Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכיוון שאני לא כ"כ מתמצא בגרפים של אלמנטים.

אשמח לקבל את עזרתכם בהבנת הגרף הנ"ל.

האם מדובר על טויטר טוב או לא כ"כ.

מדובר על טויטר מסוג metal dome.

גרף מצורף.

תודה,

סטס.

ללא שם.JPG

פורסם

סטס, עם כל הכבוד, נראה לי שהדבר האחרון שיכול לומר לך אם רמקול הוא טוב או לא הוא הגרף שלו.

אולי זה יוכל לומר משהו על הליניאריות שלו (פרמטר חשוב) אבל ממש לא איך הוא ישמע לך באוזן.

אם כבר שמעת אותו והצליל לטעמך, סבבה.

אם לא, הגרף צריך להיות פרמטר רק לרכיבים שתשדך לו (עד כמה גבוה יכול לטפס המיד) ובאיזו נקודת חיתוך.

מקוה שעזרתי

מתחדשת*

פורסם

לפי הגרף הטוויטר הזה מתייצב בצורה אפקטיבית מאזור ה5 קילוהרץ ומעלה על נתון של ה100דציבל פחות או יותר.

איך הטוויטר הזה נשמע - אי אפשר לדעת.

מה היענות האוף אקסיס של הטוויטר הזה - גם, הגרף הזה לא מאפשר לך לדעת כיוון שלא מציינים שם סטייה במעלות החלה מאפס מעלות עד 30 או 45 או יותר מעלות.

אתה אפילו לא יודע מהנתון הזה באיזה הספק הטוויטר הזה מוציא את התוצאה הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא ניתן להסיק מהגרף הזה כמעט שום דבר מעבר לכך שאמורים לחתוך אותו בסביבות 4.5KHZ, כמו שזה וזה וזה אמר.

ובכלל, אנו לא שומעים גרפים..

באיזה טוויטר מדובר? האסטלר אודיו?

פורסם

צביקה , מדובר על טויטר fountek גרמניה.

אני לא הסברתי את עצמי נכון, השאלה הייתה בעצם אם טווח התדרים הוא טוב.

4.5K הוא לא גבוהה מידי לטויטר?., המורל לדוגמא נחתך אצלי באיזור ה3K.

תודה.

פורסם

4.5 זה מעולה לטוויטר :)

רק צריך מידבס טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם לסטס יש מידבאסים ומידים של האסטלר - אני מניח שהטוויטר הזה אמור ללכת לסט שלושה חלקים.

אלא אם כן הוא בונה רק על הכושית - EBONY :-D

בחירה מעניינת - אבל טוויטר עם כיפת אלומיניום בסט שני חלקים - נשמע לי כמו משהו קצת... איייייייי כואב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי היה כזה.

נחתך ב 4KHZ.

טוויטר אלומיניום מגנזיום, ונשמע סוף הדרך(CANTON CS2.16), האודיופיל של פייז בזמנו היה אחד מהסטים הטובים באירופה, בא עם טוויטר אלומיניום בשני חלקים.

JL AUDIO משתמשים בזה.

ריינבו משתמשים בכאלו.

ועוד ועוד.

לי ברמקול בבית יש כזה, בתכנון של 2.5 WAY , והוא חותך באזור ה2.4 ואין שום צרימה ושום כלום.

מי שלא יודע לכוון שלא יתעסק עם מה שהוא לא יודע לכוון.

פורסם

בסט 2 חלקים לא הייתי הולך על כזה טוויטר אם אתה רגיש לצליל אגרסיבי ואו מתכתי.

גם כן בתור נקודת חיתוך אם זה לסט זוג חלקים אז זה יכול להיות מגביל.

לסט שלושה חלקים זה בסדר גמור. אבל כמו תמיד לקנות בלי לשמוע זה לא מומלץ .

זה וזה להקיש על אופי סאונד מרמקול ביתי לטוויטר ברכב זה לא מקצועי. מדובר בסביבה אחרת שגורמת לתכונות כאלו ואחרות בטוויטר להיות יותר או פחות דומיננטיות כך שלא צריך להקיש.

פורסם
צביקה , מדובר על טויטר fountek גרמניה.

אני לא הסברתי את עצמי נכון, השאלה הייתה בעצם אם טווח התדרים הוא טוב.

4.5K הוא לא גבוהה מידי לטויטר?., המורל לדוגמא נחתך אצלי באיזור ה3K.

תודה.

אין דבר כזה גבוה מדי או נמוך מדי, השאלה איך תוכנן האלמנט ועם מה הוא משתלב.

לדוגמה, בקרוס המקורי של הקלארוס מבית HAT, נק' החיתוך היא 5KHZ במידה 6.5, ו5.5KHZ במידה 5.25.

פורסם

טוויטר ישמע אחרת לגמרי בסביבה של בית ובסביבה של רכב - אתה יושב פחות ממטר מהטוויטר השמאלי...

יתכן וזה טוויטר טוב מאוד ואף מעולה - השאלה היא מה צריך לעשות בכדי לגרום לו להשמע היטב - איזה סוג של התקנה צריך לעשות בשביל כזה טוויטר במידה והוא כן צורם.

עד היום לא יצא לי ממש לשמוע טוויטר עם ממברנת אלומיניום שלא היה חד באופי שלו - אני לא אומר שאין, אני אומר שלא יצא לי לשמוע אחד כזה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...