Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה הגיוני golf GTI vs sti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם ניתן להשוואות בין הS3 - לSTI/ איבולושיןX ?

כי נראה לי שהיא יותר טובה מהגולף GTI והיא נוטה יותר לקטגוריה של היפניות.

יותר טובה וחזקה מה-GTI כן, אך עדיין יותר חלשה (נניח "טובה" בצד) מSTI\EVO.

מגזין "אוטו" אם אני לא טועה ערך השוואה בין הSTI החדשה לS3 ודווקא הS3 הפתיעה (זה לא היה מבחן מסלול).

S3 פונה לקהל יעד שונה ובאה לספק צרכים שונים מאשר STI\EVO.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפוך על הפוך גוטה- למה רכבי שטח נהנים מעבירות טובה יותר בזכות הנעה לכל הגלגלים?

ככל שתנאי האחיזה יורדים (מסלול רטוב), להנעה כפולה יש יתרון.

4 גלגלים במקום 2 מורידים את הכוח לכביש- סיכוי נמוך יותר לאיבוד אחיזה וכשזה כבר קורה, הכל מאוזר יותר (במקום תת היגוי תחת כוח בגולף או בכל הנעה קדמית).

ובקשר להשוואת הנינג'ות דור אחרון- רוב המגזינים בעולם וביניהם הבריטיים מעדיפים את האיבו.

"הילוך חמישי" השוו בין איבו SST ל-STI ידנית, ועוד במסלול סטייל ג'ימקאנה...ממש שטח המחיה הטבעי של המכוניות האלו.

אם רוצים להשוות ביצועים, משווים בין STI לאיבו ידנית. ה-FQ לא קשורה והביצועים שלה קיצוניים עוד יותר.

אני חושב שה-SST נותן לאיבו ערך מוסף כולל פניה לקהל יעד קצת שונה, אבל זה פוגע לעיתים בביצועים.

יש לך אצבע מהירה על ההדק, מהירה מדי אפילו. אם תקרא את ההודעה שלי בעיון- תבין שאני מחזק את דעתו של הבחור שמעלי.

בנוגע לאסתי/איוו- ה FQ קשורה אחו שרמ**ה. באנגליה למשל היא מוצעת ללקוח בדיוק כמו שגרסאות הפרודרייב של האימפרזה הוצעו לכל לקוח אשר היה מעוניין באימפרזה GT בישראל. אמנם ההפרש במחיר גבוה יותר, אבל עדיין כל סוכן מכירות ינסה לדחוף אותה ללקוח על חשבון הגרסה הרגילה. רק לפני חמישה ימים יצאו בן דודי זב החוטם ואביו הנדיב מסוכנות מיצובישי בניוקאסל-אנגליה לאחר ששילמו מקדמה על FQ חדשה (50 אלף פאונד מחיר מלא!!) שבתיכנון הם התכוונו לרכוש "מקסימום" איוו X רגילה. במייל שקיבלתי מבן דודי הוא כתב לי כי מילת הקסם FQ יצא מפיו של המוכר מיד לאחר שהוא נשאל לפשר הביצועים "הפושרים" של האיוו הרגילה.

אין שום ויכוח כי האיוו מכונית טובה יותר בכמעט כל פרמטר אל מול ה STI, הנק' היא שבגרסא הרגילה של האיוו, למרות היותה מכונית טובה יותר, היא הפסידה ותמשיך להפסיד לSTI במסלול עקב יחס הספק/משקל נחות.

ואין טעם לשאול למה הוא לא רכש M3 במחיר הזה מכיוון שאבא שלו לא מוכן להחזיק בגראז' M3 נוספת...

פורסם
סתם רק בשביל שתדע, שאם היו משווים בין הGTI לבין הSTI אז הGTI לא הייתה "עומדת" עם הSTI.

ועוד דבר, בהשוואה האחרונה שעשו בטופגיר בין האיוו לבין הSTI האחרונות, במבחן המסלול, הSTI ניצחה בשניה או שתיים.

