Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר החלטתי לסדר כמה דברים שהפריעו לי בקסרה שלי.

דבר ראשון המפסק מראות חשמל. אחרי הרבה שיטוטים באיביי שלא העלו דבר, לבסוף נמצא האוצר בפירוקייה ב 50 ש"ח.

בתמונה הימנית. הימני זה הלא תקין והשמאלי זה התקין. הוחזר ועובד פיקס.

לאחר מכן עברתי לתריס המזגן של הנוסע, תוך כדי פירוק התריס, התעלה קצת יצאה מהמקום אז היה צורך לפרק את כל התא כפפות בשביל להחזיר אותו חזרה כפי שניתן לראות בתמונה השנייה מימין, הכל הוחזר וגם התריס תקין.

אז באה הפעולה הכי פשוטה כביכול של החלפת נורה אחורית שרופה. אחרי לילה גשום פירקתי את הפנס האחורי והיו בו מים, המים באו במגע עם המגע של הנורה ש"נשרפה" והכל שם חלודה כפי שניתן לראות בתמונות לפי מצב החלודה אני מניח שכבר הרבה מאוד זמן המים חדרו לפנס, החלפתי נורה וכפי שציפיתי היא לא עבדה. בתמונה השמאלית ניתן לראות נורה חדשה לצד הישנה כאשר החוטים המוליכים תקינים לחלוטין ורק בסיס הנורה חלוד.

האם עליי להחליף את כל הפנס עכשיו?

מפסקים.JPG

P2045944.JPG

P2045945.JPG

P2045947.JPG

פורסם

שפשף קצת בניר 0 להורדת חלודה ליצירת מגע חשמלי , השפרץ שמן WD 40 שמן שיחרור חלודה ולאחר כ10 דקות נגב את השמן , חבר את המנורה ותראה אם המנורה עובדת ,כמו כן יש לאטום את הפנס מחדש למניעת כניסת מים ע"י אטם גומי חדש או סיליקון במידה והאטם לא אוטם.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תיבדוק בחנות לחלפים , באזור המרכז קבל מספרי טלפונים, בפ"ת 039302356 ,בר"ג 036187839 ,או באזור מגורך חנות שאתה מכיר ,תיבדוק כמה עולה פנס חדש נראה לי שלא יקר ואז לא כדאי להיתעסק יותר מידי .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

הבעיה של חדירת מים בפנסים האחוריים של הקסארה נובעת מסדק בפנס עצמו, בחלקו העליון (אם תחפש טוב טוב, תמצא) שכמעט ואינו חשוף למראה עין בזמן שהוא מורכב על האוטו. אם כבר לאטום את הפנס אז פשוט למרוח שכבה עדינה של סיליקון על הסדק שנוצר ובא לציון גואל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צד ימין (כלומר צד הנוסע). האם מישהו מכיר עוד פירוקיות באזור חיפה חוץ מ2 פירוקיות באזור התעשייה בנשר ו2 בחוצות המפרץ?

איציק, זה יכול להיות פיתרון טוב (והאמת האטמים של הפנס נראים די טוב), אבל החלודה די אכלה בית הנורה, גם WD 40 לא עזר, המתכת נראה פשוט אכולה. כך שאין מניעה מהחלפת הפנס כולו.

בהמשך הצלחתי להסתבך גם עם הפנס הקדמי בהחלפת נורה של אור חנייה. הגישה פשוט גרועה, יש מן חור כזה, אני מצליח להגיע בקושי לנורה אבל אין לי מושג איך שולפים אותה ואני לא רוצה לגרום נזק.

• תוכן חדש...