Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"השגנו" ?

אתה השגת ?

ההורים והסבים שלך השיגו והם היו דור אחר,חומר אחר.

סולידריות,ערכים,תרומה,התנדבות,חברות,הסתפקות במועט,הקרבה,רעות,כבוד לחוק, ...

אלה מילים בעברית-תבדוק באבן שושן.

כיום הם בעיקר בחברה הפלסטינאית.

חיימי,

מאיפה אתה מוצא את החוצפה והעוז לכתוב עליי בזלזול כזה?.

מי שישמע אתה מכיר אותי מילדותי ויודע מה עשיתי ומה לא?

מקריאה של 2 וחצי משפטים החלטת לבנות עליי פרופיל?

עשה לי טובה, את התגובה הנבובה הזאת תשמור לעצמך, אם אינך מכיר את מי שעומד מולך, אל תקבע דברים שאין לך מושג ולו הקלוש בהם.

דברי טעם Derish, אבל כפי שאתה מבחין, אין כאן אף אחד שמבין מה אתה רוצה.

כולם כל-כך עסוקים בפצצה האירנית, בנסראללה שתיכף משמיד אותנו, בערביי ישראל שעוד שניה מחסלים אותנו מבפנים, באיום הקסאמים האסטרטגי וכיוב',

עד שאף אחד לא שם לב לתהליכים ההרסניים שעוברים על המרקם החברתי, למפלס השחיתות, לאובדן האמון של קבוצות גדולות במערכות השלטוניות השונות וכיוב'.

האיום על גבולות המדינה הוא אחת הבעיות הקטנות ביותר שלנו כבר הרבה מאוד שנים.

לעומתו, תהליכי התרופפות החוסן השלטוני והחברתי שמתקיימים כאן (ושלא מטרידים כמעט איש, כי כולם עסוקים בדיון העמוק "האם לחלק את ירושליים או לא?) הם הבעיה הגדולה ביותר של המדינה, ורוב האזרחים כאן לא יבינו זאת גם בדקה ה- 91.

אני, בכל מקרה, איתך.

ארנון,

תזכיר לי בבקשה מתי לאחרונה ישבת בקבינט הבטחוני שאתה תוכל להעריך מה פה כן קריטי ומה לא?

מתי ישבת ביש"פ לפני פקודת מבצע לאחרונה?.

אתה יודע מה נעשה מתחת לפני השטח? או שאתה חושב שמה שאתה קורא בYNET זה באמת מה שמתנהל בישראל?.

תשאל את עצמך שאלה,

איך קורה מצב שאתה גר במדינה שקיימת שניה ורבע, עובד בחברה מהמובילות בעולם ובתפקיד משמעותי לאחר לימודים אקדמיים.

אתה מבין שמה שאתה מחזיק ביד עדיין לא קיים במדינות שקיימות מאות שנים, זה בכלל נתפס אצלך?

כנראה מעיוורון חלקי אל מול המצב הבטחוני.

מתי כבר תבינו, אם לא היו פה בעיות בטחוניות המדינה הייתה נראית אחרת.

היו תקציבים לטרליון ואחד דברים אחרים, אבל מה לעשות זו המציאות ועם זה אנחנו צריכים להתמודד.

כרגע זה המצב, ועם כל הכבוד ל"חוסן השלטוני", הוא מעולם לא היה חזק, למעשה הוא עדיין לא נבנה, וזה בטח שלא לוקח 60 שנה..

under construction..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשום מדינה מושחתת באמת ראש הממשלה ושרים בכירים לא היו נחקרים ועומדים למשפט עקב שחיטות.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...