ועוד דבר, אני חייב להגיד שגירסת הFQ של האיוו עם ה360 סוסים, פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה.

נכון הסובארו נצחה אבל לא הבנתי למה ג'ירמי אמר שזה כמו להשוואות את המציבושי(מצ'סטר יונייטד) לסובארו (קבוצה אחרת מליגה ב)

זה היה הFQ במבחן או הSST?

כי הוא ממש ניכנס חזק בסובארו עד כדי כך שאמר עזבו את הסובארו בואו ניתרכז במיצובישי

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

במבחן של טופגיר הם השתמשו בEVO עם ה300 כוחות סוס.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
יש לך אצבע מהירה על ההדק, מהירה מדי אפילו. אם תקרא את ההודעה שלי בעיון- תבין שאני מחזק את דעתו של הבחור שמעלי.

בנוגע לאסתי/איוו- ה FQ קשורה אחו שרמ**ה. באנגליה למשל היא מוצעת ללקוח בדיוק כמו שגרסאות הפרודרייב של האימפרזה הוצעו לכל לקוח אשר היה מעוניין באימפרזה GT בישראל. אמנם ההפרש במחיר גבוה יותר, אבל עדיין כל סוכן מכירות ינסה לדחוף אותה ללקוח על חשבון הגרסה הרגילה. רק לפני חמישה ימים יצאו בן דודי זב החוטם ואביו הנדיב מסוכנות מיצובישי בניוקאסל-אנגליה לאחר ששילמו מקדמה על FQ חדשה (50 אלף פאונד מחיר מלא!!) שבתיכנון הם התכוונו לרכוש "מקסימום" איוו X רגילה. במייל שקיבלתי מבן דודי הוא כתב לי כי מילת הקסם FQ יצא מפיו של המוכר מיד לאחר שהוא נשאל לפשר הביצועים "הפושרים" של האיוו הרגילה.

אין שום ויכוח כי האיוו מכונית טובה יותר בכמעט כל פרמטר אל מול ה STI, הנק' היא שבגרסא הרגילה של האיוו, למרות היותה מכונית טובה יותר, היא הפסידה ותמשיך להפסיד לSTI במסלול עקב יחס הספק/משקל נחות.

ואין טעם לשאול למה הוא לא רכש M3 במחיר הזה מכיוון שאבא שלו לא מוכן להחזיק בגראז' M3 נוספת...

מצטער, משום מה ראיתי מצטמצם במקום מתעצם.

ולעניין עצמו.

ברור ש-FQ קשורה לאיבו, אחת מתבססת על השניה.

FQ היא גירסה קיצונית יותר של האיבו הרגילה ורלבנטית רק לשוק הבריטי, לכן האיבו שצריך להשוות ל-STI היא הרגילה הידנית שנמכרת בכל העולם (בוא נצא שניה מהשוק הבריטי).

בהשוואה כזו הן מאוד דומות בביצועים.

לאיבו הרגילה יש גם דגם SST שאני בטוח שאתה יודע מה יתרונותיו, אבל בחלק ממדדי הביצועים הוא כנראה נותן תוצאות פחות טובות, בעיקר בגלל המשקל הגבוה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נכון הסובארו נצחה אבל לא הבנתי למה ג'ירמי אמר שזה כמו להשוואות את המציבושי(מצ'סטר יונייטד) לסובארו (קבוצה אחרת מליגה ב)

זה היה הFQ במבחן או הSST?

כי הוא ממש ניכנס חזק בסובארו עד כדי כך שאמר עזבו את הסובארו בואו ניתרכז במיצובישי

כי במבחן עצמו ג'רמי נהג על גרסת הFQ360, אח"כ בהקפה של הסטיג הם השתמשו בEVO "הרגילה" כדי שזה יהיה הוגן.

פורסם

אין לסובארו STI גרסה שיש לה מעל 300 כוחות סוס? כמו הEVO שיש לה 360 כוסות סוס?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...