחרי הPIONEER שהיה לי וההבדל הוא ממש מורגש.

לחבר יש דגם של KENWOOD שגם שומעים בו ממש מצויין (יחסית).

אם רשמת שיש לך עוד 1000 שקל, למה לבזבז אותם על 6X9 במחיר עד 400 שח +-, קנה סאב!!

וה WAY זהו מספר האלמנטים ברמקול. - יכול להיות רמקול עם 3 WAY - וופר/מיד/טוויטר או כזה בעל 5 WAY בעל אלמנטים נוספים בתדירויות נוספות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...