Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הניסן GTR הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרארי ראיתי

למבורגיני ראיתי

רולס רויס כנ"ל

פורשה בכלל

בנטלי גם

לוטוס מזמן

אסטון מרטין לפני שנה

אבל GTR זו פעם ראשונה

הרכב נצפה בבוסטון ב-Newbury St.רחוב הקניות של העשירים באמת.

ההגה שמאלי. זהו ללא ספק הרכב הלבן הכי מרשים שראית עד כה.

כמובן שאשתי לא הבינה מה אני מתלהב. כולה ניסן היא אמרה לי.

ואני לא הצלחתי להוציא מהראש חזיונות שלי נוהג בה בנורבוגרינג, חולף על פני פורש 911.

אגדה.

P1000186.JPG

P1000187better.JPG

P1000189.JPG

P1000190.JPG

P1000191.JPG

P1000192.JPG

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו הזה מאדיר ומוכיח את הטענה שלי שWhite is beautiful.

רכב מדהים, הלוואי עליי מה אני אגיד :)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

עוד רכב שלא נראה בארץ.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שטויות יש מלא בגוגל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מתאים לה לבן.

לא מפחיד לקנות כזה רכב במקום שבו כולם נוסעים בג'יפים בגובה כפול ממך?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
עוד רכב שלא נראה בארץ.

עם כל מה שמגיע לך בשנים האחרונות בייבוא אישי...אולי יהיו הפתעות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ואני לא הצלחתי להוציא מהראש חזיונות שלי נוהג בה בנורבוגרינג, חולף על פני פורש 911.

אגדה.

צר לי לנפץ לך את החזון.

אל תחשוב באמת שתוכל לחלוף על פני 911 עם הGTR. מה שאנשי שיווק/פרסום/יחסי ציבור השקרנים של ניסאן אומרים צריך לקחת בערבון מוגבל, במיוחד מאחר והעובדה שאת תוצאת המסלול המוצהרת ע"י ניסאן לא שוחזרה, והיתה מאוד רחוקה מכך, שלא לדבר על כך שה911 עשתה לה בית ספר של ממש ברינג.

ניתן לראות את הכתבה המתומצתת באוטו על כך, או אם בא לך, את הכתבה_המקורית (והמאוד מקצועית, יש לציין) של מגזין הרשת הבריטי ולהיווכח בכך.

יתרה על כך, במבחן עליה בטופ גיר נאמר שאחרי בדיקת הספק המנוע הוציא באיזור ה510 כ"ס. 30 יותר מהמוצהר.

אגדה? לא הייתי אומר.

CoupéF7R

פורסם

אני דווקא שמעתי שרוצים להביא מספר מצומצם לארץ אבל כנראה זה סתם שטויות.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
צר לי לנפץ לך את החזון.

אל תחשוב באמת שתוכל לחלוף על פני 911 עם הGTR. שלא לדבר על כך שה911 עשתה לה בית ספר של ממש ברינג.

יתרה על כך, במבחן עליה בטופ גיר נאמר שאחרי בדיקת הספק המנוע הוציא באיזור ה510 כ"ס. 30 יותר מהמוצהר.

אגדה? לא הייתי אומר.

סליחה שאני כותב,

כמה שטויות אתה מדבר.

את תוצאת השיא של הניסאן תיעדו בוידאו עם נהג הניסוי (אפילו בכתבה הם טוענים שלפורשה אין תיעוד של זמן השיא ולניסאן כן יש).

הפרש של 5.9 שניות על מסלול של כמעט 8 דקות זה לא בדיוק לעשות בית ספר (וכאמור,יד תיעודים לזמנים יותר טובים של הניסאן).

מה הבעיה עם ההספק של הניסאן או שההספק גבוה מהמוצהר ? להזכירך הבוגטי ויירון רשמית מפורסמת כ-1001 כ"ס, בפועל המנועים של הויירון כולם מוציאים הספקים יותר גדולים.

וגולת הכותרת המרכזית פה היא בכלל לא הזמן במסלול.

יודע מה הופך את ה-GT-R לאגדה ?

העובדה שב-70K (פאונד !!!!) פחות אתה יכול לשבת לפורשה על הזנב ואפילו לעקוף !

זה העובדה שאתה קונה מכונית עם ביצועים של מכונית על במחיר שהוא בערך חמישית ממחיר של מכונית על.

אה כן, גם העובדה שיש לך מאחורה מושב אחורי אמיתי ל-2 מבוגרים ותא מטען שאפשר להכניס בו יותר מכדור טניס.

זו פאקינג מכונית משפחתית שיושבת למכוניות-על על הזנב ועוקפת בסיבוב !

לא אגדה ?

אחושרמוטה אגדה.

ולעניין הצבע, הלבן יושב על הניסאן מדהים, אבל ה-שילוב זה צבע לבן עם ג'אנטים בצבע גרפיט והקאליפרים הכתומים שמבצבצים מלמטה.

פשוט מדהימה !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...