Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להחליף את חוטי ההצתה ברכבי עקב צריכת דלק גבוהה מהרגיל וחוסר סחיבה קל.

הרכב עבר לאחרונה טיפול הכולל החלפת פילטרים שמן דלק ואוויר, פלגים, שמן מנוע ורצועת אלטרנטור.

הבעיה אכן נפתרה, אך הרכב עדיין לא סוחב כמו שהיה לפני וצריכת הדלק עלתה.

מחיפושים בפורום הבנתי שכנראה הבעייה שלי היא חוטי ההצתה שכבר עשו את שלהם.

החלטתי לאחר חיפוש בפורום, לרכוש סט של חברת ספליטפייר מכיוון שאני פדנט בנושא אחזקת הרכב ואם עליי להחליף משהו אני אשים את הטוב ביותר.

הבעיה שלי היא שאינני יודע היכן ניתן להשיג חוטים כאלה, או שבכלל כדאי לי חוטים מתוצרת BERU שהומלצו כאן בחום רב? וגם אותם היכן ניתן להשיג?

אשמח לתגובות,

יום טוב- עוז.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

אם כוונתך לאוטוביאנקי Y10 עם מנוע 1000 סמ"ק אז זה בדיוק המנוע FIRE של פיאט אונו 45 ואונו 60

וחוטי ההצתה הנם מתאימים ואז אולי כדאי לך להתקין חוטים מקוריים של פיאט ובדוק האפשרויות, מחירים וכו' בחנות חלפי פיאט

"נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052 או 03-5617278

ואתרם הנו www.sudai.co.il

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...